reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Melduje się po wczorajszej wizycie. Dzidzia rosnie ładnie wszystkie pomiary polowkowe w nomie. Waży juz 360g :)
gratuluje udanej wizyty :-) i trzymam kciuki za dzisiejsze :-)
ja dzisiaj źle spałam, męczyły mnie koszmary.. i maluszek zaczął mocniej kopać.. pewnie czuł że mama się boi..:-(

miło czytać o udanych wizytach :) trzymam kciuki za kolejne :)

Co do rożka to ja mam po córce i właściwie go nie używałam. Niby dzieci to lubią, ale jakoś u nas sie nie przyjęło.

Czuje dzidzie chyba, nie wiem sama, takie czuje drgania pod pępkiem momentami. Czyżby to to? Czekam na wielkie kopniaki ale takich niestety brak.

U nas coś szaruga na poranek, kiepska pogoda niestety.

Ja rożka na razie nie kupuję ze względu na porę roku, ale jeśli będzie potrzebny to zawsze można go dokupić.

Ja już +3kg, połówkowe 11.03, dla dzidziusia na razie kupiłam tylko jedne ogrodniczki w lidlu i wczoraj dwupak bodziaków polówek w H&M, a dla siebie jeansy ciążowe, teraz jest fajna promocja bo przy zakupie na 200zł jest rabat w wysokości 20%.

witajcie dziewczyny!!!
angi, zameldowałam się....ale napiszę jeszcze raz, a co :) .... wszystko w porządku, tylko ciśnienie niskie, usg nie miałam, serducho słuchałam, co mnie bardzo uspokoiło...dostałam skierowanie na USG połówkowe i zapisano mnie na 26.02...

wczoraj fatalnie się czułam, leżałam cały dzień...

co do rożka, to u syna mi się nie sprawdził, a dla córki wymarzony....tyle, że syn rodził się latem, a córka zimą.

helołłłł
Moniaaaaa :-):-):-) jesteś :-) jak dobrze, ze wszystko ok
dziewczyny ale te wasze dzieciaczki już duże :-)
erzsebeth &&&&&&&&&&& za wizytę.
Angi to ci Oliwka narobiła:-D mama nie pilnuje to dziecko czaruje ;-)
Rożek mam - mama mi uszyła średnio używałam jako sam rożek ale potem jako kocyk/kołderkę używałam.
Pytacie ile ciuchów mam - wygrałam jedną aukcje jak przyjdzie to wstawię zdj i nic więcej :zawstydzona/y:
A u nas dziś piękne słonko :-)
Czekam na koleżankę z pracy ma mnie dziś odwiedzić :-)
A wczoraj moja przyjaciółka wygrała sprawę rozwodową - łajdak jej mąż zdradzał ją z jej własną bratową a oskarżył ją, ze z jej powodu się rozpadło małżeństwo bo o dom ona nie dbała!!! i wygrała - m.in. ja wczoraj świadkiem byłam :-):-):-)

hehe dziekuje, akurat mam wizyte na 14.40 wiec bede juz po obiadku a moja dzidzia jest wyjatkowo ruchliwa po jedzeniu ;)

U nas poranek co raz ładniejszy, słonko wychodzi ja śniadanko już naszykowałam. Jeszcze gdyby te nerki nie ćmiły :eek: Kochane to wy pisałyście o herbacie żurawinowej na nerki ??

to bardziej na pęcherz, sok żurawinowy zmniejsza ilość bakterii w moczu. na nerki to masaże i ciepłe okłady.

Cześć dziewczyny!:-)

Ja też mam dzisiaj wizytę, ale nie wiem czy będziemy podglądać małą. Na pewno będę miała USG szyjki, więc malucha też trochę będzie widać;-) A właśnie mam pytanie- jaką macie długość szyjki???

reklama
Cześć dziewczyny!:-)

Ja też mam dzisiaj wizytę, ale nie wiem czy będziemy podglądać małą. Na pewno będę miała USG szyjki, więc malucha też trochę będzie widać;-) A właśnie mam pytanie- jaką macie długość szyjki???

nie mam pojęcia. mi tylko mówi, że "ładna długa szyjka" (;

Olga nie wiem czy termofor to dobry wybór czy nie lepeij była by ciepła kąpiel i potem poleżeć wiesz termofor to gorący a nagrzewać się nie bardzo jest dobrze ;)

ja sobie właśnie nie nalewam wrzątku, tylko taką ciepłą odstaną wodę, żeby nie parzyło. ale ulga ogromna, trochę w końcu pospałam jak człowiek.

Do góry