reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

no i beda nowe dowody bez adresu, koloru oczu ale za to ze zdjeciem jak do paszportu buuu :( ale to juz z innej beczki ;)

reklama
Ja tez nie wiem ale stawiam na dziewczynke :) zdziwie sie baaardzo jak bedzie inaczej. Licze ze 27 na polowkowym sie dowiem :thumbup:

dziewczyny, skoro mowa o tygodniach ciąży, mam chyba ciut głupie pytanie ;)....jak to się liczy?w sensie np. 18tyg i 2 dni, to jeszcze 18-ty czy już 19-ty tc?
jak mam aplikację w telefonie to pisze mi dziwnie...tydzień 19, upłynęło 18,2, więc sama zastanawiałam sie nad tym, ale gin pisze niższą...

Dziewczyny a magnez w tabletkach można przedawkować? Czytałam, że nadmiar po prostu wypłukuje się z organizmu ale chcę się upewnić. Ostatnio skurcze oraz drętwienie nóg i rąk tak mi doskwiera, że ginekolog zalecił zażywanie preparatu magne b6 po 6tabletek dziennie. Wydaje mi się, że to dużo. Zaczęłam brać po 2-3 ale nie czuję różnicy i nie wiem czy przejść do tej dawki 6 tabletek.
wszystko można przedawkować, ostatnio mi to gin tłumaczył

Mi sie strasznie nie chce. I wogole wszystko mnie meczy. Jakos ciezko mi nawet przejsc sie kawalek :( naprawde zacmstanawiam sie nad l4
ja mam dokładnie do samo!!!!:rofl2:

karolina... ja też ostatnio tylko owoce i owoce...też pojechałam do kauflandu na shopping fruitowy....
a dziś wyjadłam z zamrażalnika maliny, borówki amerykańskie, porzeczki i jeżyny...

moja znajoma miała taką sytuację: była na prenatalnych, wpisane ma "prawidłowe genitalia męskie" i urodziła Zuzię!!!!:szok::-D

Alo ja tak kritko siedze w poczekalni ;) ale na mazalyscie ;) O tych imionach tez slyszalam i od dzis wg apki rlto 17 tc zaczelam ;) Ł. wlasnie ja czytal tz czytal wzmiankę odnośnie sexau ha ha ;) nom ;)

Poznym wieczorkiem napisze co i jak planujemy isc na kolacje do sfinxa :-)

reklama
ale macie problemy z tymi tygodniami, co za różnica, każdy mówi jak chce (; mnie np. lekarz zawsze pyta o skończone tygodnie i nigdy mi nie zapisał w karcie, że 16 tydzień, jeśli to był 15t5d...

a co do zmian w USC to już o tym rozmawiałyśmy w temacie o dzidziusiowych imionach :)

Do góry