reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Czesc Dziewczyny :)

Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty i czekam na informacje :)

Witam nowe Lipcowe mamusie i te z ktorymi sie pierwszy raz tutaj widze :)

Dziekuje za wszystkie pozytywne opinie na temaj mojego ewentualnego moderowania forum :)

Ten watek to taki off totalny ;) o wszystkim i o niczym i chyba najlepiej bedzie jak to z nim tak pozostanie :) Lubie naszego offa :D

A teraz o mnie... Padam na nos... Zasnelam kolo 2giej z ksiazka w rece, wlasciwie to z czytnikiem... Wstalam przed 7, musialam sie ogarnac i biegusiem do pracy, dopiero wrocilam i to obladowana jak kobieta turecke... Jak taki goryl z rekami przy samym chodniku ;) Ale wszystko co planowalam dzisiaj zalatwilam ;) A procz pracy i ogolnego zapieprzu mialam dzisiaj wizyte u kosmetyczki i czuje sie chociaz troche ladniejsza :p hihi Maz w delegacji, nie wiem nawet czy na noc wroci... Sciagneli go na drugi koniec polski.
Ale mam tort w domu i nie zawaham sie go zjesc :D :p zaraz sobie "siki weroniki" zrobie czyli ledwo zabarwiana wode herabata i wezme sobie kawal tortu :D tylko jeszcze nie wiem ktorego bo mam salvadora i daquasa :D

My mamy juz imiona :p Maksymilian i Julia :)

ja w pracy 10-17, ale godzinę prawie dojeżdżam do domu /: wyszperałam w internetach przepis na zupę z soczewicy i zamierzam zrobić, ale muszę jeszcze po pracy do sklepu zajechać. jutro wizyta u lekarza i dzień wolny od pracy :)

ja juz po wizycie:) z morfo i z moczem lekarka powiedziala ze mam sie nie niepokoic bo jest ok. z maluszkiem wszystko dobrze:) u mnie lekarka juz teraz nie mierzy maluszka tylko mierzy glowke brzuszek i kosc udowa wiec nie wiem ile ma cm ale wymiary z brzuszka glowki i kosci sa na przeszlo 17tydzien. no i bedzie chlopak;)

ja juz po wizycie:) z morfo i z moczem lekarka powiedziala ze mam sie nie niepokoic bo jest ok. z maluszkiem wszystko dobrze:) u mnie lekarka juz teraz nie mierzy maluszka tylko mierzy glowke brzuszek i kosc udowa wiec nie wiem ile ma cm ale wymiary z brzuszka glowki i kosci sa na przeszlo 17tydzien. no i bedzie chlopak;)

Gratulacje, super że wszystko w porządku :) Chłopak pewnie cały w skowronkach he he ;)

reklama
Gratulacje, super że wszystko w porządku :) Chłopak pewnie cały w skowronkach he he ;)

wiesz co ja mialam cicha nadzieje na dziewczynke;) ale na usg jak lekarka pokazala to nie dalo sie ukryc i od razu wiedzialam ze chlopak;) a moj facet coz on zawsze powtarza ze nie wazne co aby zdrowe wiec no^^ ale zapewne sie cieszy bardzo tylko niechce mowic:p

Do góry