reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Witaj spowrotem Michalina! Zdrówka dla Was!!! :-)

U nas dziś sennie, brzydka pogoda, mąż na szkoleniu do 16 i sama siedzę, zaraz z nudów upiekę jakieś szybkie ciasto, bo obiadu mi się nie opłaca robić, bo od 3 dni mi apetyt gdzieś zniknął :-(

reklama
witam się w niedzielny dzionek :)
ja właśnie szykuje obiadek, synuś śpi a córcia patrzy na bajkę..
u nas dzisiaj bardzo brzydka pogoda wieje i zimno..
Super Michasia że już wrociłaś z córcią do domku.. Duża zdrówka życzę :)
Już się jutra niemogę doczekać.. moja wyczekiwana wizyta o 13.00 może wkońcu mój lokator da zerknąć między nóżki i potwierdzić płeć.. :)

Hey dziewczyny ta pogoda rzeczywiście jakaś depresyjna normalnie na nic ochoty ani siły niech szybko przyjdzie piękna wiosna ;-) kagusia &&& za wizytę ja mam dopiero za 2 tygodnie...

Ja Juz dzień lenia, wróciłam ze szkoły zjadłam obiad teraz dwa kawałki ciasta i kładę się na leniuchowanie. Od dwóch dni strasznie bolą mnie pachwiny, jak dłużej posiedzę to aż ciężko zrobić pierwsze kroki.
Spokojnej niedzieli kobietki :)

Zasnęłam na 20 min, Oliwia przy mnie też. Ona spała z półtorej godziny a ja zaraz się obudziłam ehh katastrofa, noce zresztą też do d... :/

Zrobiłam dzisiaj żurek, schab z ziemniaczkami z ogórkiem kiszonym bo już mi się nie chciało sałatki robić a teraz zjadłam bym coś słodkiego ale nie wiem co.. hmmm.. młody dzisiaj lajtowo chyba dlatego że mu w noc powiedziałam że mamusia to nie sparing partner a żołądek to nie worek treningowy ;)

Ogólnie byczymy się w domu.. i wiecie chyba mnie jakaś depresja łapie. Ach szkoda słów... :-(

Angi to tak jak mnie może to wiosenne przesilenie wpływa tak na nasze samopoczucie mam nadzieję że wraz z pogodą poprawia się nam humory... A co do slodkiego to ja właśnie podjadam milke z orzechami ;-)

reklama
Do góry