reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
kati, ja też dostałam jodit i też zabronił brać czegokolwiek jeszcze....ale że naciskałam, bo są witaminy, których nie produkujemy jak np C czy D i K....to dostałam Vigantol- czyli D, a K i C uzupełniam nieaptecznymi "lekami"...
karolina, my też 16 mamy wizytę :)

Halooo
Mało napiszę, bo padam, weekend cudownie udany:) Waga chyba +3kg, hehehe

Olga - z tego wszystkiego ja Tobie życzeń nie złożyłam - Najlepszego!

Moje badania urodzinowe w diagnostyce nie miały nic wspólnego z ciążą:) Wszystkie ciążowe badania mam robione państwowo:) W diag zrobiłam sobie np. Na, wapń, potas, kwas moczowy, lipidogram, próby wątrobowe, marker nowotworów i takie tam różne:) Wszystko wyszło dobrze z czego niezmiernie się cieszę:)))

Dostałam od przyjaciół ekstra prezent:) Idziemy jutro rano 5osobową paczką do Escape Room. Zamykają nas w pokoju i musimy rozwiązać zagadki, żeby się z niego wydostać:)) Będzie niezła zabawa, trochę stresa mam, hehe.

Dobranoc:)

To super , na poniedziałek będzie nas dwie:-) Ja tam idę z nadzieją poznania płci bo na liście lipcówek mam znak zapytania ... :-p co do płci dziecka a chciałabym wiedzieć by móc już po lekku kupić jakieś ubranka w konkretnym kolorze:tak:

Ewcia nie słyszałam o tym :))) musi być super, koniecznie daj znać ja było i jak to nie kłopot i jak byś mogła wysłać więcej info tu lub mi na pw to było by super :)) całkiem nie zły pomysł mógł by być dla mojej szwagierki na prezent :)))

Karola może przechylisz szalę na razie nie licząc żarcików Twojego bobaska mamy remis ;) he he I ja też liczę dowiedzieć się jaka płeć :) ma nadzieję że psikusa nie będzie he he ;)

Słuchajcie:
Moja niunia zaczęła tak popłakiwac przez sen i rzucać się po łóżku ze szok, ból brzucha ją złapał po lewej stronie od nerki :( jeszcze tak nigdy nie miała, martwię się czy wszystko ok ehhh pewnie będę miała noc na rzęsach :/ wiem kiedy co i jak ale to się nigdy nie zdarzyło, taki atak bólu brzusia i zastanawiam się czy jakiejś zabawki nie zjadła, wie że nie może ale bawiła sie dzisiaj z daleką kuzynką rok starszą i może wpadły na jakiś pomysł nie z tej ziemi :/ Wypiła kubeczek wody i poszła spać powiedziała ze jej przechodzi i zasnęła z powrotem. :/

Ah tez nie wysłana,córcia coś marudziła w nocy,w efekcie wylądowała u Nas.Obudziłam się z potworny bólem głowy. Zazwyczaj na myśl o wizycie jestem jak Skowrońska a dzisiaj...wcale mi się nie chce:/

reklama
Dostałam od przyjaciół ekstra prezent:) Idziemy jutro rano 5osobową paczką do Escape Room. Zamykają nas w pokoju i musimy rozwiązać zagadki, żeby się z niego wydostać:)) Będzie niezła zabawa, trochę stresa mam, hehe.

ooo, bardzo chciałam na to iść :D zbieram grupę znajomych. pierwszy raz o tym słyszałam w Budapeszcie, tam tego mają na pęczki, no ale po węgiersku nieszczególnie dobrze by nam szło q;

Do góry