reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Mili koleżanka tez narzeka na schody i wg angielskie domy.Ona ma wąskie schowane bardzo strome schody wchodzi sie jak po drabinie prawie:eek:
Ja kucia nie mam ale jak już pisałam spojenie daje popalić,uroki kolejnych ciąż,ciężko też się oszczędzać przy codziennych obowiązkach i dzieciach.Ja to ciągle słyszę Mama nie leż:sorry:

My na szczescie mamy normalne nie strome jak w pl domach :) ale nie lubie ich odkurzac ;)

reklama
Ninex zgadza się ciężko jest się oszczędzać mając dzieci .. Ja nawet wczoraj z gorączką sprzątałam mieszkanie i myłam stos garów ...
Nie ma mowy o wypoczynku .

Dziewczyny zdrowia, kurujcie się!! :)

Co do krwi z nosa to ja mam to samo, drażni mnie już to :p no i ciągnięcie i kłucie w dole brzucha też, kilka dni temu to nie wiem jakoś tak mi uciskało w dole, że co 20 minut na sedesie byłam, bo pęcherz musiałam opróżniac nin stop :p

ciężko też się oszczędzać przy codziennych obowiązkach i dzieciach.Ja to ciągle słyszę Mama nie leż:sorry:

jak ja mam gorączkę czy źle się czuję to sobie odpuszczam sprzątanie, szorowanie garów czy co tam... bez przesady, mieszkanie brudem nie zarośnie jak się w nim 2-3 dni nie będzie wszystkiego czyściło do połysku. poza tym faceci też od czegoś są, mogą pomóc (; z dzieckiem to gorzej, ale nie można dać się terroryzować.

Ale Wam dziewczyny zazdroszczę tej niedzieli z mężem. Mój właśnie na dyżur poszedł i wróci jutro rano.

Monia napisz koniecznie jaka to niespodzianka.

karolina mam tak samo. Nawet jak jestem chora to muszę coś ogarnąć.

pani.olga U mnie w domu (przy labradorze) jak sie jeden dzień nie odkurzy to czuję się jak w chlewie i tylko nerwowa chodzę. Po 2-3 dniach to miałabym czarny dywan zamiast drewna na podłodze :)

Ale Wam dziewczyny zazdroszczę tej niedzieli z mężem. Mój właśnie na dyżur poszedł i wróci jutro rano.

Monia napisz koniecznie jaka to niespodzianka.

karolina mam tak samo. Nawet jak jestem chora to muszę coś ogarnąć.

pani.olga U mnie w domu (przy labradorze) jak sie jeden dzień nie odkurzy to czuję się jak w chlewie i tylko nerwowa chodzę. Po 2-3 dniach to miałabym czarny dywan zamiast drewna na podłodze :)

Gurek dlatego ja niecierpie naszych schodow w domu :D codziennie trzeba odkurzac ja nie wiem skad ten pies te klaki bierze tyle gubi, a lysy jeszcze nie jest haha

Ostatnia edycja:
a ja się oszczędzam :) ....no ale mnie dwa razy już mega krwawienia ostrzegały- kobieto wyluzuj....i teraz bym chciała czasem cos ,ale strażnicy w postaci M i dzieci nie pozwalają...ale to też luksus dużych dzieci ;)

a co do bóli to mnie ciagnie spojenie i przy kichania jajnik prawy wyrywa;)- ale wydaje mi się też,że w tej ciązy wsłu****ę sie w siebie bardziej -byc może to schiza po poronieniu...

Kończą się dziś ferie -cieszę się ,że moje paskudy pójdą do szkoły ,bo będę mogła popracować ...bo jakoś zamówienia odłogiem leżą, a pomysłów wciaż przybywa ...
i słońce świeci i dni coraz dłuższe i zaraz będzie wiosna ;)
Miłego dnia ( a w zasadzie popołudnia )

hej dziewczyny :-)
od nas już goście pojechali, zmęczona jestem z lekka ale zadowolona:) znajoma termin ma na 22 lipca i mieliśmy o czym rozmawiać:)
u nas ferie dopiero za dwa tygodnie ferie się zaczynaja dopiero..

reklama
Ja mam takie kłucia jak się zapomnę i chcę szybko wstać, wtedy tak jakby kolka bolała.

Gurek wiem o czym mówisz, też mam labradora tylko biszkopta i sierści z niego jest tyle że codziennie poduszkę można by było nimi wypchać.

Monia daj znać jak po randce, aż ci zazdroszczę:-)

Kurujcie się dziewczyny, zdrówka życzę.

Miłego dnia.

Do góry