reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

hejka
u nas chorobowo, Mati kaszle strasznie.......... a ja gardło, katar i kaszel... masakra jakaś
moze bedzie fajna pogoda, póki co mgła okropna

reklama
kati83 zdrówka dla Was

EwciaZ jestem bardzo zadowolona z Białego Jelenia. Najpierw używałam płynu do prania, a potem ze względu na pieluchy wielo przerzuciłam się na proszek. Jedno i drugie mi odpowiada. Używałam też mydła (słabo się pieni) i mam krem do rąk. Zamawiam w większej ilości ze strony producenta Sklep Internetowy Pollena Ostrzeszów. U mnie w mieście nie w każdym sklepie jest, a jak już jest to strasznie drogi.

Monia żyjesz?

U nas tez chorobowo....

Ja kupuję produkty z białego jelenia na allegro.....
Początkowo do prania używałam płatków mydlanych,a teraz proszku,chwałę sobie te produkty,bo dzieci nie uczulaja....

Gurek,zerknelam na stronke i niektóre produkty kupuje taniej....

dziewczyny, pisałyście tutaj o otulaczach dla maluszków, jakiego rodziaju kupujecie?pieluchowate-cienkie czy kocykowate-grubsze?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie dajcie się choróbskom. Dużo zdrowia!!!
Enter planowalam zakup cienkiego otulaczka z Motherhood, ale poczytalam o nim i inne mamy używały go sporadycznie albo w ogóle. Taką samą funkcję spełnia pielucha tetrowa.

reklama
Do góry