reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Gurek moj maz sie caly czas martwi co to sie stanie jak na polowkowym okaze sie, ze dziewczynka :p zreszta ja do polowkowego z zakupami czekam.
Moja kolezanka miala taka sytuacje, ze lekarz twierdzil, ze chlopak a w ostatniej chwili sie okazalo, ze dziewczynka a ona wszystko chlopiece juz kupione miala :p ba! pokoj na niebiesko odmalowany ;) zeby bylo smieszniej sama jest lekarzem.

reklama
no u mnie chlopak tez mowil ze nie wazne co aby zdrowe bylo i teraz tez to powtarza:)
no u mnie nie dalo sie ukryc ze to chlopak:p siusiak raczej juz sie nie zamieni w dziewczynke;)

A1990 na tym etapie co Ty jesteś to już dobrze widać - jak widać jąderka to o pomyłce nie będzie już mowy. U mnie był 12 tc jak doktor podglądał, więc jest jeszcze jakaś szansa pomyłki :)

Witam nowe dziewczyny :-)
Monia jak sie dużo dziewczyn wypowiedziało "za" Tobą to pisz pw do Bestyji i niech Cię zrobią moderatorem :-)
masakra jak ja nawet pomyślę o słodyczach to mi niedobrze... nie jem cukru białego w ogóle a brązowy sporadycznie... więc aż mnie trzęsie ;-)
Olga ja mam sprawdzony przepis na zupkę z czerwonej soczewicy - jak chcesz to Ci napiszę ;-)

W ogóle tak się dzisiaj źle czułam, ze spałam godzinkę po południu, wzięłam starszaka do łóżka i oba zasneliśmy
a przed chwilą zrobiliśmy gofry :-) ja jadłam suche a chłopaki z bita śmietaną :-D

A ja wlasnie sobie wymyslilam, ze na to "niedobrze po torcie" pomoze mi kielbaska swojska (ale taka prawdziwie swojska od chlopa ze wsi) chudziutka z szyneczki :D

Kati jesli nie ma przeciwnikow to pisze do moda glownego ;) Kati reflektujesz na moderatorka? ;)

Jak ja lubie gofry... ale po tych tortach to ja juz gofrow nawet nie chce... :(

reklama
Kati tort zjadlam chwile wczesniej :p Moj Lukasz nie bedzie mogl przezyc, ze tego nie widzial... Od poczatku ciazy liczyl na takie widoki :p Ale to chyba reakcja organizmu na mega ciezki dzien w pracy ;) Chyba chce mi w ten sposob przypomniec "haloooo jestes w ciazy!" Ale kondycja juz nie ta.... Biegalam po schodach to juz mialam taka zadyszke, ze ledwo dalam rade jednoczesnie przez telefon rozmawiac :p

Dziewcztny dziekuje za Wasze zaufanie :)

Kati napisalam do Moda glownego, jezeli zaakceptuje nasze kandydatury to czeka nas sporo pracy ;) hihi nie bede sie nudzic w nocy! :p

Do góry