reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

kati83 super!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ryczę z Tobą przed ekranem! Kamień z serca. No i Mati będzie miał towarzystwo do brojenia. Jednak co brat to brat :)

reklama
kati, bardzo się cieszę! i jako jedyna w wątku masz 100% pewności co do płci :-D

julia, gratuluję synka! Przeczucia chyba niewiele są warte na ogół, chociaż ja sama daję nam 80% szans na drugiego synka.

Dzięki dziewczyny - cieszę sie jak głupia, chodzę, śmieję się i płaczę na zmianę :-)
ja miałam przeczucie na chłopca choć dużo osób mi mówiło, ze będzie dziewczyna

No właśnie moje przeczucia tak silne zawsze się sprawdzały, no ale co zrobić. Ważne, że zdrowy i przynajmniej ubranek mam całą masę po Marcelku :-) A i juz tak na pierwszym USG w pewnym momencie śmignęło coś między nóżkami, ale w Anglii nawet nie chcieli się przyjrzeć więc dalej w głowie mi dziewuszka świtała. To teraz trzeba myśleć na imieniem, bo nawet nie mamy ani jednej propozycji hihi ;-)

Kati gratulacje:-) U mnie było dokładnie tak samo, ja od samego początku czułam, że będzie synek a wszyscy naokoło łącznie z moim mężem mówili że dziewczynka.

Kati, super! tyle trzymanych kciuków nie mogło zawieść (;

a ja wróciłam od dentysty lżejsza o 240 zł i z 3 szwami... i jeszcze okazało się, że mam jakiś ubytek w kości zęba, którego nie da się odbudować i czeka mnie tzw. szynowanie zębów, które kosztuje 500 zł... nie miało się kiedy zebrać na wydatki, żesz.

Olga współczuję i przeżyć i wydatków. Dla mnie zęby to max. 50 zł na 2 lata. Tyle płacę za przegląd. Co roku nie chodzę, bo mija się to z celem w moim przypadku. Nawet sobie nie zdawałam sprawy ile ludzie czasu u dentysty spędzają. A tu co chwilę któraś z Was idzie. Mam nadzieję, że te 500 zł to już będzie ostatnie w tym roku :)

kati i julka super gratulacje :-):-):-)

u mnie jeszcze 3 godziny ................już zaczynam się denerwować a mój łobuz od rana fika koziołki chyba czuje moje poddenerwowanie

reklama
hej :)!

miałam parę dni przerwy od Was i nie jestem w stanie nadrobić :(....

gratuluję udanych wizyt i poznania płci maluchów :-)!!ja jutro podglądam mojego w 4D tak koło 13.nie mogę się doczekać :-D

Wszystkim chorowitkom małym i dużym zdrówka życzę! trzymajcie się ciepło :-)

Do góry