reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

hejka
a ja dzisiaj płacze...oczy mi łzawią jak szalone, pyłki cholerne, zaczęło się...
ogólnie piękna pogoda dziś u Nas:) mała fika, na siedząco nie daje nic robić bo mnie tam smyra, gdzieś po drogach rodnych:sorry:

reklama
hej :)!

to może najpierw raport z wizyty wczorajszej :). Bąbelek rośnie i ma się świetnie, ja też rosnę, bo już 5 kg in plus :szok: i również wszystko oki. ponadto nie widać żadnych jąderek, więc jest ogromna szansa, że IT'S A GIRL :) :) :)!!!!strasznie się cieszę!!!

Angi, moja córa też żywa i kontaktowa i w ogóle,ale nie wiem czy jak zostanie sama bez mamy nadal taka będzie....zobaczymy...oby moje obawy okazały się bezzasadne :)

Erzsebeth, my w pierwszej ciąży do samego końca nie byliśmy pewni płci. tak gdzieś koło 12tc lekarz mówił, że raczej dziewczynka,ale że nie ma pewności i żeby jeszcze się do tej myśli nie przyzwyczajać, a pózniej już do porodu brzdąc nie chciał sie pokazać ;)

zulugulka, ja ruchy poczułam jakiś tydzień temu więc w 18 tc :), poczułam tak jakby bańka mydlana pękła mi tuż pod pępkiem.doczekasz się lada dzień :)

ale piękna pogoda :)!normalnie czuć wiosnę :)!

Hej dziewczyny, ja już w poczekalni czekam na swoją kolej ale bardzo się stresuje bo odebrałam wyniki moczu ii jest wysoka flora bakteryjna i ilość leukocytow jest duża bo norma jest 1-3 a ja mam 15-18 :/ zobaczymy co tam na wizycie..

hej ja dopiero teraz znalazlam czas na pisanie, wczesniej oczywiscie 10 minut aktualizowalam w swojej glowie to co tu naskrobalyscie, takie z was aktywne mamy ;) ja poczulam dzidzie tez miedzy 18 a 19 tygodniem i z dnia na dzien jest coraz bardziej aktywna/y i wiecie co? obiecalam sobie ze wstrzymam sie z farbowaniem wloskow na jakis czas ale dzis taka ladna pogoda ze nie wytrzymalam :) uzaleznienie wygralo, no wiec dziewczeta wracam do swoich rudziastych wloskow :)

Zulugulka ja czułam już w 14tc,ale to już w sumie 4ciąża dlatego poznałam,nadal mam bardzo delikatne,ale wczoraj to dzieciątko zaczęło się wypinac i wycinać tak,że mój mąż to czuł.

Klaudia,każda kobieta prędzej czy później czuje,także spokojnie. :thumbup:

MamaPatryka,życzę szybkiego wyleczenia ;)

Angi-Wawa,ale masz się dobrze...czy to wyjście połączone jest z kolacją???

Ewczis,współczuję :( ...jak mnie zaczyna boleć głowa to zaraz smaruje Amolem,a potem robie zimne okłady,dzięki temu unikam mocnego bólu głowy,przy którym nawet wymiotuje
Wrzuć fotkę tego Titanica,pewnie teraz kolejki nie są takie ogromne...początkiem lutego kilka godzin stania

Nati,zajefajnie... :D :D :D

Miq,nie zazdroszcze :(

martyska koniecznie pozniej sie pochwal co i jak po wizycie , a no i nie zapomnij od nas wszystkich pozdrowic malenstwa ;)

hej :)!

to może najpierw raport z wizyty wczorajszej :). Bąbelek rośnie i ma się świetnie, ja też rosnę, bo już 5 kg in plus :szok: i również wszystko oki. ponadto nie widać żadnych jąderek, więc jest ogromna szansa, że IT'S A GIRL :) :) :)!!!!strasznie się cieszę!!!

Angi, moja córa też żywa i kontaktowa i w ogóle,ale nie wiem czy jak zostanie sama bez mamy nadal taka będzie....zobaczymy...oby moje obawy okazały się bezzasadne :)

Malf tak jak patrze to to co napisałam wcześniej aby opowiadać w formie jako nagroda i przygoda, tak przygotowywać a powinno być dobrze :)) Będę trzymać kciuki od września bo to chyba większy stres dla rodzica niż dla dziecka he he ;)

Hej dziewczyny, ja już w poczekalni czekam na swoją kolej ale bardzo się stresuje bo odebrałam wyniki moczu ii jest wysoka flora bakteryjna i ilość leukocytow jest duża bo norma jest 1-3 a ja mam 15-18 :/ zobaczymy co tam na wizycie..

Maryska będzie dobrze pewnie da furagine albo antybiotyk jak ja miałam :) Daj koniecznie znać już pewnie jesteś po :)

hej ja dopiero teraz znalazlam czas na pisanie, wczesniej oczywiscie 10 minut aktualizowalam w swojej glowie to co tu naskrobalyscie, takie z was aktywne mamy ;) ja poczulam dzidzie tez miedzy 18 a 19 tygodniem i z dnia na dzien jest coraz bardziej aktywna/y i wiecie co? obiecalam sobie ze wstrzymam sie z farbowaniem wloskow na jakis czas ale dzis taka ladna pogoda ze nie wytrzymalam :) uzaleznienie wygralo, no wiec dziewczeta wracam do swoich rudziastych wloskow :)

Ja właśnie nosze się z zamiarem po farbowania na rudo i tak chyba już od roku dumam ;) Nigdy nie miałam tego koloru i tak się zastanawiam nad odcieniem he he ciekawe czy w końcu się zdecyduję kiedyś ;) Generalnie powinnam iść do fryzjera w przyszłym tygodniu, odrost jest już mega ale czy da radę w ogóle tak zejść z mojego obecnego to ciężko stwierdzić ;)

Angi-Wawa,ale masz się dobrze...czy to wyjście połączone jest z kolacją???

Nie wiem, chyba nie pewnie późno pójdziemy na seans ;) no i na jednej kolacji byliśmy w środę ;)

Enter co do kolejki okarze sie jutro na miejscu he he oby nie bylo za duzo Ludzi w kolejce ...

Ewcia trzymam kciuki abyś weszła, swoją drogą też tam miałam iść ale byłam pewna że już ich nie ma he he a tu o do 15-stego może Łukasza wyciągnę na to w nd :)

angi wawa to moj kolorek sprzed 10 miesiecy, narazie takiego nie osiagne bo teraz mialam ciemny blond i musialabym rozjasnic ale zobaczymy, jak teraz rudy wyjdzie za ciemny to moze na dniach rozjasnie i pofarbuje na taka marchewke ;) jestem fryzjerka i wszystko zawsze mam w domu, zamawiam w hurtowniabh i mam w zapasie farby rozjasniacze itd ale farbuje sama w domu

Załączniki

• 1423838182735.jpg
    1423838182735.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 52
reklama
a takie pytanie do was, domyslam sie ze podstawowa wyprawke juz kompletujecie, ja generalnie mam wszystko juz pochowane, smoczki butelki, tetry, wozek, wanienke, kolyske nawet krem na odparzenia tak wiec dokupuje tylko rzeczy dla mnie do szpitala (koszule, podklady, majtki itp)a jak juz jestem w SH to tylko dla rekreacji ;) a pieluchy? robicie juz jakies zapasy? ja sie nie spiesze ale ze wzgl ze za duzo juz mi nie pozostalo to sie za nimi rozgladam, ostatnio znalazlam super oferte prawie 700 sztuk oryginalnych pampersow rozmiar 2 za 250 zl wiec sie nawet nie zastanawialam wiem ze to troche duzo ale domyslam sie ze i tak musialabym kupic :)

Do góry