reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Ja jeszcze nic a nic nie kupiłam :) Nie znam płci więc ciężko określić mi plan działania ;)
To tak jak ja. Plus najpierw od płci będzie zależeć urządzenie pokoju, a potrzebuję jakiejś szafy, żeby trzymać rzeczy dla dziecia :p

Dziewczyny a planujecie zakup rożka, otulaczka itp.? Latem nie chciałabym Hani męczyć w sztywnym rożku. Odnośnie Moni to wydaje mi się, że wszystko u niej ok, tylko jest zabiegana. Dużo udzielała się na forum gdy była w innej sytuacji. Obecnie przeprowadziła się do innego miasta, jest z mężem, nowym psiakiem. Uważam, że jak będzie chciała, to się odezwie.
Ja chyba nie będę kupować właśnie ze względu na upały.. Chyba, że będzie zimny lipiec to pomyślę.

reklama
Witam ja jakos spac nie moge , bo boli mi biodro i wczoraj ryczalam to nie byl placz jeszcze tak popalic nie dostalam z tym bolem . Moj M sie naczytal ze najlepsze w ciazy jest aqua aerobic wiec Kazal mi jezdzic na zajecia do drugiegiego miasta oddalonego o 30 km ..powiedzial ze to napewno pomoze mi bo nie moze patrzec jak placze z bolu ....

Melduje się po wczorajszej wizycie. Dzidzia rosnie ładnie wszystkie pomiary polowkowe w nomie. Waży juz 360g :)

Witam ja jakos spac nie moge , bo boli mi biodro i wczoraj ryczalam to nie byl placz jeszcze tak popalic nie dostalam z tym bolem . Moj M sie naczytal ze najlepsze w ciazy jest aqua aerobic wiec Kazal mi jezdzic na zajecia do drugiegiego miasta oddalonego o 30 km ..powiedzial ze to napewno pomoze mi bo nie moze patrzec jak placze z bolu ....

Potwierdzam, aqua aerobic naprawdę jest dobry. Powinien Ci pomoc, a nie obciąży stawów :) nie pozostaje Ci nic - tylko spróbować :)

Ewcia pomyśl, że to może być na prawdę dobra zabawa ten aqua aerobik i jeszcze dodatkowo może pomoc ;) Może weź ze sobą jakąś koleżankę, zawsze raźniej :tak:
U nas poranek co raz ładniejszy, słonko wychodzi ja śniadanko już naszykowałam. Jeszcze gdyby te nerki nie ćmiły :eek: Kochane to wy pisałyście o herbacie żurawinowej na nerki ??

Ja sama bym nawet nie poszla ide z dwoma kolezankami w ciazy jedna ma na koniec maja a druga ma na 26 lipca jeden dzien pozniej niz ja . Zeby bylo smiesnie do dziewczyna przyjaciela dobrego M z podworka od malego .

hej ja tez juz wstalam choc u nas pogoda nie zdowalajaca to ja od rana mam dobry humor bo to juz dzis, po miesiacu wyczekiwania zobacze malenstwo ;) dzis nie typowo zrobilam z rana zamiast kawy duzy pollitrowx kubek kawy pozniej sniadanko i kapiel, dzis po obudzeniu sie znowu bolaly biodra ale to niestety normalne, a juz myslalam ze mi przeszlo

reklama
Do góry