reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

hej, ja mam wizytę 16go.... w 16 tygodniu poczułam ruchy i teraz znów nic.... byłam wczoraj u lekarza.... nic mi nie mogła przepisać, zostały mi sposoby domowe, ale na szczęście zaczęły działać i dziś czuję się już lepiej....
Ja jeszcze nic nie kupiłam dla dziecka, mam wszystko po poprzednich ciążach.... no ale w sumie to nie znam jeszcze płci, więc dla córci wszystko bym miałam, ale dla syna to wszystko rozdałam, więc ubranka na nowo bym musiała kupować.... z ekonomicznego punkty widzenia wolalabym baby girl....
Nikita,ja już nawet zapomniałam kiedy gukozę się robi. ale wyobraźcie sobie, że mi w żadnej ciąży lekarz nie kazał wypic glukozy w przychodni i siedzieć tam przez 2 h?? zawsze piłam w domku i po 2 h jechałam pobrać krew....więc zawsze miałam wynik niemiarodajny....dopiero leżąc w tej ciąży w szpitalu o tym się dowiedziałam.....

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dzis sie wybieram na bal karnawalowy ....wiec wrescie wyjde do ludzi...
Wizyte mam w poniedzialek o 16:20 mysle ze juz poznam plec dziecka ....bo chce zaczac zakupy po malutku ...

Hej dziewczyny :)

O wychodzi na to że rozkład dnia mamy następujący na następny tydzień he he ;)
Miq i ewczis76 w poniedziałek
Ja w środę
Migotka_, go0siaczek i martyska1223 w piątek :) sporo wizyt się szykuje :)

A właśnie dziewczynki kontra chłopcy = remis ;) + jedna niewiadoma he he czy któraś ma wizytę a zna juz płeć? Ciekawe czy się coś zmieni ;) ?

Ewczis, jaką masz kreację?? my idziemy na bal 14.02 i kompletnie w nic się nie mieszczę:no:....też bym już chciała poznać płeć, ale na prenatalnych nawet się nie pokazało maleństwo,

Ja mam wizytę w czwartek 12go i u mnie nie było pewności, więc jeszcze może się odmienić, ale wolę dziewczynkę ,chyba już się przyzwyczaiłam do tej wersji :p

Wracamy do cywilizacji ;)
Badania mam robione co wizyte, krew i mocz, ale co dokladnie kiedy to nie ogarniam, bardziej mnie wyniki interesuja niz to co oni tam badaja ;)
Potwornie kregodlup mnie boli od kilku dni i srednio sobie z t radze za to Lukasz jest cudowny i mnie wyrecza w wielu domowych obowiazkach...
Mieszka nam sie super na nowym! Mamy samych mlodych sasiedow, wszyscy zachwycaja sie Shilka ;) dzisiaj maja wpasc do nas na piwo i pizze :)
Mamy ogarniety caly dol, kuchnie, lazienke, toalete, przedpokoj i dwa pokoje... Za gore zabierzemy sie po weekendzie. W weekend sie sporo gosci zapowiada, ale postanowilismy podejsc do tematu na luzie, kupilismy mase ciastek, chipsow, orzeszkow, paluszkow, pizze zamowimy do tego jakies piwo, wino, moze drinki i wsio. Zreszta nadal mamy kuchenke nieczynna wiec nie mamy co nawet myslec o gotowaniu.
Jak juz gore skonczymy to na jakas oficjalna kolacje zaprosimy czesc sasiadow ;) ta ktora polubimy ;) na razie po prostu chcemy sie poznac.

co do poznania płci to nie nakręcajcie się dziewczyny ja myślałam że już na 100% się dowiem na ostatniej wizycie bo już 18tc specjalnie mojego P wzięłam i co maluch pokazał tyłeczek i tyle :-D

ja mam przeczucie na dziewczynkę i moje kuzynki też tak mi mówią a dziś mi się śniło że chłopak ;-)wierzycie że sny z piątku na sobotę się sprawdzają ??????????????

a ja na glukozę będę musiała siedzieć w labo bo do domu mam 20km trzeba będzie wziąć tablet z jakimś filmem;-)

angi chociaż mnie nie usuwaj ja jestem tylko mam takie dni że praca i zmęczenie że potrafię lapka tydzień nie odpalać
ale od marca idę na L4 i będę już się nudzić...............:-)

madziulek no co ty ;) ciebie kojarzę ale już np perla8 ma 3 posty i już baaardzo dawno nie widziałam by pisała Jest kilka dziewczyn które seryjnie kojarzę ze się przedstawiły i tyle ich świat widział ;) Przeglądem zajmę się stopniowo i zrobię chyba właśnie tak że napisze wiadomość :)

Monia super :) jak nie chcesz odbiegać od towarzystwa możesz w piotr i paweł kupić wino bezalkoholowe ;)

Moja córka zażyczyła sobie naleśniki :D cóż rad nie rad idę robić :)

reklama
Do góry