klaudia81.81
Fanka BB :)
No hej dopiero skonczylam prace. No moj gin mi wciskal ze przed 20 tyg sie na 100% nie da stwierdzic :/ ja juz 17 tydzien zaczelam :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Klara pisałaś że rękodzieło cie kręci, co dokładnie robisz? bo ja uwielbiam takie rózne cuda :-)
Olga dobrze, ze wszystko ok :-) szkoda tylko że nie wiesz co dokładnie boli...
Angi a jakie torty pieczesz? jakieś konkretne w kształcie np autka czy normalne tradycyjne?
my po zupce - pomidorowa wg . 5 przemian, a drugie danie zjemy jak mąż wróci z pracy - kotleciki z soczewicy i kasza gryczana niepalona :-) no i suróweczka
Kati- robiłam biżuterię ,teraz robię " w papierze" kartki ,kalendarze,albumy i inne takie
wrzucisz w googla- gniazdo sroki blog -to ja
poproszę o przepis na pomidorową wg 5 przemian .
u mnie w piecu maślane bułeczki z kruszonka na 2 sniadanie siedzą
Musze się pozalic..
Na samo zakończenie dnia oczywiście ktoś musiał schrzanic mi dzień.. a kto ? Moja kochana rodzicielka. Kobieta nie odzywa się do mnie od połowy listopada bo nie pasuje jej to ze zostanie babcia, słowa ze mną nie zamieniła, z wigili wyszłam po 15 minutach bo widać było, że byłam tam niechciana a teraz co ? 30.01 - niby moje imieniny. Pisze niby, ponieważ ja ich nigdy nie obchodziłam, nawet nie zwracalam na nie uwagi a ona jeszcze potrafi mi napisać " wszystkiego najlepszego w tym twoim szczęśliwym życiu " no kurde juz by sobie darowala takie teksty!
haha a toś pokręciła! ja tu mało nie padłam z wrażenia, że auto za 260 tysięcy D
Nie, moja mama ma 57 lat i ma już 3 wnuczat.. coś strasznego. Każde z mojego rodzeństwa podczas okresu ciąży przezywalo z nia koszmar, myślałam że mnie najmłodsza z rodzeństwa to ominie no ale niestety.. dobrze ze dzidzia chociaż ze strony Tomka będzie mieć fajnych dziadków
Powiem wam, że sprawa wygląda dużo ciężej niż się wydaje. Sam fakt ze przeszła dziś kolo mojej siostry udając ze jej nie zna.. ani też nigdy nie potrzebowała, wspólnych rodzinnych spotkań i innych takich. A jak już do tego doszło to była tak sztuczna atmosfera jak byśmy widywali się co tydzień na pysznym obiedzie. U mojej siostry wybryki przeszły jej plazem, u mojego brata tez ale jak dla mnie to już za wiele. pod choinkę podarowała swojemu wnukowi 10 letniemu rozdartego misia, i nie nie zrobiła tego z braku pieniążków..
No hej dopiero skonczylam prace. No moj gin mi wciskal ze przed 20 tyg sie na 100% nie da stwierdzic :/ ja juz 17 tydzien zaczelam :/