reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Witam w piękny słoneczny niedzielny dzień.Mój małżon też dziś gotuje,dobrze niech czasem chłop tez się postara!
Mili współczuję Mój na obczyznie też tak pracował ....katorga....
Mnie się nic nie śni..raczej w drugą stronę mam problem ze spaniem i jak już zasnę na te trzy cztery godzinki to snem kamiennym.....dziś psy skorzystały i były ze mna na spacerze o 5 rano.W sumie bardziej z tego względu że jeden już stary i ma problem z trzymaniem zwieraczy i jęczał...Zimno było okropnie..ale chociaż nos mi się odetkał.A tak wg to czy wam też się zdarza smarkać krwią?
Co do nagich zdjęć to nie robię nie robiłam i robić nie będę szanuję prawo moich dzieci do prywatności.
Ewcia Dzięki,spowszedniał mi i rzadko zauważam,dobrze być oświeconym od czasu do czasu:laugh2:

Ninex nie jest zle robi tylko 3 nocki zazwyczaj po polnocy jest w domu. Ale w czasami w weekendy bierze dodatkowe zmiany I wtedy siedza do 6.
Codziennie mam krew papierze podobno to normalne wszystko jest bardziej ukrwione

reklama
Jak nie robi zazwyczaj całej nocy to dobrze,mnie denerwowało chodzenie potem na paluszkach bo odsypiał:tak:A przy dzieciach to już wg sobie tego nie wyobrażam.

Jak nie robi zazwyczaj całej nocy to dobrze,mnie denerwowało chodzenie potem na paluszkach bo odsypiał:tak:A przy dzieciach to już wg sobie tego nie wyobrażam.

No nie robi ale jak wroci zasnac nie moze I siedzi do 4 ale ja ide do pracy na 11 wiec musi wstac :D My nigdy na paluszlach z ala nie chodzimy ale mamy 3 pietrowy dom sypialnie na samej gorze to I tak nas nie slychac

reklama
Mili koleżanka tez narzeka na schody i wg angielskie domy.Ona ma wąskie schowane bardzo strome schody wchodzi sie jak po drabinie prawie:eek:
Ja kucia nie mam ale jak już pisałam spojenie daje popalić,uroki kolejnych ciąż,ciężko też się oszczędzać przy codziennych obowiązkach i dzieciach.Ja to ciągle słyszę Mama nie leż:sorry:

Do góry