reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

Ewcia bidulo, lecz się, ja wszelkie infekcje leczyłam wodą! piłam, piłam i jeszcze raz piłam po 3-4 l dziennie + żurawina
gratuluję synusia :-)
Bezsenności współczuje - ja póki co zasnąć nie mogę, ale potem spię - choć czasem mam takie sny głupie, ale w 1 ciąży też tak miałam a bezsenność pojawiła się chyba w 7 m-cu
Rozmiar ciuszków na początek 62 i kilka 56 68 to Mati nosił jak miał 5 m-cy

reklama
Hej dziewczynki :) też mam kłopoty ze spaniem a do tego dzisiaj znowu skurczy nóg dostałam a tyle co pisałam że znikły po pomidorach..:baffled:
Samopoczucie takie sobie , mam dziś zamiar wybrać się do fryzjera a coo taka mała zmiana w wyglądzie:-) po porodzie nie będę miała czasu zajmować się swoimi włosami :tak: a tak jakoś spodobały mi się ostatnio fryzury na " long boba" :-D

Avalka - mój typ body z krótkim + pajacyk lub sam pajacyk lub samo body zależnie od temperatury.

Byłam dziś pierwszy raz na pobraniu w szpitalu na Madalińskiego (zmieniłam przychodnię), ale tam luksusy kanapy, przytulnie:)

Ja mam trochę małych rozstępów na brzuchu po drugiej ciąży i w sumie były niewidoczne i teraz trochę bardziej je widać. Mam też małe i prawie niewidoczne rozstępy na boczkach, ale to z czasów przed ciążami. W zasadzie mi nie przeszkadzają:)

ja tak samo jak Ty z ubieraniem :-)

co do rozstępów - ja mam to szczęście ich nie mieć na brzuchu. Podczas karmienia Matiego kilka mi wyszło na piersiach po zewnetrznych stronach ale teraz ich nie widzę (moze nie szukam;-)) ale moja mama też nie miała

Coś takiego , co myślicie ?

Załączniki

• summer-long-bob.jpg
    summer-long-bob.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 41
ja sie przyznam że jeszcze sie nie smaruje niczym :zawstydzona/y: mam kupione z Gerbera, smarowałam się w 1 ciąży i nie miałam żadnych rozstępów na brzuchu, a teraz przez tą amnio zapomniałam i czekam te 2 tyg żeby było bezpiecznie

Karolina ja mam teraz coś takiego i jest fajnie, tylko zależy jak ci się układają włosy, bo ja jak nie wysuszę tylko położę się spać to rano czasem mam odwinięte na zewnątrz ale tylko z jednej strony i śmiesznie to wygląda :p ale ogólnie nie ma zbyt dużo roboty a nawet gwiazdy ostatnio się tak pościnały, np Dzoana Krupa czy Kim Kardaszian :p więc na pewno na czasie :-D:-D:-D

Na czasie fryzurka też słyszałam :) Ja mam byle jak układające się włosy , cienkie.. łamią się... myślę że to dobry czas na zmiany :)

cześć dziewczyny, aleście się rozpisały (;

na zapalenie pęcherza to na pewno dobry jest sok żurawinowy i preparaty z żurawiną, ale potem to lekarz zazwyczaj jakiś antybiotyk dla ciężarnych przepisuje.

co do ubranek to ja zaczynam od 62, nawet jak będą trochę za duże, to nie chcę inwestować w 56, szkoda mi pieniędzy na ciuszki, które maluch ponosi przez 2 tygodnie. ale 68 to zdecydowanie za dużo na start.

ja sobie smarowałam skórę najpierw balsamem Palmer's, a teraz Tołpa, na razie mi nic nie wyskoczyło, a te rozstępy na boczkach trochę zbladły. ale nie znikną na pewno, mogą co najwyżej się bardzo rozjaśnić. mnie to nie przeszkadza, bylebym nie miała na brzuchu /:

reklama
Do góry