reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

hej :)
też bym chciała sesje zdjęciową w ciąży :) bardzo fajna pamiątka, ale pewnie się nie zdecyduje :)
ale dzisiaj zimno.. brr wkońcu czuć zimę :) i tzreba uważać by się nie poślizgnąć ..

reklama
mnie jakoś sesja ciążowa nie ciągnie, bliscy mnie widzą, a płacic za to, żeby mieć brzuch na zdjęciu nie chcę.

Dziewczyny! Mam pytanie czy was też lekarz mimo przyziernosci karkowa w normie kierował jeszcze na badania krwi w tym kierunku? Czy to jest norma? A może ze względu na wiek? Mam 30lat :p

Michasia a jaka jest przezierność karkowa u Twojej dzidzi? Mnie nie kierował, ale ze względu na wiek zrobiłam sama(34 lata) mimo że również była w normie 1,3

a mnie coś bierze nie na dramo głowa mnie bolała niby gorączki nie mam ale czuje się jakoś nie wyraźnie i coś w gardle troszkę drażni przy przełykaniu wczoraj na wieczór tak się dziwnie poczułam ........na razie kuruje się czosnkiem herbatą z miodem sokiem z malin i witaminą c mam nadzieję że to wystarczy i choróbsko się nie rozwinie :no:

Czyżby teściowie kochani?
U mnie dziś pracowicie,zrobiłam 3 pasy ciążowe:) a któraš z Was ma w planach sesję brzuszkową?

trafiłaś w sedno, a konkretnie teściowa...:wściekła/y:
jak zrobiłaś pasy ciążowe? sama uszyłaś? daj fotkę
co do sesji - profesjonalnej nie będę pewnie robiła, ale mój M. może nam zrobi na wiosnę coś w plenerze :-)

Dziewczyny! Mam pytanie czy was też lekarz mimo przyziernosci karkowa w normie kierował jeszcze na badania krwi w tym kierunku? Czy to jest norma? A może ze względu na wiek? Mam 30lat :p

A to nie jest rutyna? ja miałam robione badania krwi tam gdzie usg prenatalne i teraz pewnie też tak będzie.

Wiecie co, mąż dzis poszedł do pracy po 2,5 tyg. synka zaprowadziłam do p-kola i sama jestem... tak dziwnie cicho... nie mogę się przyzwyczaić? sprzątam, gotuję i się krzątam z kąta w kąt...

reklama
a mnie coś bierze nie na dramo głowa mnie bolała niby gorączki nie mam ale czuje się jakoś nie wyraźnie i coś w gardle troszkę drażni przy przełykaniu wczoraj na wieczór tak się dziwnie poczułam ........na razie kuruje się czosnkiem herbatą z miodem sokiem z malin i witaminą c mam nadzieję że to wystarczy i choróbsko się nie rozwinie :no:
tylko nie bierz witaminy C za długo, w ciąży to niewskazane.

Do góry