reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Monia, liczy się jakość a nie ilość :-) Klara głupie te niektóre kobiety i trudno tłumaczyć, ze jak raz zamiesci takie zdjęcie w necie, to juz ono tak łatwo się nie usunie.

reklama
Jakosc w dniu dzisiejszym sie zdecydowanie podniosla ilosc w dniu wczorajszym sie zdecydowanie zmniejszyla :p Czyzby to taki rodzaj rownowagi w przyrodzie?

na tamten nie ...ale kto ją tam wie ;)
znajomość uschła jak stare kwiatki ...nie płakałam za durnotą ....
No wiesz jak ona taka otwarta :p To co jej robi, ze ktos sobie dobrze zrobi patrzac na jej nagie fotki :p haha

Szczerze mowiac jestem przeciwniczka nagich fotek dzieci nawet do domowych albumow... Moj Lukasz nienawidzi swoich nagich zdjec z dziecinstwa... Ja takie mialam na ogol robione w wannie w pianie wiec w sumie i tak nic nie bylo widac.. Ale jego fotek nagich mamy cala kolekcje ;)

natomiast moja durnota dziś nie zna granic ....
oglądam dr Housa....
i już mam wszystkie choroby świata ;)
musiałam M prosić o przesunięcie odcinka z ciężarną kobietą ....

i mój Żabek sie dziś wyczuwalnie poruszył :).....3 tyg wcześniej niż poprzednie dzieciaki :)

No wiesz jak ona taka otwarta :p To co jej robi, ze ktos sobie dobrze zrobi patrzac na jej nagie fotki :p haha

Szczerze mowiac jestem przeciwniczka nagich fotek dzieci nawet do domowych albumow... Moj Lukasz nienawidzi swoich nagich zdjec z dziecinstwa... Ja takie mialam na ogol robione w wannie w pianie wiec w sumie i tak nic nie bylo widac.. Ale jego fotek nagich mamy cala kolekcje ;)

Monia -ja też
Jak Kacper się urodzil i mój Teść usiłował zrobić mu fotkę jak go przewijałam to rzuciłam się na niego z pazurami wrzeszcząc ,że sam ma sobie jajka filmować .....3 mce się do mnie nie odzywał

ja się na FB produkuję zdrowo, ale z drugiej strony są to rzeczy raczej ogólne - jakieś rzeczy, które mnie rozbawiły, muzyka, zdjęcia kota, zdjęcia obiadu i takie pierdoły (; mam też dobrze dobranych znajomych i odpowiednie ustawienia prywatności. zdecydowanie nie jest to dla mnie miejsce na wylewanie swoich żalów, kłótnie, pranie brudów itd. itd. ani tym bardziej program dokumentalny "ja i mój związek" czy "ja i moje dziecko" /:

a wrzucaniu nagich fotek kogokolwiek gdziekolwiek jestem totalnie przeciwna...

reklama
mam parę sezonów na dvd...w związku z brakiem czegokolwiek w tv i brakiem nowych filmów z usa( świąteczna przerwa ) lecimy z powtórkami ;)

Do góry