reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
ojezu, ile ja bym dała za arbuza bez pestek <3
No ale niestety, nie będę gnać T bo coś mu strzykło w plecach i biedny ledwo siedzi..

No małe zaspokojnie pochłonie pomarańcze :tak:

Kati dobra waga ;) dużo przytyłaś z synkiem ?
Martyśka pomarańcze pychotka , lubię je wcinać podobnie jak mandarynki a przed ciążą unikałabym wszelakich owoców ;-)
Gosiaczek - prawda że piękne uczucie ? Mój maluch ma porę albo rano albo jak już mam kłaść się spać.. to kopie mamuśkę :-D
Przykładam wtedy rękę do brzucha , głaszcze i czuję jak jest blisko mnie :tak::tak:

Podobno maluch daje do wiwatu kiedy się wyciszasz,bo normalnie to wszystkiego wstrząsy i hałasy usypiaja go. A jak cisza to coś nie teges i zaczyna wojowac :-)

Masz kominek ? Zazdroszczę Ci bo ze mnie jest zmarzluch okropny ;) najchętniej to bym zimą wcale z domu nie wychodziła ;)
Gdzieś przeczytałam że dzieciaczki w brzuszku bardzo lubią odgłos odkurzacza czy suszarki ... :-):tak:
Mój malec śpi ale wcześniej jak piłam kubusia to wariował :tak: bardzo się cieszę że ta ciąża zdrowo się rozwija ale i tak obawy będę pewnie miała do końca póki nie przytulę swojego trzeciego skarba

Masz kominek ? Zazdroszczę Ci bo ze mnie jest zmarzluch okropny ;) najchętniej to bym zimą wcale z domu nie wychodziła ;)
Gdzieś przeczytałam że dzieciaczki w brzuszku bardzo lubią odgłos odkurzacza czy suszarki ... :-):tak:
Mój malec śpi ale wcześniej jak piłam kubusia to wariował :tak: bardzo się cieszę że ta ciąża zdrowo się rozwija ale i tak obawy będę pewnie miała do końca póki nie przytulę swojego trzeciego skarba

Dlatego noworodki tak szybko zasypiaja przy dźwięku suszarki :-)
Kojarzy im się życie prenatalne przy akompaniamencie naszych jelit :p

reklama
Bardzo możliwe że tak jest :) dziewczyny a jak zamierzacie przyzwyczajać wasze maleństwa ?
Do zupełnej ciszy i chodzenia na paluszkach czy wręcz przeciwnie ?

Do góry