reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
aaa właśnie, ja się dziś w nocy obudziłam (bo A. oczywiście chrapie q; ), i wydawało mi się, że czuję fikołki Gumisia :D

Kati super wieści...

Ja wczoraj byłam na karate z chlopakami i Fipiek w brzuszku chyba tez twardo trenowal bo przez godzine to czulam przewroty i kopniaczki:-)

pani.Olga, oj to zaszalałaś:no:....dentysta to zawsze wydatek...

my już po USG...masa płodu: 361g, termin potwierdzony o 5 dni wcześniej. dzidzia nie chciała wcale współpracować....musiałam wstać i skakać, żeby zmieniło się trochę położenie.... i będzie DZIEWCZYNA!!!!!:-):-):-) 2 pokazał nam dziurkę!!!

Gratki tym co płeć poznały, cudownie, że dzieci pozwoliły się podejrzeć.
Dla Ciebie Kati podwójnie :) Kamień z serca. Ciesze sie razem z Tobą. Klarka też bo mnie pokopuje od środka :happy2:

Ojej dziewczyny, dziękuję za tak miłe przyjęcie! :* :* :* Kochane jesteście. Będę z Wami pisać i zaglądać tu w miarę możliwości.
Z tą Colą właśnie, to nie jest śmieszne, bo już mi ktoś o tym opowiadał, więc podejrzewam, że to faktycznie pomaga. Ale ja niestety nie lubię Coli, a do tego gazowane źle na mnie wpływa. Więc pewnie jeszcze gorzej mi by po tym było. O mandarynkach też słyszałam. No i imbir. Z tymże też pechowo go nie dzierżę. Nie wyobrażam sobie wkrajać go do herbaty. mandarynki i migdały mi nie pomagają. Muszę chyba dalej szukać i znaleźć swój sposób ;).

reklama
Do góry