reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

no i beda nowe dowody bez adresu, koloru oczu ale za to ze zdjeciem jak do paszportu buuu :( ale to juz z innej beczki ;)

reklama
Ja tez nie wiem ale stawiam na dziewczynke :) zdziwie sie baaardzo jak bedzie inaczej. Licze ze 27 na polowkowym sie dowiem :thumbup:

dziewczyny, skoro mowa o tygodniach ciąży, mam chyba ciut głupie pytanie ;)....jak to się liczy?w sensie np. 18tyg i 2 dni, to jeszcze 18-ty czy już 19-ty tc?
jak mam aplikację w telefonie to pisze mi dziwnie...tydzień 19, upłynęło 18,2, więc sama zastanawiałam sie nad tym, ale gin pisze niższą...

Dziewczyny a magnez w tabletkach można przedawkować? Czytałam, że nadmiar po prostu wypłukuje się z organizmu ale chcę się upewnić. Ostatnio skurcze oraz drętwienie nóg i rąk tak mi doskwiera, że ginekolog zalecił zażywanie preparatu magne b6 po 6tabletek dziennie. Wydaje mi się, że to dużo. Zaczęłam brać po 2-3 ale nie czuję różnicy i nie wiem czy przejść do tej dawki 6 tabletek.
wszystko można przedawkować, ostatnio mi to gin tłumaczył

Mi sie strasznie nie chce. I wogole wszystko mnie meczy. Jakos ciezko mi nawet przejsc sie kawalek :( naprawde zacmstanawiam sie nad l4
ja mam dokładnie do samo!!!!:rofl2:

karolina... ja też ostatnio tylko owoce i owoce...też pojechałam do kauflandu na shopping fruitowy....
a dziś wyjadłam z zamrażalnika maliny, borówki amerykańskie, porzeczki i jeżyny...

moja znajoma miała taką sytuację: była na prenatalnych, wpisane ma "prawidłowe genitalia męskie" i urodziła Zuzię!!!!:szok::-D

Alo ja tak kritko siedze w poczekalni ;) ale na mazalyscie ;) O tych imionach tez slyszalam i od dzis wg apki rlto 17 tc zaczelam ;) Ł. wlasnie ja czytal tz czytal wzmiankę odnośnie sexau ha ha ;) nom ;)

Poznym wieczorkiem napisze co i jak planujemy isc na kolacje do sfinxa :-)

reklama
ale macie problemy z tymi tygodniami, co za różnica, każdy mówi jak chce (; mnie np. lekarz zawsze pyta o skończone tygodnie i nigdy mi nie zapisał w karcie, że 16 tydzień, jeśli to był 15t5d...

a co do zmian w USC to już o tym rozmawiałyśmy w temacie o dzidziusiowych imionach :)

Do góry