reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Klara chyba tez bede musiala zakupic... Klara ja tez na nagie fotki dziecka sie nie zgodze, moze kilka ;) ale to przez nas zrobione i w tajnym albumie, zeby mial jak bedzie dorosly ;) ale to tylko dla dziecka a nie dla calego swiata.

Mili czekam na nowinki co tam u Ciebie w wielkim swiecie slychac :)

reklama
Dobranoc,bo brzuch mi się grzeje od lapsa;), cały wieczór pracowałam i M nadaje,że nie spędzam z nim wieczorów...także lecę ratowac życie rodzinne....
Spokojnej nocy kobiety :)

Wolnoć Tomku w swoim domku i tego się trzymajmy :-) Nie mogę zrozumieć natomiast mam, które na fb przenoszą każda chwilę z życia swojego dziecka. Powstaje wtedy telenowela w stylu: Tu Kasia się uśmiecha, a tu Kasia zrobiła pierwszą kupkę... A gdy widzę zdjęcia nagich niemowląt w opcji zdjęcie publiczne, to juz nie kryje oburzenia.

Jeju mam dokładnie to samo nie nawiedzę zdjęć nagich dzieci :/ sama nigdy nie wstawiałam :/

staram sie chronić prywatnośc moich bliskich -dlatego zdjęć ich nie umieszczam , a fb traktuję jako kolejne narzędzie do pracy ;)

a odnośnie durnoty mamuś to pamietam jak zwróciłam uwage koleżance jak umieściła zdjęcia swych nagich dzieci na blogu ,że tak się nie robi ,że pedofile ,że prywatność- kobieta mi wtedy odpowiedziała ,że a co z tego jak sobie ktoś zrobi dobrze ....przecież jej dziecku krzywda się fizycznie nie stanie ....MASAKRA

Chyba tej znajomej przydał by się bilet w jedną stronę do czubków :/

Dobranoc,bo brzuch mi się grzeje od lapsa;), cały wieczór pracowałam i M nadaje,że nie spędzam z nim wieczorów...także lecę ratowac życie rodzinne....
Spokojnej nocy kobiety :)

Znajoma kupiła jak była w ciąży podstawkę pod lapka taki stoliczek jak by śniadaniowy czy coś takiego, ja też planuje kupić żeby później nie męczyć kręgosłupa :) Mówiła że z tym dawała radę pisać prace :)

My właśnie wróciliśmy jestem chyba już od was uzależniona ;) prawie 3 w nocy he he a ja bazgrze ;)

O Monia wróciła i się wreszcie ruszyło:)) Monia cieszę się, że z żołądkiem lepiej, oby jeszcze to drugie się naprawiło.

Ja na FB mam sporo fotek dzieci, wrzucę tak coś raz lub dwa razy w miesiącu, mam madzieję, że mnie nie znienawidzicie za to;) Wrzucam tylko takie co mają moim zdaniem jakąś wartość fotograficzną;) lub informacyjną i nagich nie ma, ale w kąpielówkach się jakieś znajdą. Mój profil jest totalnie ukryty przed obcymi, a znajomi widzą to co wrzucam w zależności od tego, czy lajkują moje rzeczy lub ewentualnie od popularności danego postu, więc raczej zainteresowani widzą, a niezainteresowanych nie irytuje:) Fotki zbierają z reguły sporo lajków, co jest dla mnie informacją, że ludzie się cieszą, że je widzą, a jak coś się nie podoba to usuwam, bo po co ma tam siedzieć:D Ogólnie nie jestem na fb jakoś bardzo aktywna, czasem coś ciekawego lub śmiesznego udostępnię, ale bardzo cenię, bo często przydaje się do celów praktycznych np. wczoraj napisałam, czy ktoś się może wybiera do IKEA i po 15 minutach dobry znajomy napisał, że jadą całą rodzinką i chętnie mi kupią, co potrzebuję. Auto też dzięki FB ziomkowi sprzedaliśmy:) To się rozpisałam o FB, hehe.

Spanie z moim 1,5 letnim synkiem w łóżku jedt cudowne;)

Gurek my też mamy fotelik tyłem do jazdy - Besafe, strasznie dużo miejsca zajmuje:D

Wczoraj kupiłam przez net cudowne stołki. Wszystko jadamy przy barze w kuchni, a tam mieliśmy dwa stołki i już zaanektowali je chłopcy, więc musieliśmy coś dokupić i jestem zachwycona:) Wiem, że nie każdemu się spodobają;)
image.jpg

Kurcze już 8, a cała rodzina śpi no szok, to rekord jakiś. Ja padłam wczoraj chwilę po 21 i i tak spałam 10 godzin i to drugi dzień pod rząd tak mnie wzięło. Muszę zbadań hormony, ale czekam, bo mam urodziny w sobotę, a wtedy w diagnostyce jest 50% zniżki, przy okazji chcę sobie zbadać różne inne rzeczy, tak profilaktycznie. O słyszę starszaka:)

Miłego dnia dziewczyny!

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 38
No tej nocy to i ja miałam sen! Śniło mi się, że wkoncu poczułam malutka, pukalam do niej a ona mi odpukiwala :D ale najlepsze było to, że w końcu tak się wypiela ze przez brzuch ze widzialam wszystko i buzię i rączki i nóżki. A to wszystko dlatego, że co wieczór tak bardzo wyczekuje poczuć mała ze aż mi się to śni :D ale to było takie fajne w tym śnie, aż się popłakałam; )

Dzień doberek :-)

Ale jestem niewyspana... B. miał skończyć plan o 20.30, a tak mu się przesunął, że wrócił do domu o 1.30:szok:. Ja oczywiście nie mogłam zasnąć, bo śnieg padał jak głupi i czekałam, aż dojedzie z Wawy. Zasnęłam po 2, a o 6 Zo mnie woła, że niestety zrobiła siusiu do łóżka:zawstydzona/y: Więc ten piękny dzień rozpoczęłam od akcji "sprzątanie i pranie";-)

Trzymajcie kciuki, bo jedziemy dzisiaj oglądać mieszkanie... Na zdjęciach super, a co będzie w rzeczywistości to się okaże o 15;-)

witam....a ja sie dzis wyspalam...wiecie ciesze sie na ferie bo nie trzeba bedzie wczesnie wstawać:-)

kunda U nas też ferie właśnie się zaczęły. Dla mnie to żadna atrakcja, bo Zosia i tak wstaje po 7 zazwyczaj i maszerujemy do przedszkola. Pewnie mi się zmieni nastawienie jak pójdzie do szkoły;-) Ale cieszę się, bo za tydzień jedziemy do Poronina i już się nie mogę doczekać!!!!!:-D

reklama
Do góry