angi-wawa1988
Fanka BB :)
To tak jak ja. Plus najpierw od płci będzie zależeć urządzenie pokoju, a potrzebuję jakiejś szafy, żeby trzymać rzeczy dla dziecia
O dokładnie to samo, dzieciaki na razie będą miały wspólny pokój, który przez tornado Oliwi wygląda okropnie więc jak będę go odmalowywać też muszę wiedzieć jak
Witam ja jakos spac nie moge , bo boli mi biodro i wczoraj ryczalam to nie byl placz jeszcze tak popalic nie dostalam z tym bolem . Moj M sie naczytal ze najlepsze w ciazy jest aqua aerobic wiec Kazal mi jezdzic na zajecia do drugiegiego miasta oddalonego o 30 km ..powiedzial ze to napewno pomoze mi bo nie moze patrzec jak placze z bolu ....
O ja współczuje bólu, mam nadzieję ze aqua aerobik jednak pomoże trzymam kciuki && Daj znać jak wrażenia może ja przemyślę jeszcze raz sprawę z basenem
Melduje się po wczorajszej wizycie. Dzidzia rosnie ładnie wszystkie pomiary polowkowe w nomie. Waży juz 360g
Super że wszystko w porządku. I jak zostaje girl?
Hej dziewczyny. Byłam we wtorek u lekarza, wszystko ok dzidzia ma ok.20cm, jakaś taka duża i po raz trzeci i już nieodwołalnie potwierdzono chłopca. Szczegóły i zdjęcie wstawię na odpowiednim temacie.
Duży chłop od co he he Gratulacje ))))))
miło czytać o udanych wizytach trzymam kciuki za kolejne
Co do rożka to ja mam po córce i właściwie go nie używałam. Niby dzieci to lubią, ale jakoś u nas sie nie przyjęło.
Czuje dzidzie chyba, nie wiem sama, takie czuje drgania pod pępkiem momentami. Czyżby to to? Czekam na wielkie kopniaki ale takich niestety brak.
U nas coś szaruga na poranek, kiepska pogoda niestety.
Na początku to takie muskania później kopniaki a na koniec to tylko wyginanie bo za mało miejsca na rozpęd he he
Cześć dziewczyny!:-)
Ja też mam dzisiaj wizytę, ale nie wiem czy będziemy podglądać małą. Na pewno będę miała USG szyjki, więc malucha też trochę będzie widać;-) A właśnie mam pytanie- jaką macie długość szyjki???
Nie mniej niż 4,1 nie mogę znaleźć ostatniego usg
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&
My dalej kaszlemy więc chyba będę musiała przedłużyć młodej pobyt w domu ehh bidula jeszcze chyba tak długo ją nic nie trzymało :/ jak by nie patrzeć 5-ty dzień i końca nie widać :/ a ja już dostaje lekkiego szału w domu