reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Monia, liczy się jakość a nie ilość :-) Klara głupie te niektóre kobiety i trudno tłumaczyć, ze jak raz zamiesci takie zdjęcie w necie, to juz ono tak łatwo się nie usunie.

reklama
Jakosc w dniu dzisiejszym sie zdecydowanie podniosla ilosc w dniu wczorajszym sie zdecydowanie zmniejszyla :p Czyzby to taki rodzaj rownowagi w przyrodzie?

na tamten nie ...ale kto ją tam wie ;)
znajomość uschła jak stare kwiatki ...nie płakałam za durnotą ....
No wiesz jak ona taka otwarta :p To co jej robi, ze ktos sobie dobrze zrobi patrzac na jej nagie fotki :p haha

Szczerze mowiac jestem przeciwniczka nagich fotek dzieci nawet do domowych albumow... Moj Lukasz nienawidzi swoich nagich zdjec z dziecinstwa... Ja takie mialam na ogol robione w wannie w pianie wiec w sumie i tak nic nie bylo widac.. Ale jego fotek nagich mamy cala kolekcje ;)

natomiast moja durnota dziś nie zna granic ....
oglądam dr Housa....
i już mam wszystkie choroby świata ;)
musiałam M prosić o przesunięcie odcinka z ciężarną kobietą ....

i mój Żabek sie dziś wyczuwalnie poruszył :).....3 tyg wcześniej niż poprzednie dzieciaki :)

No wiesz jak ona taka otwarta :p To co jej robi, ze ktos sobie dobrze zrobi patrzac na jej nagie fotki :p haha

Szczerze mowiac jestem przeciwniczka nagich fotek dzieci nawet do domowych albumow... Moj Lukasz nienawidzi swoich nagich zdjec z dziecinstwa... Ja takie mialam na ogol robione w wannie w pianie wiec w sumie i tak nic nie bylo widac.. Ale jego fotek nagich mamy cala kolekcje ;)

Monia -ja też
Jak Kacper się urodzil i mój Teść usiłował zrobić mu fotkę jak go przewijałam to rzuciłam się na niego z pazurami wrzeszcząc ,że sam ma sobie jajka filmować .....3 mce się do mnie nie odzywał

ja się na FB produkuję zdrowo, ale z drugiej strony są to rzeczy raczej ogólne - jakieś rzeczy, które mnie rozbawiły, muzyka, zdjęcia kota, zdjęcia obiadu i takie pierdoły (; mam też dobrze dobranych znajomych i odpowiednie ustawienia prywatności. zdecydowanie nie jest to dla mnie miejsce na wylewanie swoich żalów, kłótnie, pranie brudów itd. itd. ani tym bardziej program dokumentalny "ja i mój związek" czy "ja i moje dziecko" /:

a wrzucaniu nagich fotek kogokolwiek gdziekolwiek jestem totalnie przeciwna...

reklama
mam parę sezonów na dvd...w związku z brakiem czegokolwiek w tv i brakiem nowych filmów z usa( świąteczna przerwa ) lecimy z powtórkami ;)

Do góry