reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

No ja już po zajęciach. Szybkie zakupy bo na podwieczorek będą gofry z nutella i kiwi :zawstydzona/y::zawstydzona/y: a teraz zjadłam obiadek i wykładam się z nogami do góry i leżakuje. Czekam aż mój T się zdrzemnie żeby nadrobić pierwsza miłość z całego tygodnie bo tym czasem mecz piłki ręcznej w telewizorze..
Jutro rozpoczynam ostatnie 5 dni pracy i uciekam na l4 :tak:

reklama
Ale żeście naprodukowały ! :-) czytam i czytam i już zapomniałam co miałam napisać:zawstydzona/y:

Szczerze mowiac nie podoba mi sie przenoszenie rozmow na fb... Tutaj mamy tematy, porzadek i zachowujemy swoja prywatnosc na tyle ile chcemy, ale robcie co chcecie, Ja tu tylko sprzatam.
mnie też za dużo prywatnosci tam. Ale nie wykluczam, ze w przyszłosci się tam nie poznamy albo nawet osobiście :-) z czerwcówkami 2011 znamy sie i odwiedzamy nawet :-) miłe to. No ale wiadomo, ze nie od razu.
staram sie chronić prywatnośc moich bliskich -dlatego zdjęć ich nie umieszczam , a fb traktuję jako kolejne narzędzie do pracy ;)

a odnośnie durnoty mamuś to pamietam jak zwróciłam uwage koleżance jak umieściła zdjęcia swych nagich dzieci na blogu ,że tak się nie robi ,że pedofile ,że prywatność- kobieta mi wtedy odpowiedziała ,że a co z tego jak sobie ktoś zrobi dobrze ....przecież jej dziecku krzywda się fizycznie nie stanie ....MASAKRA
Masakra! ja najpierw myslalam, ze sobie żartujesz pisząc o niej...
Monia -ja też
Jak Kacper się urodzil i mój Teść usiłował zrobić mu fotkę jak go przewijałam to rzuciłam się na niego z pazurami wrzeszcząc ,że sam ma sobie jajka filmować .....3 mce się do mnie nie odzywał
hahaha toś mu dopier*niczyła :-) też bym nie dała, Mati ma kilka zdj na kompie ale jest zasłoniety i nie są one wywołane. Jak będzie starszy i będzie je chciał usunąć to mu pozwole .
chodziły za mną pierogi ruskie to dzis zrobiłam i teraz czuję sie meeega pełna... masakra!
Mati sie bawi u babci, M. pojechał z moim bratem i kolegą coś kręcić (jakieś pier*doły wymyślili) i nie ma go, a ja bb :-)

No ja już po zajęciach. Szybkie zakupy bo na podwieczorek będą gofry z nutella i kiwi :zawstydzona/y::zawstydzona/y: a teraz zjadłam obiadek i wykładam się z nogami do góry i leżakuje. Czekam aż mój T się zdrzemnie żeby nadrobić pierwsza miłość z całego tygodnie bo tym czasem mecz piłki ręcznej w telewizorze..
Jutro rozpoczynam ostatnie 5 dni pracy i uciekam na l4 :tak:

Aaaaaaa zabije Cie ja tez ja tez chce gofry :(
Ps tez lubie pierwsza milosc ;)

Jutro mam tą amniopunkcję, jeszcze się nie stresuje ale pewnie bedzie mi sie to śniło w nocy i jutro na bank stres będzie...
proszę o magiczne kciuki , plisss

reklama
Jutro mam tą amniopunkcję, jeszcze się nie stresuje ale pewnie bedzie mi sie to śniło w nocy i jutro na bank stres będzie...
proszę o magiczne kciuki , plisss

Będzie dobrze,nie ma innej możliwości

A mnie rozłożyło na dobre,mam potworny kaszel:(

Do góry