reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

A toxo nie przechodzi się czasem jak przeziębienie a w zasadzie jak grypę ? :/ Nie wiem więc czy nie lepiej zapytać lekarza czy jest sens teraz robić to badania a jeżeli jest to za jaki czas czy czekać do jakiegoś przeziębienia czy jak?
Acha jeśli nie miałaś tego badania w ogóle to też opieprzenie lekarza nie zaszkodzi to standard jak z HIV no chyba że nie prowadzisz ciąży w PL nie wiem jak jest za granicą i z ich standardami. Ale nie martw się czasami zachcianki są okropnie nie do zniesienia.

Monia wiesz ile razy ja bidny żuczek siadałam przed kieliszkiem wina i ilekroć nie zamoczyłam ust nawet nie biorąc łyka wylewałam do zlewu :-)? Jedni mówią że można, inni że nawet mała ilość alko może mieć zły wpływ... cóż zawsze wygrywali ci "inni", a ja zirytowana szłam spać he he ;) więc potwierdzam to co kiedyś słyszałaś ;)

Zwiedzałyśmy dzisiaj salę zabaw na Marywilskiej, fajna ale ma za mało zjeżdżalni no i dorosły może mieć problem wcisnąć się za dzieckiem ;) duża bardzo ale tak nie do końca dopieszczona :D dla starszaków 6-7 lat lepsze rozwiązanie niż ciąganie na zakupy wiec pomysł całkiem całkiem ;)
Oczywiście nie mam pytań co do mojej córci w sobotę znalazła koleżankę która ją wsadzała na stopnie a dzisiaj koleżankę która ją woziła autkiem :szok: pytań brak :cool2:

reklama
Monia wiesz ile razy ja bidny żuczek siadałam przed kieliszkiem wina i ilekroć nie zamoczyłam ust nawet nie biorąc łyka wylewałam do zlewu :-)? Jedni mówią że można, inni że nawet mała ilość alko może mieć zły wpływ... cóż zawsze wygrywali ci "inni", a ja zirytowana szłam spać he he ;) więc potwierdzam to co kiedyś słyszałaś ;)

Angi w piotrze i pawle jest wino bezalkoholowe :) Jeszcze nie kupilam, ale slyszalam, ze calkiem dobre ;) Moze to pomoze ;) Albo zawsze mozna pic wino jak smakuja je koneserzy wina, pobulgotac w buzi i wypluc a co posmak pozostanie to juz Twoje ;)

Ja to mam sprawdzone w praktyce ;)
jako mama dużych już chłopaków - moi zawsze mieli limitowany czas kompa - na weekend po 1 h ,tv maksymalnie 20 min ...jako maluchy nie mieli włączanych wcale ...
teraz nie ma problemu -nie ma powrotów ze szkoły i ślęczenia przed tv i kompem
komórki służą tylko jak sami gdzies wychodzą i mają się zameldować
były książeczki ,malowanie,puzle ....byś może dlatego Starszak czytał jak miał lat 4 ;)
jestem tez przeciwniczką wszelkich zabawek grających typu fisher price ....
siła tkwi w prostocie ;)

Klara super podejscie masz! Tez chce taki system stosowac :) A zabawki spiewajaco-grajaco-tanczace, ktorymi pewnie nas ktos uszczesliwi oddamy szybciutko w dobre rece ;)

Angi w piotrze i pawle jest wino bezalkoholowe :) Jeszcze nie kupilam, ale slyszalam, ze calkiem dobre ;) Moze to pomoze ;) Albo zawsze mozna pic wino jak smakuja je koneserzy wina, pobulgotac w buzi i wypluc a co posmak pozostanie to juz Twoje ;)

Monia to wino odkryłam przed sylwkiem tz usłyszałam, bo kupować jeszcze też nie kupowałam ale dzięki za przypomnienie :) ciekawa alternatywa ;) he he

Monia to wino odkryłam przed sylwkiem tz usłyszałam, bo kupować jeszcze też nie kupowałam ale dzięki za przypomnienie :) ciekawa alternatywa ;) he he

Jak ktos pil to winko to niech da znac ;) Ja slyszalam od kolezanki, ktora od swojej kolezanki slyszala, ze dobre kolo 20zl ponoc kosztuje... Chyba w weekend go poszukam,.. O ile do tego czasu nie zapomne :p

reklama
Dzisiaj byłam na wizycie, lekarka nie kazała się na razie przejmować badaniami moczu (krew w moczu). Ale sukienek to raczej nie kazała kupować, potwierdziła płeć CHŁOPAK, kręcił się dzisiaj okropnie i ssał kciuka, super widok. Ma już 88mm powiedziała że rośnie jak na drożdżach:-)

Do góry