reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Ninex - jak cudownie, jaki masz piękny widok za oknem w ogóle!

Olga - jaka kawiarenka? Udanej randki:)

Kornelia - o kurcze! Dobrze, że nic się nie stało!

reklama
Jak ja się cieszę, że udało mi się dogadać przez mail z moją promotorką bo też by mnie czekała jazda, a warunki okropne.... u mnie śnieg sypie taki gruby, na zmianę z deszczem.... szkoda, że te piękno za oknem jest takie niebezpieczne :p moja babcia się w tym tygodniu wywróciła to całą potłuczona,a ja jak wychodzę gdzieś na piechotkę to idę jak kaczka, żeby nie poślizgnąć się :pP

A tak w ogóle opowiem wam mój sen :D

Śniło mi się że urodziłaś ślicznego babasa pierw był chłopcem potem zamienił się w dziewczynkę? No ale może ja to źle ogarnęłam bo rodziła uwaga w Frankfurcie ? :D Karmienie piersią okazało się pestką z prawego cycocha aż tryskało z lewego eee musiałam pozbyć się jakiś farfocli. Teraz najlepsze musiałam wraca do PL nie wiem jak się w niej znalazłam ale zaraz chciałam leciec do Frankfurtu do dziecka :D Zapomniałam portfela koleżanka pożyczyła mi dokładnie 32 zł na bilet na tanie loty (?) i 40 ZŁ na taxę he he nie mogłam znaleźć wyjścia na samolot a wylot o 13:20 okazało sie że laska od biletów źle go wydrukowało i wychodziło że powinnam polecieć o 10 he he i siedziałam na tym lotnisku zapłakana że muszę do dziecka że od paru godzin nie karmione... :D obudziłam się w momencie jak panna od biletów postanowiła że mnie jednak wpuści ;)

A teraz ciekawostki nigdy nie byłam w Franfurcie i nigdy nie leciałam samolotem :D no i na pewno nie zostawiła bym dziecka ;)

A wy miewacie dziwaczne sny?

Ja też mam codziennie dziwaczne sny, aż czasem wstyd opowiadć, jakiś tydzień temu mi się śniło, że trzymałam łożeczko z dzieckiem w piwnicy w kuchni takiej roboczej i tam chodziłam karmić....:szok:a na drugi dzień już był postęp bo już było w domu, ale chyba znów w kuchni.... nie wiem co mi z tą kuchnią się nabiło :p często mi się śni, że nie mogę utrzymać dziecka, takie głupoty :p raz mi się śniło w takich ładnym pajacyku w serduszka, że jak taki znajdę to kupię :p ale twarzy nigdy nie moge zobaczyć dobrze :p

reklama
No właśnie od wczoraj taka cisza...
Olga słyszałam, ale nie byłam.

Mi się ciągle głupoty śnią, jak pierwszy synek był mały, ciągle mi się śniło, że go gdzieś gubię, a potem szukam, bo już nie karmiony od kilku godzin. Szczególnie męczyły mnie takie sny, jak odsypiałam, a mąż się dzieckiem zajmował.

Do góry