reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Witaj Evo :) Ja tez jestem nowa... Od wczoraj tu jestem, ale jest bardzo przyjemnie i na pewno dobrze sie bedziesz tu czula :)
Napisz cos wiecej o sobie i o swoim dzidziusiu :)

Sprawdzili mocz ok cisnienie ok. Teraz czekam na lekarza.
Monia my owczarka niemieckiego za chwilke skonczy 5 latek. Gdy bylam w ciazy z Alusia to duzo mu mowilam ze bedzie miec siostrzyczke pozwalalam mu wszystko wachac co bylo przygotowywane na przyjscie malej. Gdy sie urodzila I wrocilismy zr szpitala od razu dopuscilismy go do dziecka by powachal ja sobie :) od tamtego czasu caly czas ja pilnuje. Ta mu wklada palce w oczy nieraz zdepcze a on jest bardzo cierpliwy I nawet raz na nia nie warknal

Mili tez tak planuje z tym wachaniem rzczy a pozniej dziecka... Ale troche sie bardziej boje reakcji yorka... To nie sa psy, ktore kochaja dzieci.... Wlasnie dlatego sie na bulka zdecydowalismy, bo swietnie z dziecmi sobie daja rade, tak jak pisalas, dziecko palec do oka, dziabnie psa w ucho a pies nic... :) no i troche licze, ze yorka do pionu ustawi wobec dziecka ;) jedno i drugie terier, wiec charakterne potworki, ale domu bez psa to ja sobie nie wyobrazam.
Ale dziekuje za rade o mowieniu psiakom o dziecku, bo na to nie wpadlam...

Mili tez tak planuje z tym wachaniem rzczy a pozniej dziecka... Ale troche sie bardziej boje reakcji yorka... To nie sa psy, ktore kochaja dzieci.... Wlasnie dlatego sie na bulka zdecydowalismy, bo swietnie z dziecmi sobie daja rade, tak jak pisalas, dziecko palec do oka, dziabnie psa w ucho a pies nic... :) no i troche licze, ze yorka do pionu ustawi wobec dziecka ;) jedno i drugie terier, wiec charakterne potworki, ale domu bez psa to ja sobie nie wyobrazam.
Ale dziekuje za rade o mowieniu psiakom o dziecku, bo na to nie wpadlam...

Zasypie Was zdjeciami :p
Monia rowniez nie wyobrazam sobie domu bez psa :)

Załączniki

• 1421418564250.jpg
    1421418564250.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 41
  • 1421418579815.jpg
    1421418579815.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 41
  • 1421418627585.jpg
    1421418627585.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 39
  • 1421418649715.jpg
    1421418649715.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 43
Witam wszystkie nowe lipcóweczki ! :) :*
Jeju mili cudna ta twoja córa :) a powiedz mi, nie przeszkadzają malutkiej okularki ? Nie protestuje żeby je ściągnąć ?

Ja po wizycie u dentyty - leczenie górnej szczęki zakonczone. Zostały 3 ząbki na dole i kanałówka :)
Po za tym wszystko ' wporządku ' samopoczucie ok, oprócz senności.. no i z moim T znowu burza.. :(

3majcie za mnie kciuki w ten weekend mam 4 egzaminy w szkole .. wr:no:

reklama
Witam wszystkie nowe lipcóweczki ! :) :*
Jeju mili cudna ta twoja córa :) a powiedz mi, nie przeszkadzają malutkiej okularki ? Nie protestuje żeby je ściągnąć ?

Ja po wizycie u dentyty - leczenie górnej szczęki zakonczone. Zostały 3 ząbki na dole i kanałówka :)
Po za tym wszystko ' wporządku ' samopoczucie ok, oprócz senności.. no i z moim T znowu burza.. :(

3majcie za mnie kciuki w ten weekend mam 4 egzaminy w szkole .. wr:no:

Nie sciaga ma tak duza wade wzroku zr gdy zalozyli jej pierwszy raz byla w szoku ze widzi I gdy zdjeli by zrobic jakis pomiar byl placz. Nosi je od roku I ani razu nie zaprotestowala pierwsza rzecz z rana to okularki na nos
Dziekuje dziewczyny :)

Do góry