reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

karolina ja z synkiem przybrałam 14 kg ale startowałam z 58 kg, teraz startowałam z 56 i na razie + 1kg, muszę max 12 kg przytyć ze względu na mój kręgosłup.
Mati był przyzwyczajony do ciszy i w ciąży, (byłam sama ok 9-10 godz dziennie) tylko jakiś spacer do sklepu, czy coś podobnego - mieszkam w domu na wsi wiec spokój i cisza. Ale ten maluszek ma bardzo głośno :-) więc sam się pewnie przyzwyczai do hałasu. 4-latek potrafi zrobić dużo szumu;-)
No właśnie GDZIE JEST MONIA?

reklama
Hello. A u nas pierwszy synek od urodzenia spał jak zabity w każdych warunkach, takie cygańskie dziecko, a drugi łatwo się budził, więc wprowadziliśmy nakaz ciszy w czasie jego drzemek, bo inaczej było po drzemce. Teraz starszy ma trochę lżejszy sen, a młodszy trochę mocniejszy i jest git;)

Ja ogólnie do ciała używam właśnie mleczka dla niemowląt Babydream:)) A do mycia płynu Babydream:) Tylko szampon mam paskudny składem Dove, ale jeszcze nie trafiłam na satysfakcjonującą zdrową alternatywę.

Ja po wizycie. Do diabetologa stwierdził ze skierowania nie trzeba tylko mam iść, powiedział gdzie przyjmuje najbliższy (nie krył że to jego kolega) i nakazał trzymać diete i się nie zamartwiać tymi cukrami bo od stresu rosną. I dowiedziałam sie zę noszę córeczkę:-)

Ale mi sie dzis w glowie kreci masakra :/
W pierwszej ciazy przytylam 13kg startowalam z 60 w tej nie chciala bym wiecej przytyc.
Nasza Ala.uwielbia spac w halasie nie chcialam jej przyzywczajac do ciszy bo pozniej nic w domu bym nie zrobila, a tak to pora odkurzania, a Alicia na drzemke hehe

Monika gdzie sie podziewasz?
Nikita gratuluje corci :*

Ostatnia edycja:
dziewczyny ze śląska mam pytanie jaki szpital polecacie do rodzenia wiem ze jeszcze jest wczesne ale sie zastanawiam gdzie mam rodzic :( w internecie jest duza za i przeciw i juz sama nie wiem ktory wybrać

reklama
Do góry