reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Wow ale super :-)))) no ja mam stracha bo mam dlugie proste druty a teraz rozjasnione na rudy lisi kolor konciwku a na gorze ciemny braz wiec pewnie bez szans by cos podobnego miec do marchewki ;)

reklama
no z tymi ciemnymi mozesz miec problemy ale wszystko da sie zrobic ;) pamietaj tylko ze takie kolory w zastraszajacym tepie bledna, wiem to ze swojego doswiadczenia, jak ja mialam pomaranczowe wloski to zeby kolor byl caly czas ladny musialam farbowac dokladnie co dwa tygodnie ;)

angi wawa ja rozgladam sie po tablicy i allegro tam ludzie czesto sprzedaja rozne rozmiary pieluch w przystepnych cenach po swoich dzieciach ktore juz wyrosly

Ja mam cos takiego, byly w gumce a ogolnie to proste jak druty nie trzeba prostowac prostownica :-) no i mloda sie zalapala ;)

Załączniki

• 1423840341621.jpg
    1423840341621.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 61
generalnie drugi i trzeci trymest mozna farbowac wloski, teoretycznie pierwszy tez ale trzeba uwazac bo w pierwszym dziecko najbardziej sie rozwija, w sensie wszystko sie tworzy od zera dlatego pierwszy najlepiej poprostu przeczekac, no i trzec pamietac ze przez cala ciaze buzuja w nas hormony i kolor moze wyjsc delikatnie inny niz sie spodziewalismy wiadomo ze z farby brazowej nie wyjdzie niebieska itp ;) ale powinnysmy byc wtedy bardziej wyrozumiale jesli kolor wyjdzie w troszke innej tonacji niz myslalysmy bo to jak w ciazy wyjdzie farba u kazdej z nas jest inne, i fryzjerka poprostu tez nie zawsze do konca wie czego sie spodziewac po "ciezarowce" ;)

angi wawa ile ja bym dala za taka dlugosc ;) tak jak mowie wszystko da sie zrobic ale jesli chcesz taki rudy jak moj to dluga droga przynajmniej ja nie odwazylabym sie na raz rozjasniac ich a odrazu potem farbowac na marchewke ;) i choc masz grube wlosz z tego co widze to samo rozjsnienie da im dosyc w kosc,

reklama
Jesli masz cienkie to nie porywalabym sie z motyka na ksiezyc bo mozesz sobie tylko krzywde zrobic, ja zawsze propouje stopniowe przechodzenie z ciemnego na jasniejszy, wlosy sa wtedy bezpieczniejsze, ale najlepiej jak pojdziesz do swojej fryzjerki napewno doradzi ci jak najlepiej :) ja jestem juz po farbowaniu i wysuszeniu ale kolor taki ni w piec ni w dziewiec, zapowiada sie dzis chyba dluzsze siedzeniu przy rozjasnieniu i raz jeszcze naloze farbe, ze swoimi nie boje sie eksperymentowac bo wkoncu jesli cos nie wyjdzie moge miec pretensje tylko do siebie ;)

Do góry