reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Ja nic nie czuje, pewnie tak jak w pierwszej ciąży mam łożysko na przedniej ścianie i poczuje w 17-19tc nie pamiętam już dokładnie :) szybciej czują podobno dziewczyny z łożyskiem na tylnej ścianie :)

reklama
Hm... mnie juz od dwoch tygodni wydaje sie ze czuje ruchy gdy poloze sie do lozka i to codziennie ale czy to wogole mozliwe ??? W pierwszej ciazy dopiero w 20 tyg

Ja w pierwszej ciąży poczułam ruchy jakoś koło 22-23 tc, a łożysko było na tylnej ścianie. Może to dlatego, że mój synek był bardzo spokojny w brzuchu. Nigdy mnie nie kopnął, delikatnie się obracał nawet w 38 tc.

angi-wawa ja mam laktator Medela Mini Electric i bardzo sobie chwaliłam. Chyba najpopularniejszy model.

Wszystko zależy jak dzieciątko się ułoży,ja całe życie miałam płaski brzuch więc maluszek musi się rozpychać:D

ja tez nic nie czuje, to moja pierwsza ciaza wiec nie wiem nawet czego sie spodziewać, czy je rozpoznam
To tak jak ja, czekam i czekam ale w sumie nwet nie wiem na co :D

Witam was kobietki. Oj wczorajszy dzień tragedia. U dentysty się tyle wycierpiałam, złamał mi się ząb który zepsuł się już całkiem od środka i trzeba było go wyrwać :( Od razu zadzwoniłam do mojego gin i potwierdził, żeby jak najprędzej się go pozbyć bo nie chcemy zbędnych infekcji w organizmie.. na koniec zabiegu oczywiście się popłakałam, chyba z tego smutku że tak bolało cholerstwo ;o W domu dziura bolała a jak wiadomo 1 apap nie ratuje więc siedziałam z mięsem mielonym przy policzku :D o 19 łożku było moje, i tak spałam dziś do 5.20 i nawet jestem wyspana :D
A dziś.. piątek. Na szczęście! Oby do 14 i weekend!

reklama
Do góry