O Monia wróciła i się wreszcie ruszyło
) Monia cieszę się, że z żołądkiem lepiej, oby jeszcze to drugie się naprawiło.
Ja na FB mam sporo fotek dzieci, wrzucę tak coś raz lub dwa razy w miesiącu, mam madzieję, że mnie nie znienawidzicie za to
Wrzucam tylko takie co mają moim zdaniem jakąś wartość fotograficzną
lub informacyjną i nagich nie ma, ale w kąpielówkach się jakieś znajdą. Mój profil jest totalnie ukryty przed obcymi, a znajomi widzą to co wrzucam w zależności od tego, czy lajkują moje rzeczy lub ewentualnie od popularności danego postu, więc raczej zainteresowani widzą, a niezainteresowanych nie irytuje
Fotki zbierają z reguły sporo lajków, co jest dla mnie informacją, że ludzie się cieszą, że je widzą, a jak coś się nie podoba to usuwam, bo po co ma tam siedzieć
Ogólnie nie jestem na fb jakoś bardzo aktywna, czasem coś ciekawego lub śmiesznego udostępnię, ale bardzo cenię, bo często przydaje się do celów praktycznych np. wczoraj napisałam, czy ktoś się może wybiera do IKEA i po 15 minutach dobry znajomy napisał, że jadą całą rodzinką i chętnie mi kupią, co potrzebuję. Auto też dzięki FB ziomkowi sprzedaliśmy
To się rozpisałam o FB, hehe.
Spanie z moim 1,5 letnim synkiem w łóżku jedt cudowne
Gurek my też mamy fotelik tyłem do jazdy - Besafe, strasznie dużo miejsca zajmuje
Wczoraj kupiłam przez net cudowne stołki. Wszystko jadamy przy barze w kuchni, a tam mieliśmy dwa stołki i już zaanektowali je chłopcy, więc musieliśmy coś dokupić i jestem zachwycona
Wiem, że nie każdemu się spodobają
Kurcze już 8, a cała rodzina śpi no szok, to rekord jakiś. Ja padłam wczoraj chwilę po 21 i i tak spałam 10 godzin i to drugi dzień pod rząd tak mnie wzięło. Muszę zbadań hormony, ale czekam, bo mam urodziny w sobotę, a wtedy w diagnostyce jest 50% zniżki, przy okazji chcę sobie zbadać różne inne rzeczy, tak profilaktycznie. O słyszę starszaka
Miłego dnia dziewczyny!