reklama
Monia861
Fanka BB :)
No wiesz jak ona taka otwarta To co jej robi, ze ktos sobie dobrze zrobi patrzac na jej nagie fotki hahana tamten nie ...ale kto ją tam wie
znajomość uschła jak stare kwiatki ...nie płakałam za durnotą ....
Szczerze mowiac jestem przeciwniczka nagich fotek dzieci nawet do domowych albumow... Moj Lukasz nienawidzi swoich nagich zdjec z dziecinstwa... Ja takie mialam na ogol robione w wannie w pianie wiec w sumie i tak nic nie bylo widac.. Ale jego fotek nagich mamy cala kolekcje
Klara171
natomiast moja durnota dziś nie zna granic ....
oglądam dr Housa....
i już mam wszystkie choroby świata
musiałam M prosić o przesunięcie odcinka z ciężarną kobietą ....
i mój Żabek sie dziś wyczuwalnie poruszył .....3 tyg wcześniej niż poprzednie dzieciaki
oglądam dr Housa....
i już mam wszystkie choroby świata
musiałam M prosić o przesunięcie odcinka z ciężarną kobietą ....
i mój Żabek sie dziś wyczuwalnie poruszył .....3 tyg wcześniej niż poprzednie dzieciaki
Klara171
No wiesz jak ona taka otwarta To co jej robi, ze ktos sobie dobrze zrobi patrzac na jej nagie fotki haha
Szczerze mowiac jestem przeciwniczka nagich fotek dzieci nawet do domowych albumow... Moj Lukasz nienawidzi swoich nagich zdjec z dziecinstwa... Ja takie mialam na ogol robione w wannie w pianie wiec w sumie i tak nic nie bylo widac.. Ale jego fotek nagich mamy cala kolekcje
Monia -ja też
Jak Kacper się urodzil i mój Teść usiłował zrobić mu fotkę jak go przewijałam to rzuciłam się na niego z pazurami wrzeszcząc ,że sam ma sobie jajka filmować .....3 mce się do mnie nie odzywał
P
pani.olga
Gość
ja się na FB produkuję zdrowo, ale z drugiej strony są to rzeczy raczej ogólne - jakieś rzeczy, które mnie rozbawiły, muzyka, zdjęcia kota, zdjęcia obiadu i takie pierdoły (; mam też dobrze dobranych znajomych i odpowiednie ustawienia prywatności. zdecydowanie nie jest to dla mnie miejsce na wylewanie swoich żalów, kłótnie, pranie brudów itd. itd. ani tym bardziej program dokumentalny "ja i mój związek" czy "ja i moje dziecko" /:
a wrzucaniu nagich fotek kogokolwiek gdziekolwiek jestem totalnie przeciwna...
a wrzucaniu nagich fotek kogokolwiek gdziekolwiek jestem totalnie przeciwna...
reklama