Dziewczyny, zwłaszcza w pierwszej ciaży, czy coś widać zależy po pierwsze od długości cykli, a po drugie od sprzętu a po trzecie od sprawnosci lekarza - czy potrafi dobrze "pogmerać"
Więc nie ma co zupełnie porównywać. U każdej może być inaczej!! Jak wiecie najlepiej robić USG pierwsze 6-7 tydzień...ale wiem, cieżko wytrzymać..ja sama nie wytrzymałam
ninex ja prowadzę naszą kartotekę
staram się na bieżąco uzupełniać, czasem mam lekki poślizg ze względu na mdłości...
dreamgirl jak z Tobą?Jak się czujesz? o której jutro masz wizytę? Bardzo się denerwuje o Ciebie i myślę dużo o Tobie!!!!
A1990 nie wiem ile kosztuje badania, ale przecież lekarz NFZ Ci zleci i nie będziesz musiała płacic
A ja kolejną wizytę też mam 1grudnia, ale dużo zdjeć się posypie wstedy!!!! A wtedy już głowę, rece, nogi będzie widać
Mi z mdłościami lekko lepiej, bo pije wode,herbate z cytryną imbirem,jem migdały.... fakt, rzygłam dziś,ale lepiej mi się zrobiło...
Tylko senność... jezuuuu, koszmar... w nocy mąż musi Wiki karmić bo ja nie mogę na nogach ustac...a jak WIki dziś spałato usiadłam na kanapie i nagle bach....śpie.....
A, że BB uzależnia - o tak, a że są przyjaźnie - o tak - ja jestem w grupie :starania po straconej ciąży - od dawna i mam mnóstwo koleżanek z którymi na żywo się spotykam
)) to są cudne przyjaźnie
Mam nadzieję, że jak już 1 trymestr się skończy i będziemy czuć się dobrze to jakieś spotkanie zorganizujemy w Warszawie (mówię o dziewczycnach z wawy i okolic) - aczkolwiek każda może przyjechać