reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Ninex - jak cudownie, jaki masz piękny widok za oknem w ogóle!

Olga - jaka kawiarenka? Udanej randki:)

Kornelia - o kurcze! Dobrze, że nic się nie stało!

reklama
Jak ja się cieszę, że udało mi się dogadać przez mail z moją promotorką bo też by mnie czekała jazda, a warunki okropne.... u mnie śnieg sypie taki gruby, na zmianę z deszczem.... szkoda, że te piękno za oknem jest takie niebezpieczne :p moja babcia się w tym tygodniu wywróciła to całą potłuczona,a ja jak wychodzę gdzieś na piechotkę to idę jak kaczka, żeby nie poślizgnąć się :pP

A tak w ogóle opowiem wam mój sen :D

Śniło mi się że urodziłaś ślicznego babasa pierw był chłopcem potem zamienił się w dziewczynkę? No ale może ja to źle ogarnęłam bo rodziła uwaga w Frankfurcie ? :D Karmienie piersią okazało się pestką z prawego cycocha aż tryskało z lewego eee musiałam pozbyć się jakiś farfocli. Teraz najlepsze musiałam wraca do PL nie wiem jak się w niej znalazłam ale zaraz chciałam leciec do Frankfurtu do dziecka :D Zapomniałam portfela koleżanka pożyczyła mi dokładnie 32 zł na bilet na tanie loty (?) i 40 ZŁ na taxę he he nie mogłam znaleźć wyjścia na samolot a wylot o 13:20 okazało sie że laska od biletów źle go wydrukowało i wychodziło że powinnam polecieć o 10 he he i siedziałam na tym lotnisku zapłakana że muszę do dziecka że od paru godzin nie karmione... :D obudziłam się w momencie jak panna od biletów postanowiła że mnie jednak wpuści ;)

A teraz ciekawostki nigdy nie byłam w Franfurcie i nigdy nie leciałam samolotem :D no i na pewno nie zostawiła bym dziecka ;)

A wy miewacie dziwaczne sny?

Ja też mam codziennie dziwaczne sny, aż czasem wstyd opowiadć, jakiś tydzień temu mi się śniło, że trzymałam łożeczko z dzieckiem w piwnicy w kuchni takiej roboczej i tam chodziłam karmić....:szok:a na drugi dzień już był postęp bo już było w domu, ale chyba znów w kuchni.... nie wiem co mi z tą kuchnią się nabiło :p często mi się śni, że nie mogę utrzymać dziecka, takie głupoty :p raz mi się śniło w takich ładnym pajacyku w serduszka, że jak taki znajdę to kupię :p ale twarzy nigdy nie moge zobaczyć dobrze :p

reklama
No właśnie od wczoraj taka cisza...
Olga słyszałam, ale nie byłam.

Mi się ciągle głupoty śnią, jak pierwszy synek był mały, ciągle mi się śniło, że go gdzieś gubię, a potem szukam, bo już nie karmiony od kilku godzin. Szczególnie męczyły mnie takie sny, jak odsypiałam, a mąż się dzieckiem zajmował.

Do góry