reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Blacksilk ja na LinkedIn nie istnieje za to na fb mozna pol mojego zyciorysu poznac ;) Jak nie wiecej ;) Tym bardziej, ze jestem aktywna w roznych grupach zwiazanych z moim zawodem a przede wszystkim na fb pisze co mysle i to o wszystkim. Chociaz w ostatnim czasie to glownie linki z muzyka wrzuca ale wczesniej sporo sie tam udzielalam ;)

reklama
Miłego nocnego gadania. Mnie łóżeczko wciąga. Kolacja niestety stwierdziła, że woli kibel niż mój żółądek, więc idę spać :) Do jutra

Wolnoć Tomku w swoim domku i tego się trzymajmy :-) Nie mogę zrozumieć natomiast mam, które na fb przenoszą każda chwilę z życia swojego dziecka. Powstaje wtedy telenowela w stylu: Tu Kasia się uśmiecha, a tu Kasia zrobiła pierwszą kupkę... A gdy widzę zdjęcia nagich niemowląt w opcji zdjęcie publiczne, to juz nie kryje oburzenia.

Monia, zdecydowanie :-) Poziom irytacji +100. W poniedziałek rano jadę na usg, nie 3d :-) i oczywiście jest mały stresik czy wszystko będzie ok.

Blacksilk idac tym tropem to coraz mniej ludzi powinnam szanowac ;) Lista tych ktorym nalezy sie szacunek ciagle sie zmniejsza ;)

staram sie chronić prywatnośc moich bliskich -dlatego zdjęć ich nie umieszczam , a fb traktuję jako kolejne narzędzie do pracy ;)

a odnośnie durnoty mamuś to pamietam jak zwróciłam uwage koleżance jak umieściła zdjęcia swych nagich dzieci na blogu ,że tak się nie robi ,że pedofile ,że prywatność- kobieta mi wtedy odpowiedziała ,że a co z tego jak sobie ktoś zrobi dobrze ....przecież jej dziecku krzywda się fizycznie nie stanie ....MASAKRA

reklama
Do góry