reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Ja tez juz mam kilka rzeczy ale wstrzymuje sie z zakupami ubrankowymi do 3 marca ;)
W pierwszej ciazy nic mnie nie bolalo pod koniec tylko krocze, a teraz dopiero 19 tydz a krocze boli mnie od prawie 2 tyg najgorzej jak sie nabiegam w pracy :/

reklama
Dziewczyny a planujecie zakup rożka, otulaczka itp.? Latem nie chciałabym Hani męczyć w sztywnym rożku. Odnośnie Moni to wydaje mi się, że wszystko u niej ok, tylko jest zabiegana. Dużo udzielała się na forum gdy była w innej sytuacji. Obecnie przeprowadziła się do innego miasta, jest z mężem, nowym psiakiem. Uważam, że jak będzie chciała, to się odezwie.

Dziewczyny a planujecie zakup rożka, otulaczka itp.? Latem nie chciałabym Hani męczyć w sztywnym rożku. Odnośnie Moni to wydaje mi się, że wszystko u niej ok, tylko jest zabiegana. Dużo udzielała się na forum gdy była w innej sytuacji. Obecnie przeprowadziła się do innego miasta, jest z mężem, nowym psiakiem. Uważam, że jak będzie chciała, to się odezwie.

A no i właśnie,dostałam rożek od tesciowki :-)
Ogólnie noworodki lubią jak jest ciasno,ale masz rację-jak będzie gorąco to nie ma sensu dziecka przegrzewac :-o

Otulacz mialam z Alusia I dostawala w nim wsciku macicy. Dla ktoska tez kupie a czy polubi wyjdzie w praniu. Rozek rozwniez bede miec ale czy uzyje zalezy jaka bedzie pogoda :)

Juz jestem i mam nadzieje, ze juz bede z Wami caly czas :)
U nas sajgon! Synus dobrze sie czuje, ja tez... Tylko szybko sie mecze i jestem strasznie zmeczona. Shila daje popalic... Co 2/3h na spacer... A w domu tez przypilnowac ja trzeba, pobawic no i wychowywac. Kochana jest ale nie jest lekko. Ale naszaala juz po schodach umie chodzic i wczoraj odkryla, ze mamy 2poziomowe mieszkanie, u gory mebli jeszcze nie mamy, ale toaleta na dolea awarie wiec musimy do gory chodzic a mloda jak na gore wpadnie to szaleje, bo duze pokoje a bez mebli wiec dobrze jej sie biega. Musimy meble kupic do pozostalych pokoi jeszcze, ale dol mamy prawie skonczony...
Tesknilam za Wami!!
Co tam u Was? Ktos cos stresci? :D ladnie prosze :D

ImageUploadedByForum BabyBoom1424294080.991610.jpgtaka duza juz jest Shilka :) 3miesiace i 2tygodnie ma na tym zdjeciu :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1424294080.991610.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1424294080.991610.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 67
Ja planuję zakup rożka , oraz chusty :tak:
Dziewczyny dodałam na naszej grupie na facebooku przepisy kulinarne :tak::-) apetycznie wyglądają tam te sałatki :-)

reklama
Do góry