angi-wawa1988
Fanka BB :)
Ej po tym majtaniu laryngologa seryjnie zawroty mi minęły ))))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kagusia - pewnie się kręci w brzuchu i czujesz jak Ci kopie w konkretną stronę, a jak w inne to nie.
Angi - ciekawe z tym laryngologiem, fajnie że pomogło
Ja czułam te ruchy tak 5 palców poniżej pępka i niżej. Za jakieś 5 tygodni to już wszystkie będziemy czuć
No u mnie to trwało 15 min i koniec. A od czego to zależy ? Później będziemy czuć każdy ruch dziecka ? ( pytam mam w kolejnej ciąży )
Mnie znowu dopadł okropny ból głowy :/ a zaraz musze się zbierac i uciekam do kardiologa. Jak pomyślę ze mam umowiona wizytę na 16.40 a tak jest 30 mocherow które siedzą tam od tak, to jeszcze bardziej boli mnie głowa jestem więcej niż pewna, że nikogo nie będzie interesować moja umowiona godzina skoro one tam siedzą od 7 rano ;( no masakra poprostu..
Witajcie ! baaaaardzo dawno mnie tu nie było, bo miałam straszny młyn w pracy, a w domu - wiadomo - nigdy na nic czasu nie ma. Teraz mam troszkę luzu, pobieżnie przejrzałam kilka ostatnich stron (bo nie sposób nadrobić od grudnia ) i postanowiłam skrobnąć do Was....moja ciąża przebiega w miarę spokojnie, choć zupełnie inaczej i chyba ciężej niż pierwsza albo może po prostu juz nie pamiętam jak to było .płci Astronauty jeszcze nie znamy, ale w głębi duszy mam nadzieję, że będzie druga córa ...czas pokaże....może już w ten czwartek lub najbliższy wtorek .
Póki co to tyle, pozdrawiam Was serdecznie!witam dziewczyny, z którymi nie miałam jeszcze okazji się "spotkać"! mam nadzieję, że uda mi się teraz częściej udzielać i być bardziej na bieżąco .