reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

chodakowska tez cwiczylam ma wszystkie je plyty i po ciazy zamierzam dalej wrocic do cwiczen bo raczej nie bede miala szans chodzic na silownie bo nie bede miala z kim zostawic malenstwa

reklama
Dziewyczyny kochane jestescie! Bylam na spacerze i mam nadzieje, ze troche mi humor sie poprawi... A z dobrych wiadomosci to tyle, ze zoladek nie boli juz i moge jesc tyle, ze teraz nie mam apetytu... I masz babo placek! i to nawet doslownie... ;)

DOczytałam, lalalalal..

Monia przesyłam pozytywne fluidy.

U nas od wczoraj dużo śniego - pierwszy raz tej zimy. Syn był pierwszy raz w życiu na sankach. Fajnie było.

Co do aut to my mamy Hondę Civic, ale z jednym dzieckiem i dużym psem jest nam ciasno jak mamy gdzieś dalej jechać. Głównym winowajcą jest fotelik dla małego tyłem do kierunku jazdy, ale czgo nie robi się dla bezpieczeństwa dziecka. Przed porodem na pewno zmienimy auto. Zastanawiamy się nad Fordem S-max, ale musimy przymierzyć fotelik, czy na pewno będzie wystarcająco miejsca. Jak s-max będzie za mały to pewnie coś typu Sharan, Alhambra czy Galaxy. Trzeba się zacząć poważnie za tym autem rozglądać.

Szczerze mowiac nie podoba mi sie przenoszenie rozmow na fb... Tutaj mamy tematy, porzadek i zachowujemy swoja prywatnosc na tyle ile chcemy, ale robcie co chcecie, Ja tu tylko sprzatam.

Ja też jestem przeciw facebookowi, wiec na pewno tu zostanę. Poza tym nie mam facebook'a. Jest to moja świadoma decyzja i wszyscy znajomi się ze mnie śmieją " a bo Ty nie masz fejsa, no tak to jak byś nie istniała" ;P Możemy ew. pomyśleć o zamkniętym temacie.

Jest weekend, wieć pewnie dlatego dziewczyny mniej aktywne.

A Ty Monia nie miałąś teraz jakoś zakupów dla synka robić?

reklama
Do góry