reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

Angi jeszcze ja na czwartek 12,jak dobrze pójdzie to chyba płeć wszystkich forumowych dzieci do końca miesiąca będzie ujawniona, no może do początku marca;-)Może idz z nią do lekarza zawsze to lepiej dmuchać na zimne?!
Mój lekarz kazał brać witaminy ale to przez złe wyniki krwi.Brałam *spam* classic,ale było mi po nim nie dobrze i zmieniłam na vita-miner prenatal pani w aptece poleciła i jest super....zobaczymy jak wyniki bo w środę przed wizyta krew i mocz zdaje.
Zdrowia dla chorujących tym razem dzieci&
Ewcia genialna rozrywka,koniecznie po wszystkim opisz jak było!ach uroki dużych miast:-p

reklama
Angi - zobacz sobie w google escape room warszawa. Jest na Śniadeckich. Właśnie jadę, całą noc mi się jakieś pokoje bez wyjścia śniły, hehehe:)

Angi - zobacz sobie w google escape room warszawa. Jest na Śniadeckich. Właśnie jadę, całą noc mi się jakieś pokoje bez wyjścia śniły, hehehe:)

He he nie bierz oczywiście tego do siebie Ewcia ale tak pomyślałam sobie o filmie "Qube" i o "Piła" :D o jakich sytuacjach wole nie pisać ;)

Zazdroszczę :D musi być świetne :D a jaki pokój dostałaś? Ja to lubię takie rzeczy :))) tak jak Ł. na strzelnicę czy na ten flybord też dla mnie wyczes :) ale oczywiście mój Ł. stwierdził że pójdziemy jak urodzę (gdzie ja i tak z tego nie korzystam ;)) bo on się martwi że wystrzały mogą coś zrobić a fly to nie wiem co mu tam w głowie ale też nie i już ;) he he

My już ogarnięci ja byłam po zakupy na śniadanie i na obiad :)))

Dziewczyny w "Lista lipcówek" postanowiłam tworzyć mini listy co week z rozkładem wizyt na kolejny tydzień :) Pod koniec tygodnia/week będę pewnie rzucała pytanko jak rozkład i spisywała tak by do niedzieli/poniedziałku wrzucać :) co wy na to?

Dziewczyny w "Lista lipcówek" postanowiłam tworzyć mini listy co week z rozkładem wizyt na kolejny tydzień :) Pod koniec tygodnia/week będę pewnie rzucała pytanko jak rozkład i spisywała tak by do niedzieli/poniedziałku wrzucać :) co wy na to?

Ja jestem jak najbardziej za, fajny pomysł :) ja mam nadzieje na piątkowej wizycie upewnić się co do coska czy aby na pewno nic tam nie wyrosło przez te 4 tyg. :D
Ja dzisiaj pierwszy dzień na wolnym, zaraz musze się zebrać i jechać na zakupy. I po powrocie zabieram się za porządki :) aaaa i wczoraj jak leżałam juz w łóżku to chyba nawet poczułam dzidzie " na ręce " i aż się wystraszylam :D śmieszne takie uczucie <3

Ej to nie jest stek bzdur. Kwas foliowy to tylko na poczatku. Mi w pierszej ciazy od drugiego teymestru tez kazal przestac brac witaminy

to jak to w końcu jest z tym kwasem foliiowym ??? ja brałam folik ale teraz biorę mama dha a tam jest właśnie kwas taka sama dawka jak w foliku do tego są tam kwasy omega wit. D magnez i jod tak w ogóle to mi lekarz nic nie mówił o witaminach a ja nie zapytałam ale ja mało jem ryb i zieleniny więc mój organizm nie ma z czego sobie tych witamin za bardzo przyswoić..........

Madzia na tym etapie nie jest nie zbędny a branie go na pewno nie zaszkodzi :) Ja biorę Femibion Natal 2 Plus od 13 tc i też zawiera kwas foliowy, metafolinę, witaminy, minerały jod oraz DHA . Ma olej rybi więc nie pisałam jak pytała któraś z was :) chodź ja nigdy nie poczułam też smaku i nie odbiło mi się rybą ;)

Cześć dziewczyny,

Powracam po długiej nieobecności.. niestety do tej pory pracowałam 6 dni w tyg po 9-10 godzin i rzadko tu zaglądałam. Doszłam do porozumienia z pracodawcą, że mogę pracować teraz 5 dni w tyg po 8:) zawsze coś.
Hehe chyba tygodnie mi zajmie nadrobienie tego co pisałyście.
Dziś mam dzień wolny także zabieram się za czytanie.
A poza tym tak sobie pomyślałam (nie wiem czy ten temat już nie był poruszany) -może założymy nowy post o aktywności fizycznej podczas ciąży? jakie ćwiczenia wykonujemy itd oraz tego jak same staramy się zapobiegać rozstępom i innym niedoskonałością podczas zmian naszych sylwetek? Może mogły byśmy się dzielić jakimiś ciekawostkami:happy:

hej!
ja dzisiaj kiepsko się czuje z rana bolało mnie podbrzusze teraz mi w głowie się kręci..
Ja pierwsze ruchy poczułam koło 16tc a teraz się martwię bo co kilka dni czuję.. ostatnio jak wam sie poskarżyłam to mój mały lokator wieczorem dał o sobie znać.. więc może i dziś trochę mnie uspokoi bo wizyta dopiero w poniedziałek..

Ja dzisiaj mam zebranie w zerówce ale jak będe się czuła tak jak teraz to nie pójdę choć bardzo bym chciała..

reklama
Do góry