reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Michasia - ja brałam do piatku 3*1 duphastonu plus magnez 2 * 1 ( biorę chela mag) ,teraz biorę i będę do 34 tyg luteinę dopochwową 1*1...
najpierw na podtrzymanie w związku z poronieniem,później bo krwotoki , teraz wzmacniająco na macicę -w związku z bólami i stawianiem się brzucha.
Jeśli brzuch będzie mi się mocnij stawiał to do tego jeszcze nospa
Magnez działa przeciwskurczowo, nospa też ...

Angi i Avalka wszystkiego co najlepsze :)

reklama
madziuuula i jak ten film disco polo?

Zaraz jadę po Oliwie swoją drogą troszkę się wystrachałam wczoraj bolała mnie pachwina i noga jak by w udzie takie dziwne uczucie mrowienia albo ciągnięcia no i brzuch twardy. Wstaje dzisiaj a tu taki mięki jak bym w ciąży nie była dopiero jak stałam było czuć.Tona słodyczy i fikamy uff i nie wiem czy to wina spacerków po starym mieście, czy zakupów które wnosiłam i od tych czynności się postawił czy przez to ze się mega wyspałam i dlatego się położył Też tak macie?

Dziękuje za życzonka

angi film bez rewelacji jak to polskie komedie typu ciacho czy och karol .......

kurdę muszę zacząć coś ćwiczyć wiecie jak mnie ostatnio plecy bolą szczególnie odcinek lędźwiowy no masakra :no:

Dzięki za pomoc dziewczyny :-)
Zastanawiam się o czy branie tego przez 10dni tylko na przykład wogole ma sens. Bo złego co mi piszecie bralyscie lub bierzecie to przez dłuższy okres?

Enter dzięki. Zerknę na allegor przy następnym zamówieniu. Otulacz mam z motherhood. Używałam go non stop.
Blacksilk ja nie umiałam pieluchy tak zawinąć, żeby mały mi się nie wyplątywał, więc otulacz był super. Dodam, że jestem dość sprawna manualnie.

pani.olga dla malucha od urodzenia używam proszku Biały Jeleń i płynu do płukania Dzidziuś. Dużo moich koleżanek używa dla dzieci BJ i nie spotkałam się z uczuleniami.

Michasia ja biore od poczatku i chyba bede jeszcze brala ze wzgledu na poronienia i problemy z donoszeniem ciązy

Angi i Avalka wszystkiego najlepszego

Witam Lipcowe mamy :)
Czy mnie tu ktoś jeszcze pamięta?
Dawno mnie u Was nie było z powodu nadmiaru obowiązków, ale teraz mam nadzieje ze cześciej zajrzę bo juz na L4 jestem.
Nie wiem tez czy Was nadrobię bo produkujecie jak szalone :)
Pozdrawiam

reklama
Enter dzięki. Zerknę na allegor przy następnym zamówieniu. Otulacz mam z motherhood. Używałam go non stop.
Blacksilk ja nie umiałam pieluchy tak zawinąć, żeby mały mi się nie wyplątywał, więc otulacz był super. Dodam, że jestem dość sprawna manualnie.

pani.olga dla malucha od urodzenia używam proszku Biały Jeleń i płynu do płukania Dzidziuś. Dużo moich koleżanek używa dla dzieci BJ i nie spotkałam się z uczuleniami.

Gurek nie majac jeszcze dzieci, przy wyborze wyprawki kieruje sie intuicją i opiniami innych. Dzięki za rady dot. otulaczka, bo na pewno jego dużą zaletą jest to, ze jest cienki. A powiedz proszę, pamiętasz może jak długo z niego korzystalas?

Do góry