reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

No ja już po zajęciach. Szybkie zakupy bo na podwieczorek będą gofry z nutella i kiwi :zawstydzona/y::zawstydzona/y: a teraz zjadłam obiadek i wykładam się z nogami do góry i leżakuje. Czekam aż mój T się zdrzemnie żeby nadrobić pierwsza miłość z całego tygodnie bo tym czasem mecz piłki ręcznej w telewizorze..
Jutro rozpoczynam ostatnie 5 dni pracy i uciekam na l4 :tak:

reklama
Ale żeście naprodukowały ! :-) czytam i czytam i już zapomniałam co miałam napisać:zawstydzona/y:

Szczerze mowiac nie podoba mi sie przenoszenie rozmow na fb... Tutaj mamy tematy, porzadek i zachowujemy swoja prywatnosc na tyle ile chcemy, ale robcie co chcecie, Ja tu tylko sprzatam.
mnie też za dużo prywatnosci tam. Ale nie wykluczam, ze w przyszłosci się tam nie poznamy albo nawet osobiście :-) z czerwcówkami 2011 znamy sie i odwiedzamy nawet :-) miłe to. No ale wiadomo, ze nie od razu.
staram sie chronić prywatnośc moich bliskich -dlatego zdjęć ich nie umieszczam , a fb traktuję jako kolejne narzędzie do pracy ;)

a odnośnie durnoty mamuś to pamietam jak zwróciłam uwage koleżance jak umieściła zdjęcia swych nagich dzieci na blogu ,że tak się nie robi ,że pedofile ,że prywatność- kobieta mi wtedy odpowiedziała ,że a co z tego jak sobie ktoś zrobi dobrze ....przecież jej dziecku krzywda się fizycznie nie stanie ....MASAKRA
Masakra! ja najpierw myslalam, ze sobie żartujesz pisząc o niej...
Monia -ja też
Jak Kacper się urodzil i mój Teść usiłował zrobić mu fotkę jak go przewijałam to rzuciłam się na niego z pazurami wrzeszcząc ,że sam ma sobie jajka filmować .....3 mce się do mnie nie odzywał
hahaha toś mu dopier*niczyła :-) też bym nie dała, Mati ma kilka zdj na kompie ale jest zasłoniety i nie są one wywołane. Jak będzie starszy i będzie je chciał usunąć to mu pozwole .
chodziły za mną pierogi ruskie to dzis zrobiłam i teraz czuję sie meeega pełna... masakra!
Mati sie bawi u babci, M. pojechał z moim bratem i kolegą coś kręcić (jakieś pier*doły wymyślili) i nie ma go, a ja bb :-)

No ja już po zajęciach. Szybkie zakupy bo na podwieczorek będą gofry z nutella i kiwi :zawstydzona/y::zawstydzona/y: a teraz zjadłam obiadek i wykładam się z nogami do góry i leżakuje. Czekam aż mój T się zdrzemnie żeby nadrobić pierwsza miłość z całego tygodnie bo tym czasem mecz piłki ręcznej w telewizorze..
Jutro rozpoczynam ostatnie 5 dni pracy i uciekam na l4 :tak:

Aaaaaaa zabije Cie ja tez ja tez chce gofry :(
Ps tez lubie pierwsza milosc ;)

Jutro mam tą amniopunkcję, jeszcze się nie stresuje ale pewnie bedzie mi sie to śniło w nocy i jutro na bank stres będzie...
proszę o magiczne kciuki , plisss

reklama
Jutro mam tą amniopunkcję, jeszcze się nie stresuje ale pewnie bedzie mi sie to śniło w nocy i jutro na bank stres będzie...
proszę o magiczne kciuki , plisss

Będzie dobrze,nie ma innej możliwości

A mnie rozłożyło na dobre,mam potworny kaszel:(

Do góry