reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Ja nic nie czuje, pewnie tak jak w pierwszej ciąży mam łożysko na przedniej ścianie i poczuje w 17-19tc nie pamiętam już dokładnie :) szybciej czują podobno dziewczyny z łożyskiem na tylnej ścianie :)

reklama
Hm... mnie juz od dwoch tygodni wydaje sie ze czuje ruchy gdy poloze sie do lozka i to codziennie ale czy to wogole mozliwe ??? W pierwszej ciazy dopiero w 20 tyg

Ja w pierwszej ciąży poczułam ruchy jakoś koło 22-23 tc, a łożysko było na tylnej ścianie. Może to dlatego, że mój synek był bardzo spokojny w brzuchu. Nigdy mnie nie kopnął, delikatnie się obracał nawet w 38 tc.

angi-wawa ja mam laktator Medela Mini Electric i bardzo sobie chwaliłam. Chyba najpopularniejszy model.

Wszystko zależy jak dzieciątko się ułoży,ja całe życie miałam płaski brzuch więc maluszek musi się rozpychać:D

ja tez nic nie czuje, to moja pierwsza ciaza wiec nie wiem nawet czego sie spodziewać, czy je rozpoznam
To tak jak ja, czekam i czekam ale w sumie nwet nie wiem na co :D

Witam was kobietki. Oj wczorajszy dzień tragedia. U dentysty się tyle wycierpiałam, złamał mi się ząb który zepsuł się już całkiem od środka i trzeba było go wyrwać :( Od razu zadzwoniłam do mojego gin i potwierdził, żeby jak najprędzej się go pozbyć bo nie chcemy zbędnych infekcji w organizmie.. na koniec zabiegu oczywiście się popłakałam, chyba z tego smutku że tak bolało cholerstwo ;o W domu dziura bolała a jak wiadomo 1 apap nie ratuje więc siedziałam z mięsem mielonym przy policzku :D o 19 łożku było moje, i tak spałam dziś do 5.20 i nawet jestem wyspana :D
A dziś.. piątek. Na szczęście! Oby do 14 i weekend!

reklama
Do góry