go0siaczek
Fanka BB :)
chodakowska tez cwiczylam ma wszystkie je plyty i po ciazy zamierzam dalej wrocic do cwiczen bo raczej nie bede miala szans chodzic na silownie bo nie bede miala z kim zostawic malenstwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki fajny kalkulator chociaż pokazuje mi 2 różne daty rozpoczęcia II trymestru 30.01 i 19.01. A wg moich obliczeń zaczął się 18.01. Mniejsza z tym :-)Ja korzystam z kalkulatora na Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dziecko
Szczerze mowiac nie podoba mi sie przenoszenie rozmow na fb... Tutaj mamy tematy, porzadek i zachowujemy swoja prywatnosc na tyle ile chcemy, ale robcie co chcecie, Ja tu tylko sprzatam.
Ale na Facebooku nie są prowadzone ŻADNE rozmowy. Wszystko toczy się tutaj tak jak było, a tam jest tylko i wyłącznie założona grupa