reklama
P
pani.olga
Gość
mnie jakoś sesja ciążowa nie ciągnie, bliscy mnie widzą, a płacic za to, żeby mieć brzuch na zdjęciu nie chcę.
michasia30
Fanka BB :)
Dziewczyny! Mam pytanie czy was też lekarz mimo przyziernosci karkowa w normie kierował jeszcze na badania krwi w tym kierunku? Czy to jest norma? A może ze względu na wiek? Mam 30lat
michasia30
Karkowej miało być
Wklejam link dla mam, które zainteresowane były owocami morza
Owoce morza w ciąży | PrzewodnikCiazowy.pl
Owoce morza w ciąży | PrzewodnikCiazowy.pl
madziuuula87
a mnie coś bierze nie na dramo głowa mnie bolała niby gorączki nie mam ale czuje się jakoś nie wyraźnie i coś w gardle troszkę drażni przy przełykaniu wczoraj na wieczór tak się dziwnie poczułam ........na razie kuruje się czosnkiem herbatą z miodem sokiem z malin i witaminą c mam nadzieję że to wystarczy i choróbsko się nie rozwinie
Czyżby teściowie kochani?
U mnie dziś pracowicie,zrobiłam 3 pasy ciążowe a któraš z Was ma w planach sesję brzuszkową?
trafiłaś w sedno, a konkretnie teściowa...
jak zrobiłaś pasy ciążowe? sama uszyłaś? daj fotkę
co do sesji - profesjonalnej nie będę pewnie robiła, ale mój M. może nam zrobi na wiosnę coś w plenerze :-)
Dziewczyny! Mam pytanie czy was też lekarz mimo przyziernosci karkowa w normie kierował jeszcze na badania krwi w tym kierunku? Czy to jest norma? A może ze względu na wiek? Mam 30lat
A to nie jest rutyna? ja miałam robione badania krwi tam gdzie usg prenatalne i teraz pewnie też tak będzie.
Wiecie co, mąż dzis poszedł do pracy po 2,5 tyg. synka zaprowadziłam do p-kola i sama jestem... tak dziwnie cicho... nie mogę się przyzwyczaić? sprzątam, gotuję i się krzątam z kąta w kąt...
michasia30
Michasia a jaka jest przezierność karkowa u Twojej dzidzi? Mnie nie kierował, ale ze względu na wiek zrobiłam sama(34 lata) mimo że również była w normie 1,3
1,6 mm :-)
reklama
P
pani.olga
Gość
tylko nie bierz witaminy C za długo, w ciąży to niewskazane.a mnie coś bierze nie na dramo głowa mnie bolała niby gorączki nie mam ale czuje się jakoś nie wyraźnie i coś w gardle troszkę drażni przy przełykaniu wczoraj na wieczór tak się dziwnie poczułam ........na razie kuruje się czosnkiem herbatą z miodem sokiem z malin i witaminą c mam nadzieję że to wystarczy i choróbsko się nie rozwinie