reklama
michasia30
Fanka BB :)
tak usg wyszło dobre a i tak dal skierowanie na krew...tylko ze u mnie wyszlo duzo gorzej niż usg..tylko ze ja mam wiek
Słyszałam że badanie krwi jest bardzo mylne... Nie wiem po co tak stresować ludzi. Mam nadzieje ze U ciebie się pozytywnie wyjaśniło :-)
P
pani.olga
Gość
może to taka mieszanka, jak z urodzinami - np. urodziny ma się w maju, to w danym roku "zaczyna się 28 rok życia", ale 28 lat się będzie miało dopiero w maju. no i jak ktoś zapyta, to powiesz, że masz 27, a nie 28
tak samo jak w czerwcu powiesz, że masz 28, a nie 29...
ja tam mówię, że jestem np. w 11 tygodniu, nawet jeśli to 11t3d, to przecież nie ma znaczenia większego.
ja tam mówię, że jestem np. w 11 tygodniu, nawet jeśli to 11t3d, to przecież nie ma znaczenia większego.
ewczis76
Hej kochane mamusie. Byłam dziś z skierowaniem w poradni i mam termin na 27 stycznia... :-)tyle to ja mogę poczekać...
P
pani.olga
Gość
ja mam najbliższą wizytę 20 stycznia, już zwyczajną, ale może się dowiem czy chłopak, czy dziewczyna 
Ewczis super, że udało się tak szybko z tą wizytą.
U mnie po wizycie. Krzywa cukrowa w normie (ufff), fT3 i fT4 też w normie. Dostałam 25mg Euthyroxu na to TSH. Dzidzia ponad 5 cm, serduszko bije
I najważniejsze - krwiak się uorganizował i jest widocznym tylko ślad po nim. Mogę normalnie żyć, tzn. chodzić na spacery itp. Jupi! Odetchnęłam i zaczyam cieszyć się tą ciążą.
Miłego dnia
U mnie po wizycie. Krzywa cukrowa w normie (ufff), fT3 i fT4 też w normie. Dostałam 25mg Euthyroxu na to TSH. Dzidzia ponad 5 cm, serduszko bije
Miłego dnia
ewczis76
Ciesze się bardzo ze u ciebie wszystko w porządku... Dzidzia sama cie uzdowila... Mówi ze dziecko uzdrawia matkę jak jest coś nie tak... Ciesze się bardzo...
kornelia1802
Ja dziś po badaniach krwi i moczu
pokłuły mnie w 4 miejscach żeby dobrać się do krwi
nie boję się kłucia ale jakoś te żyły mi się chowają strasznie przez pobraniem
a potem ręce bolą, najgorzej na wewnętrznej stronie nadgarstka boli ;/ ale na szczęście wszystkie wyniki w normie 
Co do tygodni to ja też się spotykam różnie ale ja mówię że jak jestem w 12t3d to jestem w 13 tygodniu bo leci mi właśnie 13 tydzień ciąży a 12 się skończył w 12t0d
Dostałam dziś pakę w końcu z poduchą z motherhood i rzeczywiście jest super, od razu się do niej przytuliłam
)) no a te pierwsze ubranko, szok, ja chyba takiego maleńtasa nie ubiorę 
No i jutro mamy usg genetyczne.... na 12.00 już odliczam
Co do tygodni to ja też się spotykam różnie ale ja mówię że jak jestem w 12t3d to jestem w 13 tygodniu bo leci mi właśnie 13 tydzień ciąży a 12 się skończył w 12t0d
Dostałam dziś pakę w końcu z poduchą z motherhood i rzeczywiście jest super, od razu się do niej przytuliłam
No i jutro mamy usg genetyczne.... na 12.00 już odliczam
reklama
miq
Ja po wizycie...dzieciaczek rośnie,ma ponad 5 cm
Lekarz ani mnie nie zaskoczył ani nie rozczarował,potwierdziłam się tylko,że jednak po piereszej ciąży prywatnie przyzwyczajona jestem do "wyższych standardów"
Dzidziuś ciut większy jak na swój wiek,ale za mały żeby zmierzył na swoim sprzęcie,nie dostałam zdj usg
Ale w pon już wizytka prywatnie
Lekarz ani mnie nie zaskoczył ani nie rozczarował,potwierdziłam się tylko,że jednak po piereszej ciąży prywatnie przyzwyczajona jestem do "wyższych standardów"
Dzidziuś ciut większy jak na swój wiek,ale za mały żeby zmierzył na swoim sprzęcie,nie dostałam zdj usg
Ale w pon już wizytka prywatnie