reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Czesc mamusiki :)
Dzis ostatni dzien I wolnego mam 2 dni :D wczoraj postanowilam, ze od 1 maja ide na macierzynski pospedzam wiecej czasu z corcia :)
Krew mialam juz sprawdzana 7 razy ale to tylko dlatego, ze taki zdechlaczek bylam tak samo mocz. Terez bede miec co wizyte z polozna.
Powodzenia na wizytach! Ja juz lece do pracy. Nie chce mi sie!

Nie doczytałam.

enter dokładnie tak jak piszesz z tą glukozą. Poza tym przed wypiciem obowiązkowo trzeba zrobić pomiar glukometrem (a w domu kto robi?), bo jak cukier na czczo za wysoki to nie można pić. Poza tym jakbyś się źle poczuła to kto Ci pomoże. Ja już dwa razy pielęgniarki wołałam bo dziewczyny po wypiciu (jedna dopiero po godzinie) zaczęły odjeżdżać.

Monia dobrze, że wróciłam do "żywych". My też na młodym osiedlu mieszkamy i bardzo sobie chwalę, bo z synem nigdy się nie nudzimy. Albo my gdzieś idziemy, albo ktoś do nas wpada, albo na dwór. Jutro z sąsiadami ognisko jedziemy zrobić :)

Od 2 tyg. mam straszną ochotę na grilla, więc kiełbaska z ogniska będzie taką namiastką.

Gurek u nas na osiedlu tez ponoc sasiedzi organizuja sobie grille i ogniska :) zobaczymy jak w praktyce to bedzie wygladac.

kurcze dziewczyny jak czytam kiedy macie te wizyty, to zazdroszcze niektnrym hehe, ja raz na 4 tygodnie teraz przypada na 19 lutego, jeszcze dwa tyg

reklama
a wy tak co ile jestescie u gin bo mam kolezanke z terminem tez na lipiec i co dwa tygodnie jest u lekaza, tyle ze ona po poronieniu jest

Do góry