reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

a takie pytanie do was, domyslam sie ze podstawowa wyprawke juz kompletujecie, ja generalnie mam wszystko juz pochowane, smoczki butelki, tetry, wozek, wanienke, kolyske nawet krem na odparzenia tak wiec dokupuje tylko rzeczy dla mnie do szpitala (koszule, podklady, majtki itp)a jak juz jestem w SH to tylko dla rekreacji ;) a pieluchy? robicie juz jakies zapasy? ja sie nie spiesze ale ze wzgl ze za duzo juz mi nie pozostalo to sie za nimi rozgladam, ostatnio znalazlam super oferte prawie 700 sztuk oryginalnych pampersow rozmiar 2 za 250 zl wiec sie nawet nie zastanawialam wiem ze to troche duzo ale domyslam sie ze i tak musialabym kupic :)

Ha ha ha ja nie mam NIC jeszcze:szok::szok::szok:

reklama
asienka tez nie mialabym za wiele gdyby nie fakt ze gromadzilam wszystko co sie dalo po mojej trzyletniej siostrze, tym sposobem zamiast wydac kupe kasy zaoszczedzilam i to nawet na kolysce na pierwsze miesiace

angi bardzo ładne masz włosy:-) też bym chciała taką długość ale ostatnio musiałam podciąć bo końcówki miałam jak siano i porozdwajane niestety rozjaśnianie daje włosom popalić ............

a ja po drodze do domu wpadłam do croppa wykorzystać 40%zniżki i kupiłam sobie taką śmieszną kurteczkę za 60zł w rozmiarze niestety L a zawsze było S ale brzuchol się zmieścił i jeszcze trochę miejsca jest więc może wiosnę przechodzę;-)
KX782-59X-004.jpg

ale mój maluch dziś aktywny smyra mnie cały dzień i bardzo mi się to podoba:-)

Załączniki

• KX782-59X-004.jpg
    KX782-59X-004.jpg
    59,8 KB · Wyświetleń: 55
A co ile mozna farbowac wlosy jak sie z koloru schodzi ? Dziekuje dziewczyny :) ja sia takie dlugie nosimy szkoda nam sciac a ja bym chciala keszcze dluzsze niestety wstyd przyznac nie wysilam sie za specialnie przy dbaniu o nie wiec slabo z zapuszczaniem koncowki slabe

Madziula ładna ta kurteczka i niedroga:-)

Ja pierwszego kopniaczka poczułam kilka dni temu, ale na razie mało ruchliwy.
Płeć poznałam w 12 tyg na prenatalnych a w 14 potwierdziła moja lekarka że chłopiec.

K zrobił mi dzisiaj pyszny soczek z marchewki, który prawie sama wypiłam(2 litry), ale był dobry.

Polecam ;) dziś mam zakwasy, jutro pewnie będzie gorzej, ale się nie poddam. Chce być w 3 trymestrze w takiej formie jak niektóre z dziewczyn które wczoraj były na sali.

JEEESTEM! Wszystko jest dobrze, dostałam leki na te moje bakterie w moczu i w pon musze zrobić posiew. Jeśli dalej bedzie nie tak to mam brać urosept ;)
U dzidzi jeszcze lepiej, już waży 280gram i niestety już nie dało się jej zmierzyć bo jest za długa i już ma nóżki podkurczone. Mam zdjęcie na którym fajnie wszystko widać, oczywiscie oprócz buzi bo mała zasłoniła rączką( zdjęcie w dziale USG ) . No i będzie CÓRCIA :tak::tak:

z farbowaniem najzdrowiej co 6 tyg, ale zazwyczaj panie farbuja co miesiac bo juz odrost jest i to tez nie jest za czesto

reklama
Do góry