reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Nooo.. u mnie juz po pobieraniu krwi.. toż to taka zmora dla mnie , że aż się popłakałam haha :-D a to wszystko dlatego, że nie dość ze i nie mam żył to im bardziej się boje tym bardziej się chowają :D
Po za tym drugi dzień w pracy i dziwnie się czuje. Mam prace siedzącą ale właśnie od tego siedzenia jak by bolał mnie ciągle brzuch przy czym ból promieniuje jakby na całe nogi, nie raz tak miałam przy okresie ale teraz mnie to oczywiście obawia - może któraś z was tak miała??

Krew oddana, przyszła pora na mocz ehh.
U mnie na szczęście wszyscy zadowoleni z nowinki.. :)

reklama
Martyska Ty sie lepiej przyzwyczaj bo teraz co najmniej raz w miesiącu bedą Cie kuli...
Ja tez tego nie lubię, tez mi sie żyły chowają i jeszcze czesto mam krwiaki po, ale cóż trzeba przeżyć.

Witajcie :-)!

nie dam rady was nadrobić, nie mam kiedy...cały weekend aż do wczoraj popołudniu pracowałam na wyborach, a dziś oczywiście do pracy :|...maskara!prześledziłam tylko ostatnią stronę....

Zabka,nie martw się!to na pewno nic groźnego i wszystko będzie dobrze!

Michalina, teściową to olej w ogóle koncertowo!kretynka z niej, jak w ogóle można się tak zachować! a co do Twoich obaw to mam identyczne...aż wstyd mi o tym mówić komukolwiek, nawet męzowi....boję się dokładnie tego samego co Ty!też sfiksowałam na punkcie mojej Nataszki i zastanawiam się czy aby nie zrobię jej krzywdy kiedy pojawi się nowy dzidziuś.....i czy dla tego nowego starczy miejsca w serduszku...wiem, że to głupie i absurdalne!mam nadzieję, że w momencie kiedy zobaczę dzidzię u soiebie na brzuszku wszystkie obawy znikną i będzie pięknie :)!

byłam dziś na wizycie!!!człowiek mały w brzuchu jest, serce bijące ma i nic mu nie zagraża :) :) :)!teraz jego zadaniem jest rosnąc i rozwijać się :)!strasznie się cieszę, że oki!

Martyska to ci hormony dały o sobie znac jak sie poplakalas..no chyba ze to ze strachu?;) spokojnie im wiecej badan bedzie tym bardziej bedziesz to olewac wierz mi,Ja na badania bede szla z córką to też będzie wesoło:sorry2:
Mili to może udaj się wcześniej na izbę czy gdzie to tam możesz w Anglii,skoro tyle wymiotujesz i tak sie zle czujesz,żebys sie nie odwodnila tylko, niech cie zbadaja?!
Ewelak to napisz koniecznie jak wrażenia z występu.A twoja prawie trzylatka wysiedzi?

Ninex no całkiem możliwe, że to hormony bo bałam się zawsze ale nigdy nie było to do takiego stopnia żebym płakała :-) Tym bardziej nie oszukujmy się ale to już potem nie boli :-D:-D
Mili mi pomagają gumy miętowe na mdłości, spróbuj może u Ciebie też podziała

ninex W zeszłym roku też byłam z Zosią na Disney'u i sama byłam w szoku, bo trwało to ponad dwie godziny, a ona bez problemu wysiedziała:-) Może dlatego, że siedziałyśmy w pierwszym rzędzie przy samej bandzie i miała wszystko "na wyciągnięcie ręki". Teraz też siedzimy w pierwszym i już się nie mogę doczekać.

mili Mnie jeszcze nie złapały wymioty, ale co chwilkę biegam do łazienki, bo tak mi niedobrze:-( Wróciłam z Zosią z baletu i dałam jej tablet z bajkami, a sama położyłam się na 10 minut, bo w pozycji leżącej jest ok...

reklama
Cześć dziewczyny, mogę? ;) Gratulacje dla wszystkich tak na początek :)
Przekichane z tymi wszystkimi bólami...
Jestem w 5 tygodniu i jak narazie bolał mnie brzuch jak na okres tylko aż do wczoraj i jak to powiedziałam mojemu R. że martwi mnie, że w sumie nie mam większych objawów jak no ból piersi i tu pach rano wstaje i zaczynają boleć piersi, a plecy.. to jakby mnie zawiało.

Może to głupie pytanie ale czy tylko ja nic nie wiem o ciąży? Znaczy wiem trochę ale czasem jak widze o jakiś badaniach to gdzie mogłabym zapamiętać tyle takich trudnych nazw... chyba muszę się dokształcić :-D

Do góry