reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ja osobiście nie mogę doczekać się wiosny i spędzania czasu w ogrodzie :tak: Uwielbiam ten czas spędzając go aktywnie na świeżym powietrzu z dziećmi :-D jedząc te wszystkie pyszności z ogródka :laugh2:
Co do samopoczucia to wczoraj wracając ze sklepu też zrobiło mi się słabo i miałam uderzenia gorąca...
Z tego wszystkiego musiałam chwilę odpocząć a potem odwiedziła mnie moja cudowna teściowa z szwagierką;-)
Jak zawsze było miło i sympatycznie... :)
16 lutego mam kolejną wizytę na której mam nadzieję dowiem się jakiej płci jest nasz dzidziuś.. a krzywej się nie boję... :-D to nic w porównaniu z cc... tego boję się bardziej...

hej! a ja już po glukozie :).w tym tyg robiłam, w sumie zdziwiłam się, że gin tak wcześnie kazała,ale co ja tam będę dyskutować ;).panie z laboratorium powiedziały, że jak nie chcę, to nie muszę u nich czekać.tylko, żeby wysiłku nie podejmować, bo metabolizm glukozy się zmienia i wynik może być nie miarodajny.wsiadłam sobie do autka i przyjechałam do pracy, po dwóch godzinach wróciłam na ponowne pobranie. wynik na szczęście ok :).

ależ cudownie, że dziś piątek piąteczek piątunio :)!!!!

Hej dziewczyny, czy ktoras z was wie jak to teraz jest z fotelikiem przy wyjsciu ze szpitala? my z narzeczonym auta nie mamy wiec fotelika nie mamy w planach kupowac, a do szpitala mamy zabi skok wiec moj podjechalby poprostu wozkiem z gondola ale juz od paru osob slyszalam ze bez fotelika dziecka ze szpitala nie wypuszcza. no wiec jak to jest teraz?

Pierwsze słyszę żeby robili taki kłopot hmmm.. czyli co że zostawiają dzieci w szpitalu? Do kiedy niby? Do 18-stki ? :D Szczerze jak tak zrobią to można podpisać że na własną odpowiedzialność wypisujesz dziecko :) o albo poprosić szpital o kupno auta ;) he he

A mi picie tej glukozy nie straszne. Już dwa razy piłam i wisi mi to i powiewa:)

Byłam dzisiaj z rańca u narzeczonej mojego szwagra, jest kosmetyczką i pomalowała mi paznokcie hybrydą i mogę wkraczać w życie po 30 (jutro mam urodziny).

miq - współczuję omdlenia

monia - na pęcherz polecam też sok żurawinowy taki kwaśny, można kupić w niektórych sklepach.

Młody śpi, chyba i ja się zdrzemnę.

O to ja już składam wszystkiego naj naj naj :) z okazji urodzinek :)

Dziewczyny mam pytanie ile miałyście robionych już badań krwi i moczu na tym etapie ciąży ?
Bo ja tylko raz miałam i zastanawiam się czy to oby nie za mało ...

te które robiłam w tym tygodniu były trzecimi.na każdej wizycie lekarz mi zleca jakieś badania, obligo morfologię i badanie ogólne moczu.faktycznie dziwne, że tylko raz miałaś.....

Miałam tylko raz.. a jestem już w 19 tygodniu ciąży...
Jedynie co mi moja lekarka wypisała na ogólne badanie moczu i krwi..jedynie ten odczyn [h=1]VDRL a tak to na[/h] nic konkretnego... bo wiem że inne dziewczyny dostawały na toxo.. itd..

karolina popatrz kilka postów Olga wstawiła link do ulotki co masz robić w sensie jakie badania kiedy na jakim etapie ciąży
ja miałam raz i nie czuje potrzeby ponownego kłucia

reklama
Do góry