Witam sie z rana z filizanka cappuccino
Mialam okropna noc dziecie chore ma taki kaszel, ze az wymiotowala 3 razy...I pol nocy plakala.
Rowniez miewam dziwne sny ale nie zwiazane z dziecmi
np przed wczoraj cala noc jezdzilam autobusem I zamiast kontroli biletow byla kontrola czy kazdy ma bielizne...buahahhaha.. mojej siostrze co noc sni sie ze nasza mama jest w ciazy lol
Ale za to w poerwszej ciazy juz pod koniec snily mi sie dzieci.. jak nie rodzilam kota to rodzilam chlopca I na tego chlopca chcialam sie zamienic z kims ze szpitala na dziewczynke..pamietam ze przez polowe sierpnia budzilam sie z placzem, ze urodzilam syna
ZAZDROSZCZE WAM SNIEGU!!!!!
Temat nagich zdjeci ja mam kilka swoich z dziecinstwa ale zazwyczaj jest pelno piany albo mam pieluche buzi ktora wszystko pieknie zaslania haha moja corcia tez ma ale tylko do wgladu dla mamy I taty
GoOSiaczek tez mam wszystkie plyty chodakowskiej I jej ksiazki
zaczelam z nia cwiczyc 4 miesiace po porodzie I zgubilam lacznie prawie pol metra
nawet moja metamorfoza jest u niej na profilu. Pozniej wrocilam do pracy z macierzynskiego I ciezko bylo znalezc te 45 min dla siebie wiec zaczelam krecic hula hop podczas czytania Alusi bajki na dobranoc heh
Ewka juz po obiadku??? Jezu ja dopiero mysle co na sniadanie bym zjadla oprocz tego pysznego paczusia hehe
Karolinia zdrowka :* mnie tez znow cos zaczyna lapac..
Monia dobrze, ze juz problemy zoladkowe sa tylko zlym wspomnieniem