reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

witam :-)
ja tez piej kawe rozpuszczalna jedna lyzeczke albo inke 2 lyzeczki z mlekiem
Angi nie mart sie moj mi tylko zyczenia zlozyl, kwiatka tez nie kupil

reklama
Klara postępuje właściwie tak samo,ale wykanczaja mnie ich krzyki,reszta jest do przeżycia. syn ma już swój świat,młoda wyobraźnię i chce wymyślać zajęcia,na które syn sie nie godzi.....on ma etap nic mi się nie podoba,nie mam pomysłu....a młoda znow energia wszędzie i ciągle coś kombinuje-jak przełączyć,jak wyłączyć,jak zrobić na złość.... czekam na cudowny powrót do zdrowia i wyjścia na podwórko......
Tablica motywacyjna tez sie sprawdzała przez 1miesiac,potem zabawa kto ma smutną linkę ten gość...

Kati,zapach kawy w ciąży jest dla mnie nie do zniesienia....nie piję.

Książeczkę mialam z serii obrazki dla maluchów pt" czekamy na dzidziusia"

Ja na temat rodzeństwa się nie wypowiem :p

Co do kawy to ja baaardzo okazyjnie wypiję rozpuszczalną z mlekiem lub nawet z kakao dosypanym tym rozpuszczalnym, taką słabiutką, ale ja słabo toleruję kofeinę, więc mi wystarcza :p na co dzień filiżanka lub 2 dziennie zielonej herbaty i nie mam problemów z zaparciami (odpukać! ) :-)

Enter dzięki :-) zakupię jakąś fajną książeczkę może dostanie ją na "zajączka".
A jeszcze jedno pytanko czy i jeśli tak to ile i jaką pijecie kawę?
Ja w związku z moim słabym ciśnieniem pozwalam sobie co 2 dzień a nawet codziennie filiżanke kawy zaparzam w ekspresie ciśnieniowym.
Ja też mam ekspres ciśnieniowy, ale z regulacją mocy. W ciąży piję max jedną dziennie, łagodną. Ale nie piję codziennie, bo nie zawsze mam smaka. Przed ciążą też piłam max. 1, ale mocniejszą. Uwielbiam dobrą kawę (rozpuszczalnej nie trawię, dla mnie to niestety nie kawa) i gdybym sobie nie narzuciła ograniczeń to bym piła dla smaku i 5 dziennie :) W pierwszym trymestrze mnie odrzucilo, ale miałam wrażliwy żołądek więc nie dziwne. Piję niestety też dużo herbaty (teraz ograniczam) więc muszę uważać :(

Witajcie :)!

co kawki, to ja codziennie z rana "na rozruch" popijam.czasem zdarzy mi się drugą popołudniową pora,ale to sporadycznie :).

a tak w ogóle to mamy dziś piękny wiosenny dzień :).normalnie aż chce się żyć :)!

Cześć dziewczyny:) miło Was słyszeć po weekendzie.
A ja jutro jadę na 19:30 na połówkowe już się doczekać nie możemy z mężem:-) ciekawe czy dzidzia tym razem się ujawni heheh. Mam nadzieję że też w końcu poznam prawidłową wagę dzieciaczka i okaże się że wszystko ok.

cześć Dziewczyny!!!

MamaPatryka zdrówka dla Synka i oby Ciebie nic nie złapało!!!!

Ja sobie pozwalam na jedną kawę- rozpuszczalna z łyżeczki z dużą ilością mleka. Idę z Zosią na spacer i po powrocie właśnie się napiję, bo od rana mam ochotę, ale nie było kiedy...
Grałam dzisiaj spektakl- zmieściłam się w kostium :-D Ale robiłam na scenie co mogłam, żeby zasłonić brzuszek;-)Mam jeszcze do zagrania 3 czy 4 i koniec w tym sezonie.

Co do rodzeństwa- Zochna bardzo czeka na siostrę- wszystkim naokoło się chwali:-D Wczoraj kupiliśmy w tesco takie wielopaki bodziaków- polecam bardzo ubrania dla maluchów z F&F!!!- i w domu wyjęłam jednego w rozmiarze 62. Zośka tak patrzy i nagle zaczyna się śmiać:"Tata! Kupiłeś za małe ubrania" :-D Chyba nie zdaje sobie sprawy, że siostra będzie naprawdę malutka;-)

reklama
Widziałam w tym ich sklepie online te paki, były tylko te wkladane przez głowę (z zakładkami), a takich na początek to nie kupię (później na pewno chętnie przetestuje). Były jakieś inne w sklepie w tych wielopakach?

Do góry