reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

hej :)
też bym chciała sesje zdjęciową w ciąży :) bardzo fajna pamiątka, ale pewnie się nie zdecyduje :)
ale dzisiaj zimno.. brr wkońcu czuć zimę :) i tzreba uważać by się nie poślizgnąć ..

reklama
mnie jakoś sesja ciążowa nie ciągnie, bliscy mnie widzą, a płacic za to, żeby mieć brzuch na zdjęciu nie chcę.

Dziewczyny! Mam pytanie czy was też lekarz mimo przyziernosci karkowa w normie kierował jeszcze na badania krwi w tym kierunku? Czy to jest norma? A może ze względu na wiek? Mam 30lat :p

Michasia a jaka jest przezierność karkowa u Twojej dzidzi? Mnie nie kierował, ale ze względu na wiek zrobiłam sama(34 lata) mimo że również była w normie 1,3

a mnie coś bierze nie na dramo głowa mnie bolała niby gorączki nie mam ale czuje się jakoś nie wyraźnie i coś w gardle troszkę drażni przy przełykaniu wczoraj na wieczór tak się dziwnie poczułam ........na razie kuruje się czosnkiem herbatą z miodem sokiem z malin i witaminą c mam nadzieję że to wystarczy i choróbsko się nie rozwinie :no:

Czyżby teściowie kochani?
U mnie dziś pracowicie,zrobiłam 3 pasy ciążowe:) a któraš z Was ma w planach sesję brzuszkową?

trafiłaś w sedno, a konkretnie teściowa...:wściekła/y:
jak zrobiłaś pasy ciążowe? sama uszyłaś? daj fotkę
co do sesji - profesjonalnej nie będę pewnie robiła, ale mój M. może nam zrobi na wiosnę coś w plenerze :-)

Dziewczyny! Mam pytanie czy was też lekarz mimo przyziernosci karkowa w normie kierował jeszcze na badania krwi w tym kierunku? Czy to jest norma? A może ze względu na wiek? Mam 30lat :p

A to nie jest rutyna? ja miałam robione badania krwi tam gdzie usg prenatalne i teraz pewnie też tak będzie.

Wiecie co, mąż dzis poszedł do pracy po 2,5 tyg. synka zaprowadziłam do p-kola i sama jestem... tak dziwnie cicho... nie mogę się przyzwyczaić? sprzątam, gotuję i się krzątam z kąta w kąt...

reklama
a mnie coś bierze nie na dramo głowa mnie bolała niby gorączki nie mam ale czuje się jakoś nie wyraźnie i coś w gardle troszkę drażni przy przełykaniu wczoraj na wieczór tak się dziwnie poczułam ........na razie kuruje się czosnkiem herbatą z miodem sokiem z malin i witaminą c mam nadzieję że to wystarczy i choróbsko się nie rozwinie :no:
tylko nie bierz witaminy C za długo, w ciąży to niewskazane.

Do góry