reklama
Monia861
Fanka BB :)
Kati wiem, ze w 100% sie nie da, ale czasami sie dluga dysksuja na jakis temat wywiaze i te naogol sa najcenniejsze ale pozniej nie do odnalezienia tak jak teraz o gelberkach i BLW w wyprawce hihi Gaduly jestesmy, wiec w calkiem naturalny sposob z jednego tematu na drugi wejdziemy
Dziewczyny ja moge sprobowac to ogarnac, ale wolalabym poznac opienie wiekszej ilosci osob bo ja tu od niedawna jestem a licze sie z Waszym zdaniem, ale nawet jezeli byscie wyrazily checi i zgode to bym wolala, zeby byly dwie osoby, bo to roznie w ciazy bywa, teraz sie dobrze czujemy a za tydzien moze nas zmulic i pol dnia bedziemy przesypiac odpukac, zeby nic gorszego.
Dziewczyny ja moge sprobowac to ogarnac, ale wolalabym poznac opienie wiekszej ilosci osob bo ja tu od niedawna jestem a licze sie z Waszym zdaniem, ale nawet jezeli byscie wyrazily checi i zgode to bym wolala, zeby byly dwie osoby, bo to roznie w ciazy bywa, teraz sie dobrze czujemy a za tydzien moze nas zmulic i pol dnia bedziemy przesypiac odpukac, zeby nic gorszego.
wiecie na czerwcówkach 2011 też miałyśmy takich kilka dziewczyn ok 6 - "nocne Marki" to gadałyśmy tak do 1 -2 w nocy, tyle, ze żadna nie miała jeszcze starszego dziecka i nie musiała wstawać rano, teraz kiepsko to widzę ;-)
P
pani.olga
Gość
Kati wiem, ze w 100% sie nie da, ale czasami sie dluga dysksuja na jakis temat wywiaze i te naogol sa najcenniejsze ale pozniej nie do odnalezienia tak jak teraz o gelberkach i BLW w wyprawce hihi Gaduly jestesmy, wiec w calkiem naturalny sposob z jednego tematu na drugi wejdziemy
Monia na moderatora. takie jest moje zdanie (;
angi-wawa1988
Dziewczyny potrzebujemy moderatora bo niby jest moderator ale nic nie robi a my gaduly i balagan sobie robimy
A kto do tej pory był moderatorem bo właśnie też się zastanawiałam jak to działa?
Mi sie nie pidoba ten podział na działy...
Widzę,że nie tylko ja mam dylemat... Na pewno chcę 3w1,z lekką spscerówką,pompowane ale skrętne koła,boje się używanego bo u Nas chodniki to koszmar i sporo po lasach sie kulamy...
A co do trymestrów to mój gin mówił że są różne podziały,dla niego 14tc to II trymest i 4 miesiąc
Noo w koncu kupiłam symbolicznie bodziaki dla dzidziolka,boże jakie maaalutkie
Trochę za dużo się tego porobiło zwłaszcza że gdy np na wyprawce napiszę się o czymś idzie już dyskusja taka jaka niby powinna być na ogólnym :/
Co do wózka to nie martwisz się łapaniem gumy?
Jestem i ja!
Egzaminy zaliczone, 3 piątki, 1 czwórka i 1 trójka.
Właśnie zaczynam ostatni semestr administracji i kończę go w czerwcu dlatego mam nadzieje, że dzidzia się nie pośpieszy
Udało mi się przeczytać wszystkie zaległości no i tak.. co do zwierzaków to mam tylko rybki co do teściów.. ja puki co mieszkanie wynajmuje, ale w maju będziemy się starać o kredyt na dom tylko, że o kredyt będą się też starać teście a mój T jest za tym, żeby były to dwa osobne domki ale obok siebie.. Ja to widzę marnie. Teście niby w porządku ale wiecie jak to jest..
Ewcia! Nie przejmuj się teściową, ja z moja mama nie rozmawiam od listopada i po prostu brak mi słów na jej zachowanie, nie wiem skąd się biorą tacy ludzie.. a ślubu też nie mam, to już nie te czasy
Tym czasem kochane ja już w łóżku bo jutro zaczynam tydzień pracy na rano więc pobudka o 5..
3majcie się cieplutko! :*
Gratulacje )) Ja też tak zdawałam obronę z lipca musiałam przenieść na wrzesień polecam nie zwlekać z pisaniem pracy, bardzo kiepsko piszę się, w ogóle siedzi się już pod koniec i trzymam kciuki
Na zywo w domu jak nie moglam mojej uspokoic zawsze suszarka szla w ruch nawet na spacerach wlaczalam jej odkurzacz z YouTube hahahahahah
Mili he he u nas młoda nie kolkowała, a świeże powietrze usypiało ale widziałam nie jeden raz właśnie jak wózek jedzie i odkurza
Dziewczyny dostalam wiadomosc od glownego moderatora forum w sprawie naszego balaganu na forum i mamy wybrac wewnetrznego moderatora lipcowek, zeby ogarnial balagan w watkach.
Monia w sumie jesteś krótko ale chyba chętna do pisania i raczej dobrze zorganizowana Ja jestem za wstrzymaj się do momentu aż większość się wypowie, bo na wszystkie to chyba ciężko będzie czekać.
Z czasem będę musiała zaktualizować listę dziewczyn, które jeszcze z nami piszą ale to dopiero po 6 lub 7 mc wówczas pewnie zastanowimy się nad zamknięciem wątku jeśli będą wszystkie chętne
Mój lapek wrócił z naprawy ale się cieszę małe szanse mu dawałam no ale super..mam nadzieję że ta firma więcej mnie nie zawiedzie
My dzisiaj się stołowaliśmy u teściów, młoda szalała nawet do domu wracać nie chciała W sumie ok 23 wróciliśmy.
Dziewczyny trzymajcie proszę kciuki. Mam nadzieję dostać się na praktykę i już dwa razy zbyli mnie a jestem na liście oczekujących ze względu na termin zgłoszenia :/ i jutro powinno się już wyjaśnić. Eh oby bo jak już drugi dzidziuś się pojawi to nie dam raczej na nich rady.
martyska1223
Moja nocka tez kiepska, zasnęłam po 22 i obudziłam się o 1.. jak juz zachciało mi się spać była 4 a o 5 zadzownil budzik, masakra.. podjęłam decyzję ze zmieniam lekarza prowadzącego, dziś musze zadzwonić do Pani ginekolog zapytać o wolny termin.
PS. O czym mamy tu rozmawiać żeby nie było bałaganu ?
PS. O czym mamy tu rozmawiać żeby nie było bałaganu ?
reklama
cześć dziewczyny:-)
ale jestem padnięta ... w nocy znów miałam koszmary.. Byłam z Krystianem na zakupach w tesco i mało nie zemdlałam.. Czuję się słabo i leże.. Później zdrzemnę sie może mi przejdzie.. Nic mi się nie chce..
Monia jak dla mnie sprawdzisz się świetnie!
ale jestem padnięta ... w nocy znów miałam koszmary.. Byłam z Krystianem na zakupach w tesco i mało nie zemdlałam.. Czuję się słabo i leże.. Później zdrzemnę sie może mi przejdzie.. Nic mi się nie chce..
Monia jak dla mnie sprawdzisz się świetnie!
Ostatnia edycja: