reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Mili koleżanka tez narzeka na schody i wg angielskie domy.Ona ma wąskie schowane bardzo strome schody wchodzi sie jak po drabinie prawie:eek:
Ja kucia nie mam ale jak już pisałam spojenie daje popalić,uroki kolejnych ciąż,ciężko też się oszczędzać przy codziennych obowiązkach i dzieciach.Ja to ciągle słyszę Mama nie leż:sorry:

My na szczescie mamy normalne nie strome jak w pl domach :) ale nie lubie ich odkurzac ;)

reklama
Ninex zgadza się ciężko jest się oszczędzać mając dzieci .. Ja nawet wczoraj z gorączką sprzątałam mieszkanie i myłam stos garów ...
Nie ma mowy o wypoczynku .

Dziewczyny zdrowia, kurujcie się!! :)

Co do krwi z nosa to ja mam to samo, drażni mnie już to :p no i ciągnięcie i kłucie w dole brzucha też, kilka dni temu to nie wiem jakoś tak mi uciskało w dole, że co 20 minut na sedesie byłam, bo pęcherz musiałam opróżniac nin stop :p

ciężko też się oszczędzać przy codziennych obowiązkach i dzieciach.Ja to ciągle słyszę Mama nie leż:sorry:

jak ja mam gorączkę czy źle się czuję to sobie odpuszczam sprzątanie, szorowanie garów czy co tam... bez przesady, mieszkanie brudem nie zarośnie jak się w nim 2-3 dni nie będzie wszystkiego czyściło do połysku. poza tym faceci też od czegoś są, mogą pomóc (; z dzieckiem to gorzej, ale nie można dać się terroryzować.

Ale Wam dziewczyny zazdroszczę tej niedzieli z mężem. Mój właśnie na dyżur poszedł i wróci jutro rano.

Monia napisz koniecznie jaka to niespodzianka.

karolina mam tak samo. Nawet jak jestem chora to muszę coś ogarnąć.

pani.olga U mnie w domu (przy labradorze) jak sie jeden dzień nie odkurzy to czuję się jak w chlewie i tylko nerwowa chodzę. Po 2-3 dniach to miałabym czarny dywan zamiast drewna na podłodze :)

Ale Wam dziewczyny zazdroszczę tej niedzieli z mężem. Mój właśnie na dyżur poszedł i wróci jutro rano.

Monia napisz koniecznie jaka to niespodzianka.

karolina mam tak samo. Nawet jak jestem chora to muszę coś ogarnąć.

pani.olga U mnie w domu (przy labradorze) jak sie jeden dzień nie odkurzy to czuję się jak w chlewie i tylko nerwowa chodzę. Po 2-3 dniach to miałabym czarny dywan zamiast drewna na podłodze :)

Gurek dlatego ja niecierpie naszych schodow w domu :D codziennie trzeba odkurzac ja nie wiem skad ten pies te klaki bierze tyle gubi, a lysy jeszcze nie jest haha

Ostatnia edycja:
a ja się oszczędzam :) ....no ale mnie dwa razy już mega krwawienia ostrzegały- kobieto wyluzuj....i teraz bym chciała czasem cos ,ale strażnicy w postaci M i dzieci nie pozwalają...ale to też luksus dużych dzieci ;)

a co do bóli to mnie ciagnie spojenie i przy kichania jajnik prawy wyrywa;)- ale wydaje mi się też,że w tej ciązy wsłu****ę sie w siebie bardziej -byc może to schiza po poronieniu...

Kończą się dziś ferie -cieszę się ,że moje paskudy pójdą do szkoły ,bo będę mogła popracować ...bo jakoś zamówienia odłogiem leżą, a pomysłów wciaż przybywa ...
i słońce świeci i dni coraz dłuższe i zaraz będzie wiosna ;)
Miłego dnia ( a w zasadzie popołudnia )

hej dziewczyny :-)
od nas już goście pojechali, zmęczona jestem z lekka ale zadowolona:) znajoma termin ma na 22 lipca i mieliśmy o czym rozmawiać:)
u nas ferie dopiero za dwa tygodnie ferie się zaczynaja dopiero..

reklama
Ja mam takie kłucia jak się zapomnę i chcę szybko wstać, wtedy tak jakby kolka bolała.

Gurek wiem o czym mówisz, też mam labradora tylko biszkopta i sierści z niego jest tyle że codziennie poduszkę można by było nimi wypchać.

Monia daj znać jak po randce, aż ci zazdroszczę:-)

Kurujcie się dziewczyny, zdrówka życzę.

Miłego dnia.

Do góry