reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

A1990 internista moze dać skierowanie tylko na TSH i nic poza tym resztę tylko endokrynolog. Masakra. Dzwonilam dziś w jedno miejsce i okazało sie ze rok oczekiwania. W resztę dodzwonić sie nie moge. Najlepiej byłoby dostać sie na karowa do poradni gin-endo ale to chyba graniczy z cudem...

fuck;/ czyli nawet jak pojde to on mi nic nie powie bo tylko na nastepne tsh moze mi dac skierowanie i to tyle jego dzialalnosci.. o rety.. coz pewnie poczekam do tego 2 grudnia zobacze co mi gin powie i pewnie do endo prywatnie;/

reklama
Cześć dziewczyny, zazdroszcze tym bez objawowym. Ja dalej się męczę, chociaż zmieniłam luteine na duphaston, bo luteina podjezykowa przy tych mdłościach to był koszmar. I muszę przyznać że jest trochę lepiej. 29.12 mam USG genetyczne :) i skończe wraz ze starym rokiem pierwszy trymestr już się nie mogę doczekać.

co rano wstaje z wielkimi planami a pozniej zycie weryfikuje. Sniadanie wyładowalo w wc, łep mnie napieprza, dziecko wyje a mąż pojechał na jakies szkolenie bhp. Ja jakimś cudem zdołałam wstawić pranie, podlać kwiatki i naszykować obiad do wstawienia do piekarnika, w międzyczasie biegając do małej. Kobiety to jednak hardcory są. Facet juz by dawno umierał... Ehhh zycie.

wichurka wiem o czym mówisz.... mam to samo od rana.. aczkolwiek ja z obiadem nie daje rady :D przy 2 dzieci już w ogóle przestane jeść :D
dreamgirl dobrze, że idzieci do innego gin, znów czekam na wieści i mocno się denerwuje. Niech w tym pęcherzyku dziś gin wypatrzy Fasolke....

Anieok ja tam bym chciała objawy pt zyganie od rana ale może jeszcze za wcześnie, w każdym bądź, czekam.
Z, wizyty na nfz dupka bo do świat nic wolnego nie ma :s
Ile mniej więcej kosztuje prywatnie z usg?

Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2

hahaha bo mężczyzni nie są wielozadaniowi przy przeziębieniu "umierają",ciąży by nie przetrwali i jeszcze ogarniania wszystkiego w domu,zakupów i dziecka.Często muszę mojemu tłumaczyć że to nie krasnoludki wszystko robią tylko Ja,dla nich praca zawodowa to już maks,dlatego to kobietę Bóg stworzył do rodzenia dzieci(jesteśmy po prostu lepsze):-D

Hej dziewczyny

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam z niecierpliwością na info :) Na pewno wszystko będzie ok :)))))

Michalina na tabku widziałam wątki typu przedstawiamy się czy usg na kompie już tego nie widzę :( jak to znaleźć na kompie?

reklama
Do góry