reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Witam niedzielnie! Ogladalyscie mecz? Ależ emocje :-) :-) Zdrówka dla wszystkich chorujących. Trzymam kciuki za amniopunkcje i sama proszę o takie jutro rano, bo jadę na usg. Czy dobrze pamiętam, ze dziś Monia miała jechać po psiaka?:-)

reklama
Blacksilk mialam, jade w srode... Przez tesciowa! Bo poniszczymy... Szkoda slow! Swietuje wlasnie z mezem... Co oznacza luksusowy apartament i maz oglada mecz a ja na forum :p

Kati calym sercem jestem z Wami! Duchem, modlitwa i dobra mysla! Trzymaj sie kochana! :*

Czytam Was dalej i zaraz pewnie cos jeszcze odpisze ;)

Dziewczyna Was też kuje tak ten brzuch ? I w pachwinach ?
Też to mam.. Wczoraj miałam wrażenie jakby ktoś mi szpikulec wbijał przez pochwę do szyjki. Ale chwilkę to tylko trwało.
Ja mam takie kłucia jak się zapomnę i chcę szybko wstać, wtedy tak jakby kolka bolała.
Ja też jak się zerwę z fotela to czasem aż w pół się muszę złożyć, bo mnie tak mocno, kolkowo kłuje. Czasem jeszcze sobie zapomnę, że jestem w ciąży.. np. w nocy zrywam się na siku i jak dojdę do łazienki to mam mroczki przed oczami.

Jutro mam tą amniopunkcję, jeszcze się nie stresuje ale pewnie bedzie mi sie to śniło w nocy i jutro na bank stres będzie...
proszę o magiczne kciuki , plisss
Kciuki zaciśnięte. Dawaj znać co i jak.

reklama
Do góry