reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Jasne zrobimy porządki ;-)
Wiesz nocki spędzimy razem ;-)
Monia ja sie też często zagalopuje a potem lampka w głowie "heloł może wolniej"

reklama
Przeczytam całość jak uśpię małego - ale z jego początkiem się zgadzam w 100%
Mati ma ograniczony dostęp do nowinek, tv i komputera.
Telewizji jako takiej nie oglądamy, telefon służy do dzwonienia, ew. pokażę mu czasem zdjęcia, tableta nie mam, a komputer służy mamie i tacie do pracy a czasem ewentualnie puszczę mu kilka bajek wybranych przeze mnie.

Za to mamy ogromna ilość książeczek :-) mam niezłego fioła na tym punkcie :-)

chlopaki na WWR mieli metode krakowską....

dziś byłam zlorzyc papiery na terapie dla chlopakow i tak rozmawiam z dyrekcją i mowie aby jak cos to szykowali mi miejsce od wrzesnia dla trzeciego, a one w smiech bo nie wiedzieli ale mijsce jak cos sie dla mlodego znajdzie:-) chyba tam sie mnie juz nie pozbeda:-)

dziewczynki gratuluje szczęśliwych wizyt .. a co myślicie na temat tatara i metki cebulowej w ciąży? 2 dni temu się skusiłam bo taki smak mi przyszedł..

reklama
Do góry