reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ja wczoraj wieczorem zajęłam się Zosia, potem sobą i padłam. Teraz już jestem na zajęciach tanecznych z córą. Potem ogarniemy jakieś zakupy i do domku.
A dzisiaj pierwszy raz ,, na powierzchni" poczułam jak maleńka się rusza:D

hej,strasznie nas zasypało sniegiem dziś,a jeszcze wczoraj padał deszcz! jak znajdę chwilke to wstawię zdjęcie bo to jest niesamowite że przez pare godzin aż tyle nasypało:-)
Mój lekarz też jak nie ma pewności nie powie i też 100% sprawdzalności.Lepiej tak niż się zdziwić przy porodzie,poza tym w moich oczach lekarz który co usg ma inna wersję co do płci traci w oczach autorytet:tak:
Monia a co się dzieje?
IMG_0170.jpgIMG_0169.jpg

Załączniki

• IMG_0170.jpg
    IMG_0170.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_0169.jpg
    IMG_0169.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
ja wstałam z bólem pleców i nerki i wszystkiego w ogóle... ale po ciepłej kąpieli zdecydowanie lepiej.
zaraz wybywamy z A. na randkę (; do jakieś kawiarenki, ponoć najlepszej w Warszawie.

A u nas mróz i ślisko,na drodze, mąż rano jadąc do pracy wpadł w poślizg i wjechał do rowu, na szczęście nic mu nie jest, tylko zderzak w aucie do wymiany.... ale stracha mi napędził jak zadzwonił..... normalnie szok, dobrze, że jechał wolno....:no::no::angry:

Witam i ja, niestety kisze się w szkole, plecy juz mnie tak okropnie bolą ze zaraz oszaleje. A gdzie to do 17?!

Rozmyslam w miedzy czasie co na obiad, zjadlabym pieczone ziemniaki w ziołach- ale co do tego?! Hm..

reklama
A my dopiero wstałyśmy :D Oliwia grasowała do 2 w nocy :/ Zaraz ją ogarniam bo przyjeżdża moja mama po Oliwię i po tort :) jeden Ł. zawiózł podrzucając rano fotelik he he no i lecę na zajęcia na 13:45 ehhh

Hmm.. coś mi mała pokasłuje :/ ale tylko z rana :/ hmmm...

Miłego dnia dziewczyny bo nie wiem jak apka będzie chciała mi śmigać :/

Do góry