reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ja wczoraj wieczorem zajęłam się Zosia, potem sobą i padłam. Teraz już jestem na zajęciach tanecznych z córą. Potem ogarniemy jakieś zakupy i do domku.
A dzisiaj pierwszy raz ,, na powierzchni" poczułam jak maleńka się rusza:D

hej,strasznie nas zasypało sniegiem dziś,a jeszcze wczoraj padał deszcz! jak znajdę chwilke to wstawię zdjęcie bo to jest niesamowite że przez pare godzin aż tyle nasypało:-)
Mój lekarz też jak nie ma pewności nie powie i też 100% sprawdzalności.Lepiej tak niż się zdziwić przy porodzie,poza tym w moich oczach lekarz który co usg ma inna wersję co do płci traci w oczach autorytet:tak:
Monia a co się dzieje?
IMG_0170.jpgIMG_0169.jpg

Załączniki

• IMG_0170.jpg
    IMG_0170.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_0169.jpg
    IMG_0169.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
ja wstałam z bólem pleców i nerki i wszystkiego w ogóle... ale po ciepłej kąpieli zdecydowanie lepiej.
zaraz wybywamy z A. na randkę (; do jakieś kawiarenki, ponoć najlepszej w Warszawie.

A u nas mróz i ślisko,na drodze, mąż rano jadąc do pracy wpadł w poślizg i wjechał do rowu, na szczęście nic mu nie jest, tylko zderzak w aucie do wymiany.... ale stracha mi napędził jak zadzwonił..... normalnie szok, dobrze, że jechał wolno....:no::no::angry:

Witam i ja, niestety kisze się w szkole, plecy juz mnie tak okropnie bolą ze zaraz oszaleje. A gdzie to do 17?!

Rozmyslam w miedzy czasie co na obiad, zjadlabym pieczone ziemniaki w ziołach- ale co do tego?! Hm..

reklama
A my dopiero wstałyśmy :D Oliwia grasowała do 2 w nocy :/ Zaraz ją ogarniam bo przyjeżdża moja mama po Oliwię i po tort :) jeden Ł. zawiózł podrzucając rano fotelik he he no i lecę na zajęcia na 13:45 ehhh

Hmm.. coś mi mała pokasłuje :/ ale tylko z rana :/ hmmm...

Miłego dnia dziewczyny bo nie wiem jak apka będzie chciała mi śmigać :/

Do góry