reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

dreamgirl Popieram dziewczyny!!!! Trzeba szukać innego lekarza- nic Ci się od tego nie stanie, a Wy będziecie spokojniejsi. Trzymam kciuki nieustannie.

A1990 Nie mam pojęcia czy przesuwać wizytę.. Mam ten komfort, że mam dwóch zaprzyjaźnionych ginekologów i po każdym badaniu, mogę zadzwonić i skonsultować bez żadnego problemu. Baaaaaardzo sobie cenię te znajomości- w trakcie ciąży tym bardziej;-)

Dziewczyny- normalnie musiałam dzisiaj sobie kupić śledzia:zawstydzona/y: Tak mnie naszło, jak byłam na zakupach. Ale nie takiego w oleju tylko koniecznie w occie- najlepiej, żeby smakował jak od mamusi... Smakował nawet nieźle- chociaż już zapowiedziałam mojej Mamie, że na wigilijnym stole nie może zabraknąć ukochanego śledzia w occie :-D
Lece kąpać Zochnę i spróbuje położyć ją spać, czytając przez godzinę książki- ma ostatnio niesamowitą fazę na wieczorne czytanie. Bardzo się z tego cieszę, choć czasem wolałabym, żeby B. mnie w tym wyręczył... Niestety nasze dziecko protestuje- na dzisiaj MAMA jest nr 1 ;-)

reklama
Vivienne - gratuluję :tak:

zabka- musisz być dobrej myśli kochana:tak: Trzymam kciuki

Moja teściowa nie pytajcie jak zareagowała :hmm: także dziś trochę depresyjnie :-(

Nie mogę się doczekać wizyty :zawstydzona/y: Jeszcze 6 dni

Mamo Patryka, a czy ja Cię mogłam spotkać na grudniówkach 2012? Coś mi brzmi znajomo Twój nick...
Też się nie mogę doczekać wizyty, muszę się zapisać dopiero ;) Mamy suwaczki w tym samym czasie :-D

Kurcze juz czytam ze kolejna z Was ma jakies jazdy z teściowa. Co to ma byc?! Czy one te dzieci wychowują? Lożą na nie? Rodzą? Czy jak? Bo nie rozumiem.
Powtarzam jeszcze raz: dziewczynki nie denerwowac sie!!!

Jak czytam na roznych forach o tesciowych to az zalewa czowieka. Same mialy po kilkoro dzieci a synowym to chyba zaluja :/ nie ktore to naprawde takie cholery ze szok. Nie wiem moze one tez mialy takie i dlatego taki agresor nie raz :/

Ja swoich mam wporzadku no ale my tez nie mieszkamy z zadna ze stron :)

Popieram --> nie przejmowac sie takimi zolzami.... stare powiedzenie mowi Jak sie ch.... urodzil to kanarkiem nie zdechnie ;) Grunt by faceci umieli jakos podejsc do sprawy a nie wtorowali mamusiom :/

A1990, ja od razu jak zaszlam ciążę zwiekszylam dawkę tyroksyny z 50 na 75, jeśli bierzesz tyroksyne, to możesz zwiększyć o ok. 1/4 na własną rękę, moja Endo powiedziała, że tak się robi, bo tsh w ciąży od razu skacze

Wlasnie a propo badań. Odebrałam dziś wyniki. TSH poniżej normy, FT4 w normie i znów musze do endo isc. Kurcze w ciazy z córka tez tak miałam.

reklama
Cześć dziewczyny! Też jestem w ciąży z terminem na lipiec(wg ostatniej miesiączki). Byłam wczoraj u lekarza ale na usg widać było tylko pęcherzyk. Kazał się uzbroić w cierpliwość i przyjść za dwa tygodnie. Ja niestety nie należę do osób cierpliwych więc będzie ciężko. Pozdrawiam:-)

Do góry