reklama
gratuluje udanej wizyty :-) i trzymam kciuki za dzisiejsze :-)Melduje się po wczorajszej wizycie. Dzidzia rosnie ładnie wszystkie pomiary polowkowe w nomie. Waży juz 360g
ja dzisiaj źle spałam, męczyły mnie koszmary.. i maluszek zaczął mocniej kopać.. pewnie czuł że mama się boi..:-(
miło czytać o udanych wizytach trzymam kciuki za kolejne
Co do rożka to ja mam po córce i właściwie go nie używałam. Niby dzieci to lubią, ale jakoś u nas sie nie przyjęło.
Czuje dzidzie chyba, nie wiem sama, takie czuje drgania pod pępkiem momentami. Czyżby to to? Czekam na wielkie kopniaki ale takich niestety brak.
U nas coś szaruga na poranek, kiepska pogoda niestety.
Co do rożka to ja mam po córce i właściwie go nie używałam. Niby dzieci to lubią, ale jakoś u nas sie nie przyjęło.
Czuje dzidzie chyba, nie wiem sama, takie czuje drgania pod pępkiem momentami. Czyżby to to? Czekam na wielkie kopniaki ale takich niestety brak.
U nas coś szaruga na poranek, kiepska pogoda niestety.
Ja rożka na razie nie kupuję ze względu na porę roku, ale jeśli będzie potrzebny to zawsze można go dokupić.
Ja już +3kg, połówkowe 11.03, dla dzidziusia na razie kupiłam tylko jedne ogrodniczki w lidlu i wczoraj dwupak bodziaków polówek w H&M, a dla siebie jeansy ciążowe, teraz jest fajna promocja bo przy zakupie na 200zł jest rabat w wysokości 20%.
Ja już +3kg, połówkowe 11.03, dla dzidziusia na razie kupiłam tylko jedne ogrodniczki w lidlu i wczoraj dwupak bodziaków polówek w H&M, a dla siebie jeansy ciążowe, teraz jest fajna promocja bo przy zakupie na 200zł jest rabat w wysokości 20%.
enter
Fanka BB :)
witajcie dziewczyny!!!
angi, zameldowałam się....ale napiszę jeszcze raz, a co .... wszystko w porządku, tylko ciśnienie niskie, usg nie miałam, serducho słuchałam, co mnie bardzo uspokoiło...dostałam skierowanie na USG połówkowe i zapisano mnie na 26.02...
wczoraj fatalnie się czułam, leżałam cały dzień...
co do rożka, to u syna mi się nie sprawdził, a dla córki wymarzony....tyle, że syn rodził się latem, a córka zimą.
angi, zameldowałam się....ale napiszę jeszcze raz, a co .... wszystko w porządku, tylko ciśnienie niskie, usg nie miałam, serducho słuchałam, co mnie bardzo uspokoiło...dostałam skierowanie na USG połówkowe i zapisano mnie na 26.02...
wczoraj fatalnie się czułam, leżałam cały dzień...
co do rożka, to u syna mi się nie sprawdził, a dla córki wymarzony....tyle, że syn rodził się latem, a córka zimą.
helołłłł
Moniaaaaa :-):-):-) jesteś :-) jak dobrze, ze wszystko ok
dziewczyny ale te wasze dzieciaczki już duże :-)
erzsebeth &&&&&&&&&&& za wizytę.
Angi to ci Oliwka narobiła mama nie pilnuje to dziecko czaruje ;-)
Rożek mam - mama mi uszyła średnio używałam jako sam rożek ale potem jako kocyk/kołderkę używałam.
Pytacie ile ciuchów mam - wygrałam jedną aukcje jak przyjdzie to wstawię zdj i nic więcej
A u nas dziś piękne słonko :-)
Czekam na koleżankę z pracy ma mnie dziś odwiedzić :-)
A wczoraj moja przyjaciółka wygrała sprawę rozwodową - łajdak jej mąż zdradzał ją z jej własną bratową a oskarżył ją, ze z jej powodu się rozpadło małżeństwo bo o dom ona nie dbała!!! i wygrała - m.in. ja wczoraj świadkiem byłam :-):-):-)
Moniaaaaa :-):-):-) jesteś :-) jak dobrze, ze wszystko ok
dziewczyny ale te wasze dzieciaczki już duże :-)
erzsebeth &&&&&&&&&&& za wizytę.
Angi to ci Oliwka narobiła mama nie pilnuje to dziecko czaruje ;-)
Rożek mam - mama mi uszyła średnio używałam jako sam rożek ale potem jako kocyk/kołderkę używałam.
Pytacie ile ciuchów mam - wygrałam jedną aukcje jak przyjdzie to wstawię zdj i nic więcej
A u nas dziś piękne słonko :-)
Czekam na koleżankę z pracy ma mnie dziś odwiedzić :-)
A wczoraj moja przyjaciółka wygrała sprawę rozwodową - łajdak jej mąż zdradzał ją z jej własną bratową a oskarżył ją, ze z jej powodu się rozpadło małżeństwo bo o dom ona nie dbała!!! i wygrała - m.in. ja wczoraj świadkiem byłam :-):-):-)
P
pani.olga
Gość
U nas poranek co raz ładniejszy, słonko wychodzi ja śniadanko już naszykowałam. Jeszcze gdyby te nerki nie ćmiły Kochane to wy pisałyście o herbacie żurawinowej na nerki ??
to bardziej na pęcherz, sok żurawinowy zmniejsza ilość bakterii w moczu. na nerki to masaże i ciepłe okłady.
ewelak
Zosinkowa Mama
Cześć dziewczyny!:-)
Ja też mam dzisiaj wizytę, ale nie wiem czy będziemy podglądać małą. Na pewno będę miała USG szyjki, więc malucha też trochę będzie widać;-) A właśnie mam pytanie- jaką macie długość szyjki???
Ja też mam dzisiaj wizytę, ale nie wiem czy będziemy podglądać małą. Na pewno będę miała USG szyjki, więc malucha też trochę będzie widać;-) A właśnie mam pytanie- jaką macie długość szyjki???
reklama
P
pani.olga
Gość
Cześć dziewczyny!:-)
nie mam pojęcia. mi tylko mówi, że "ładna długa szyjka" (;
Olga nie wiem czy termofor to dobry wybór czy nie lepeij była by ciepła kąpiel i potem poleżeć wiesz termofor to gorący a nagrzewać się nie bardzo jest dobrze
ja sobie właśnie nie nalewam wrzątku, tylko taką ciepłą odstaną wodę, żeby nie parzyło. ale ulga ogromna, trochę w końcu pospałam jak człowiek.