reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Kłopoty ze snem widzę czeste u nas. Ja niby zasnę ale jak sie przebudzę to wielki kłopot mam by ponownie usnąć. No i te sny.... Nie wiem skąd sie biorą.
To właśnie brak snu męczył mnie do tego stopnia by iść na zwolnienie, choć też pracuje przy biurku wiec pozycja siedząca odbijała sie na kręgosłupie. No i na dokładke słabnę w marketach, galeriach....i środkach komunikacji miejskiej. Zakupy to dla mnie niestety koszmar.

Mama.patryka, każdemu mogło się zdarzyć, a już na pewno kobiecie w ciąży :) fajnie, że takie troskliwe osoby masz wokół.

reklama
Witam nową mamusię :)

U mnie maskara-wczoraj mnie przeczołgała grypa jelitowa...dawno tak się nie czułam .
usiłowałam się dostać do lekarza -ale niestety nie da rady ,tyle chorujących ,że pierwsze wolne miejsca w czwartek,poszłam do położnej -ciśnienie 90/40,temp34,9....leżec i probiotyki jeść....

Jeśli chodzi o pracę -ja pracuję z domu/w domu...jesli bym pracowała na etacie miałabym od 9 grudnia l4-bo od tej pory leżakuje ...

Monia -mam nadzieję ,że będzie dobrze po fryzjerze :)
Mamo Patryka-w ciąży taksie zdarza....dobrze ,że masz wizytę w czwartek :)

któraś dziś ma wizytę ?
miłego dnia..ja idę spać..może ciśnienie mi wróci

Dzień dobry mamuśki:) Nic wczoraj nie pisałam, bo mnie palec już rozbolał od trzymania telefonu, hehehehe:)

Wczoraj znowu dwa razy czułam maluszka, w sensie dwa razy po kilka minut się wiercił, jakoś nie mogę uwierzyć, że to już:))

Witaj Avalka:)

Ewcia - brzuch i plecy mnie wczoraj bolały i to nie jelitowo-a jako,że u mnie ciąża zagrożona tak radziła ginka przez telefon .w zasadzie nie tyle z grypą ,ale ,żeby sprawdzić ,czy się nie odwodniłam i czy z maluchem wszystko ok.
a ,że musiałam jechać akurat ze Starszakiem do Medicover -to sprawdziłam co chciałam ....specjalnie bym nie jechała ....

Dziewczyny!!! Chyba dzidziol mi się rusza w brzuchu! :o :D :D :D :D
Nie wiem czy to to, bo to takie delikatne jak by mi się taka mala rybka odbijala od brzucha, znaczy niżej niż od brzucha między wzgorkiem a podbrzuszem. Nie caly czas ale co chwile kilka smyrniec czuje ;) ciekawe czy to to na co tak bardzo czekałam :D

ja napoczątku tez czułam takie łaskotanie w brzychu teraz bardziej przypomina mi delitatne kopniaczki albo odbijanie sie od brzucha :) martwie się czasem bo mój lokator jest dość leniwy i czasem musze czekać 3dni na jego zabawę :)

Witam się w południe :) Witam nowe mamusie :))

Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę, ja jeszcze nie czuję mojego bąbelka :( Ciśnienie też mam niskie i czasem nie mogę się ogarnąć z tego powodu, albo mnie kładzie na spanie albo zawroty głowy, a kawę piłam przed ciążą sporadycznie, to teraz staram się jej unikać :p

Dziewczyny!!! Chyba dzidziol mi się rusza w brzuchu! :o :D :D :D :D
Nie wiem czy to to, bo to takie delikatne jak by mi się taka mala rybka odbijala od brzucha, znaczy niżej niż od brzucha między wzgorkiem a podbrzuszem. Nie caly czas ale co chwile kilka smyrniec czuje ;) ciekawe czy to to na co tak bardzo czekałam :D

Ale ci zazdroszczę...mój nadal tylko bombelkuje :-)

reklama
Dziewczyny,nie mogę nic jeść,nic mi nie smakuje,zmuszam się do jedzenia ale potem wciąż mi nie dobrze,wcześniej wogole nie miałam mdłości i wcinalam wszystko aż mi się uszy trzesly. Czy któraś z was tak ma na tym etapie ciazy?

Do góry