reklama
angi-wawa1988
Fanka BB :)
Mleka nie bardzo lubię a z ta soda nie slyszalam Narazie przepijam wodą i zaraz znikają ale podejrzewam ze większy brzucholek większe zgagi wrrr :\
ewelak
Zosinkowa Mama
Dzień doberek Mamuśki:-) Zocha w przedszkolu, a ja się zbieram do pracy. Ale u nas dzisiaj szaruga... Okropnie...
Miłego dnia ;-)
Miłego dnia ;-)
miq
witajcie u mnie też zgaga rządzi tak samo było w pierwszej ciąży, mleka samego nie ruszę, ale migdały jadłam tonami i pomagały
dziś zaczynamy turne po babciach heh pewnie dalsza części rodziny dowie się o ciąży bo normalnie nie widzimy się z nimi
dziś zaczynamy turne po babciach heh pewnie dalsza części rodziny dowie się o ciąży bo normalnie nie widzimy się z nimi
P
pani.olga
Gość
cześć dziewczyny, ale natrzaskałyście postów wczoraj (; ja po powrocie z pracy nie miałam już chęci siedzieć przed komputerem, a jeszcze mnie kurier wkurzył, bo się okazało, że tydzień temu jak nikogo nie zastał w domu, to zostawił paczkę w pralni i mnie nie poinformował... i ona tam leżała, a ja i sprzedawca nie mogliśmy dojść co się z nią stało. a z kolei drugą paczkę mi zostawili u ochrony pod jakimś innym adresem /:
kati, poproszę przepis na zupę z soczewicy
ja zaraz wychodzę do lekarza, mam nadzieję, że z tymi wynikami moczu wszystko w porządku...
kati, poproszę przepis na zupę z soczewicy
ja zaraz wychodzę do lekarza, mam nadzieję, że z tymi wynikami moczu wszystko w porządku...
klaudia81.81
Tez trzymam kciuki i na pewno bedzie dobrze
Olga trzymam kciuki za wizyte
A ja ide sie ogarniac dzis zaczynam prace po moim chorobowym kolezanki od rana wydzwaniaja na jakie to jedzonko I piciu mam ochote obym dala rade I nie zemdlala jak przy ostatniej probie powrotu..
A ja ide sie ogarniac dzis zaczynam prace po moim chorobowym kolezanki od rana wydzwaniaja na jakie to jedzonko I piciu mam ochote obym dala rade I nie zemdlala jak przy ostatniej probie powrotu..
martyska1223
Witam
U mnie humorek poprawiony, wczoraj zadzwoniłam do nowej Pani doktor i umówiła mnie na 9.02... ale, dziś rano dostałam telefon, że zwolniło się miejsce dziś na 16.45! Tak więc dzisiaj zobacze mojego dzidziulka i może dowiem się o nim coś więcej )
Już 11, 3 godzinki i do domu - odezwe się do was po wizycie! :-)
U mnie humorek poprawiony, wczoraj zadzwoniłam do nowej Pani doktor i umówiła mnie na 9.02... ale, dziś rano dostałam telefon, że zwolniło się miejsce dziś na 16.45! Tak więc dzisiaj zobacze mojego dzidziulka i może dowiem się o nim coś więcej )
Już 11, 3 godzinki i do domu - odezwe się do was po wizycie! :-)
reklama
Monia861
Olga trzymam kciuki Martyska trzymam kciuki
Mili bedzie dobrze! Dasz rade a jak nie, to sobie w domku pobedziesz w spokoju
A mnie maz wkurza! Matko jedyna jak on mnie wkurza dzisiaj! O wrrry! Nie dosc, ze mam mase pracy to jeszcze za niego musze ogarnac zamawianie mebli, sprzetow i cala przeprowadzke bo jak on wczoraj sie za to zabral to amowil nie te meble co chcielismy... Rece opadaja.
Mili bedzie dobrze! Dasz rade a jak nie, to sobie w domku pobedziesz w spokoju
A mnie maz wkurza! Matko jedyna jak on mnie wkurza dzisiaj! O wrrry! Nie dosc, ze mam mase pracy to jeszcze za niego musze ogarnac zamawianie mebli, sprzetow i cala przeprowadzke bo jak on wczoraj sie za to zabral to amowil nie te meble co chcielismy... Rece opadaja.
Ostatnia edycja: