reklama
kornelia1802
Fanka BB :)
Jak ja się cieszę, że udało mi się dogadać przez mail z moją promotorką bo też by mnie czekała jazda, a warunki okropne.... u mnie śnieg sypie taki gruby, na zmianę z deszczem.... szkoda, że te piękno za oknem jest takie niebezpieczne moja babcia się w tym tygodniu wywróciła to całą potłuczona,a ja jak wychodzę gdzieś na piechotkę to idę jak kaczka, żeby nie poślizgnąć się P
angi-wawa1988
A tak w ogóle opowiem wam mój sen
Śniło mi się że urodziłaś ślicznego babasa pierw był chłopcem potem zamienił się w dziewczynkę? No ale może ja to źle ogarnęłam bo rodziła uwaga w Frankfurcie ? Karmienie piersią okazało się pestką z prawego cycocha aż tryskało z lewego eee musiałam pozbyć się jakiś farfocli. Teraz najlepsze musiałam wraca do PL nie wiem jak się w niej znalazłam ale zaraz chciałam leciec do Frankfurtu do dziecka Zapomniałam portfela koleżanka pożyczyła mi dokładnie 32 zł na bilet na tanie loty (?) i 40 ZŁ na taxę he he nie mogłam znaleźć wyjścia na samolot a wylot o 13:20 okazało sie że laska od biletów źle go wydrukowało i wychodziło że powinnam polecieć o 10 he he i siedziałam na tym lotnisku zapłakana że muszę do dziecka że od paru godzin nie karmione... obudziłam się w momencie jak panna od biletów postanowiła że mnie jednak wpuści
A teraz ciekawostki nigdy nie byłam w Franfurcie i nigdy nie leciałam samolotem no i na pewno nie zostawiła bym dziecka
A wy miewacie dziwaczne sny?
Śniło mi się że urodziłaś ślicznego babasa pierw był chłopcem potem zamienił się w dziewczynkę? No ale może ja to źle ogarnęłam bo rodziła uwaga w Frankfurcie ? Karmienie piersią okazało się pestką z prawego cycocha aż tryskało z lewego eee musiałam pozbyć się jakiś farfocli. Teraz najlepsze musiałam wraca do PL nie wiem jak się w niej znalazłam ale zaraz chciałam leciec do Frankfurtu do dziecka Zapomniałam portfela koleżanka pożyczyła mi dokładnie 32 zł na bilet na tanie loty (?) i 40 ZŁ na taxę he he nie mogłam znaleźć wyjścia na samolot a wylot o 13:20 okazało sie że laska od biletów źle go wydrukowało i wychodziło że powinnam polecieć o 10 he he i siedziałam na tym lotnisku zapłakana że muszę do dziecka że od paru godzin nie karmione... obudziłam się w momencie jak panna od biletów postanowiła że mnie jednak wpuści
A teraz ciekawostki nigdy nie byłam w Franfurcie i nigdy nie leciałam samolotem no i na pewno nie zostawiła bym dziecka
A wy miewacie dziwaczne sny?
klaudia81.81
Jasne ze miewamy dziwaczne mi dzisiaj sie snilo ze wyciagli mi dziecko z brzucha zebym se mogla obejrzec byl przesliczny !!!! Potem troche mieli problemow z wsadzeniem spowrotem
kornelia1802
Ja też mam codziennie dziwaczne sny, aż czasem wstyd opowiadć, jakiś tydzień temu mi się śniło, że trzymałam łożeczko z dzieckiem w piwnicy w kuchni takiej roboczej i tam chodziłam karmić....a na drugi dzień już był postęp bo już było w domu, ale chyba znów w kuchni.... nie wiem co mi z tą kuchnią się nabiło często mi się śni, że nie mogę utrzymać dziecka, takie głupoty raz mi się śniło w takich ładnym pajacyku w serduszka, że jak taki znajdę to kupię ale twarzy nigdy nie moge zobaczyć dobrze
P
pani.olga
Gość
Olga - jaka kawiarenka? Udanej randki
Cafe Kafka przytulne miejsce. i mają ogromne porcje ciasta
a jakiś pan przyszedł z kotem na smyczy (;
michasia30
pani.olga Usciskaj pana ode mnie ;-)
Pogratuluj wyobraźni :-)
Pogratuluj wyobraźni :-)
michasia30
Ale cisza! Dziewczęta nie poznaje was :-)
Dajcie znać ze żyjecie! ;-)
Dajcie znać ze żyjecie! ;-)
reklama
EwciaZ
No właśnie od wczoraj taka cisza...
Olga słyszałam, ale nie byłam.
Mi się ciągle głupoty śnią, jak pierwszy synek był mały, ciągle mi się śniło, że go gdzieś gubię, a potem szukam, bo już nie karmiony od kilku godzin. Szczególnie męczyły mnie takie sny, jak odsypiałam, a mąż się dzieckiem zajmował.
Olga słyszałam, ale nie byłam.
Mi się ciągle głupoty śnią, jak pierwszy synek był mały, ciągle mi się śniło, że go gdzieś gubię, a potem szukam, bo już nie karmiony od kilku godzin. Szczególnie męczyły mnie takie sny, jak odsypiałam, a mąż się dzieckiem zajmował.