reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

A toxo nie przechodzi się czasem jak przeziębienie a w zasadzie jak grypę ? :/ Nie wiem więc czy nie lepiej zapytać lekarza czy jest sens teraz robić to badania a jeżeli jest to za jaki czas czy czekać do jakiegoś przeziębienia czy jak?
Acha jeśli nie miałaś tego badania w ogóle to też opieprzenie lekarza nie zaszkodzi to standard jak z HIV no chyba że nie prowadzisz ciąży w PL nie wiem jak jest za granicą i z ich standardami. Ale nie martw się czasami zachcianki są okropnie nie do zniesienia.

Monia wiesz ile razy ja bidny żuczek siadałam przed kieliszkiem wina i ilekroć nie zamoczyłam ust nawet nie biorąc łyka wylewałam do zlewu :-)? Jedni mówią że można, inni że nawet mała ilość alko może mieć zły wpływ... cóż zawsze wygrywali ci "inni", a ja zirytowana szłam spać he he ;) więc potwierdzam to co kiedyś słyszałaś ;)

Zwiedzałyśmy dzisiaj salę zabaw na Marywilskiej, fajna ale ma za mało zjeżdżalni no i dorosły może mieć problem wcisnąć się za dzieckiem ;) duża bardzo ale tak nie do końca dopieszczona :D dla starszaków 6-7 lat lepsze rozwiązanie niż ciąganie na zakupy wiec pomysł całkiem całkiem ;)
Oczywiście nie mam pytań co do mojej córci w sobotę znalazła koleżankę która ją wsadzała na stopnie a dzisiaj koleżankę która ją woziła autkiem :szok: pytań brak :cool2:

reklama
Monia wiesz ile razy ja bidny żuczek siadałam przed kieliszkiem wina i ilekroć nie zamoczyłam ust nawet nie biorąc łyka wylewałam do zlewu :-)? Jedni mówią że można, inni że nawet mała ilość alko może mieć zły wpływ... cóż zawsze wygrywali ci "inni", a ja zirytowana szłam spać he he ;) więc potwierdzam to co kiedyś słyszałaś ;)

Angi w piotrze i pawle jest wino bezalkoholowe :) Jeszcze nie kupilam, ale slyszalam, ze calkiem dobre ;) Moze to pomoze ;) Albo zawsze mozna pic wino jak smakuja je koneserzy wina, pobulgotac w buzi i wypluc a co posmak pozostanie to juz Twoje ;)

Ja to mam sprawdzone w praktyce ;)
jako mama dużych już chłopaków - moi zawsze mieli limitowany czas kompa - na weekend po 1 h ,tv maksymalnie 20 min ...jako maluchy nie mieli włączanych wcale ...
teraz nie ma problemu -nie ma powrotów ze szkoły i ślęczenia przed tv i kompem
komórki służą tylko jak sami gdzies wychodzą i mają się zameldować
były książeczki ,malowanie,puzle ....byś może dlatego Starszak czytał jak miał lat 4 ;)
jestem tez przeciwniczką wszelkich zabawek grających typu fisher price ....
siła tkwi w prostocie ;)

Klara super podejscie masz! Tez chce taki system stosowac :) A zabawki spiewajaco-grajaco-tanczace, ktorymi pewnie nas ktos uszczesliwi oddamy szybciutko w dobre rece ;)

Angi w piotrze i pawle jest wino bezalkoholowe :) Jeszcze nie kupilam, ale slyszalam, ze calkiem dobre ;) Moze to pomoze ;) Albo zawsze mozna pic wino jak smakuja je koneserzy wina, pobulgotac w buzi i wypluc a co posmak pozostanie to juz Twoje ;)

Monia to wino odkryłam przed sylwkiem tz usłyszałam, bo kupować jeszcze też nie kupowałam ale dzięki za przypomnienie :) ciekawa alternatywa ;) he he

Monia to wino odkryłam przed sylwkiem tz usłyszałam, bo kupować jeszcze też nie kupowałam ale dzięki za przypomnienie :) ciekawa alternatywa ;) he he

Jak ktos pil to winko to niech da znac ;) Ja slyszalam od kolezanki, ktora od swojej kolezanki slyszala, ze dobre kolo 20zl ponoc kosztuje... Chyba w weekend go poszukam,.. O ile do tego czasu nie zapomne :p

reklama
Dzisiaj byłam na wizycie, lekarka nie kazała się na razie przejmować badaniami moczu (krew w moczu). Ale sukienek to raczej nie kazała kupować, potwierdziła płeć CHŁOPAK, kręcił się dzisiaj okropnie i ssał kciuka, super widok. Ma już 88mm powiedziała że rośnie jak na drożdżach:-)

Do góry